Прагляд Поўнай Версіі : саветы пры куплі новай сцэны для carprog падушка бяспекі Падушка бяспекі...Універсальны Repair v1.5 иммо..
прывітанне сябры, я павінен купіць праграму для скіду эбу падушак бяспекі..у прыватнасці autoliv....якой купіць...я б параіў carprog але варта трохі....што скажаце?? а то, як вы, - з carprog??
sportknight
20-05-2013, 23:54
хто-небудзь мне растлумачыць, каб добра альных магчымасцяў і пашырэнняў? для carprog?
legendaryslave
21-05-2013, 01:13
хто-небудзь мне растлумачыць, каб добра альных магчымасцяў і пашырэнняў? для carprog?
таму больш ці менш тыя ж функцыі, што і ў упа+xprog за выключэннем таго, што скід файлаў непасрэдна crasch+ км, але, па-мойму ? інструмент risckioso ў выкарыстанні і вельмі дзеючы на opel
Прывітанне
carprog арыгінале выкарыстоўваецца з 2006 года, і я магу сказаць, што, магчыма, лепшыя грошы, якія я калі-небудзь выдаткаваў..
legendaryslave
21-05-2013, 01:32
Прывітанне
carprog арыгінале выкарыстоўваецца з 2006 года, і я магу сказаць, што, магчыма, лепшыя грошы, якія я калі-небудзь выдаткаваў..
мне б столькі ultraprog бачу вельмі падрыхтаваны, хто-то выкарыстоўвае яго для выпадку
што тычыцца вас gezame, безумоўна, крычы ? прадукт вельмі каштоўны, але працуе таксама clonazzo, што кожны так робіць, праказу, я думаў, вы кажаце, што
мне б столькі ultraprog бачу вельмі падрыхтаваны, хто-то выкарыстоўвае яго для выпадку
што тычыцца вас gezame, безумоўна, крычы ? прадукт вельмі каштоўны, але працуе таксама clonazzo, што кожны так робіць, праказу, я думаў, вы кажаце, што
Прывітанне,
Так, я таксама клон таму, адаптары арыгінальныя, каштуюць больш? грошы que клон месцазнаходжанне.
Але клон робіць met? ci? што ? у праграмнае забеспячэнне.
sportknight
21-05-2013, 08:40
але з упа-xprog трэба отпаять, а я чытала, што carprog ж, што і праз паслядоўны порт правільны?
таму км падушка бяспекі і г.д..? трэба адмысловае праграмнае забеспячэнне ці есць усе неабходнае?
legendaryslave
21-05-2013, 10:35
але з упа-xprog трэба отпаять, а я чытала, што carprog ж, што і праз паслядоўны порт правільны?
таму км падушка бяспекі і г.д..? трэба адмысловае праграмнае забеспячэнне ці есць усе неабходнае?
не, што-то робіць з бд і іншыя рэчы, трэба отпаяйте, ці ж падключыцца на працэсар, скід робіць яго праграмнае забеспячэнне тое ж, аднак, я думаю, што гэта прадукт, які трэба дадаць, і не толькі ? поўны 100%
sportknight
21-05-2013, 11:57
таму, ну, скажам, трэба мець carprog-й? xprog і upa
а TL866CS, як праграміст, як вы яго бачыце? павінна быць ****лло ў упа, але павінны зрабіць таксама 29f вельмі шмат прысутнічае ў ecu
legendaryslave
21-05-2013, 12:13
глядзіце, я закахаўся ў гэты ultraprog, што нават арыгінальны поўны і год падпіскі варта не вельмі я раблю па-сапраўднаму падарунак, што тычыцца TL866CS не ведаю, не ведаю, што сказаць вам па-ранейшаму выкарыстоўваць доўгі час, так і упа, што xprog, што вілем, а gx4 больш за іншых 3-4 праграмістаў, і вы не заўседы што-небудзь
motorsport
21-05-2013, 13:47
глядзіце, я закахаўся ў гэты ultraprog, што нават арыгінальны поўны і год падпіскі варта не вельмі я раблю па-сапраўднаму падарунак, што тычыцца TL866CS не ведаю, не ведаю, што сказаць вам па-ранейшаму выкарыстоўваць доўгі час, так і упа, што xprog, што вілем, а gx4 больш за іншых 3-4 праграмістаў, і вы не заўседы што-небудзь
а з упа xprog і вілем вы ў добры момант,то, будучы клонамі, гэта будзе горш для разві... з новымі аўтамабілямі, калі ен трапляе ў бд.*****і клоны, і ўсе зарабіў!!
ecoelletronic
27-11-2014, 22:19
Добры вечар калегі таксама я carprogam працуе вельмі добра, але таксама шмат pipe, ніхто не дасканалы
blackwolf76
27-11-2014, 23:00
Я tl866a ? лепш 866cs, нягледзячы на апошні ? выйшаў пасля (выдалілі некаторыя функцыі), і я павінен сказаць, што вядзе сябе выдатна і не варта трэскам. І заўседы выходзяць бясплатныя абнаўлення праграмнага забеспячэння і падтрымлівае мноства адаптараў. Адзіны недахоп ? усе на англійскай, мяккая і, калі не жаваць трохі становіцца крыху складана выкарыстоўваць.