Прагляд Поўнай Версіі : тэрмінова шукаю back up mercedes vito 2.2cdi
Прывітанне хлопцы. хто-небудзь з вас есць поўны файл Mercedes Vito з блокам кіравання EDC 16C?
ecuboost
09-11-2012, 17:36
калі не ад hw і sw не можа? дапамагчы вам ніхто не
Вы:
HW: 0281012829
SW: 1037378233
Vito 2.2 111 CDi 4x4
Мне патрэбен поўны чытанне ў BDM, г.зн. Мікра -, Flash-і EEprom.
ecuboost
09-11-2012, 17:52
павінна быць, але перш за вы павінны атрымаць 50 msg, то вы не можаце скачать
Калі ў вас есць файлы, вы можаце адправіць іх у прыватным парадку, заплаціўшы, вядома.
ecuboost
09-11-2012, 18:02
ідзе супраць правілаў, я думаю
Ідзе супраць правілаў? але калі мне трэба не пу? дапамагчы мне ніхто не тое?
Добра, я бачу, трохі, як гэта зрабіць, дзякуй, а..
У любым выпадку, хлопцы, хто мае гэты файл, калі ласка, звяжыцеся са мной, чаму? я павінен выправіць гэтую сітуацыю, Дзякуй.
egs, як рэгуляванне ў гэтае месца nn існуе, pm-файл x, за дадатковую плату гэта і не па тэме, у якасці альтэрнатывы, вы можаце звярнуцца ў службу online-форум або звязацца з msport, безумоўна, вы дапамаглі.
ок, ок, giarras, я не хачу ісці супраць правілаў, толькі што я на гэты рамонт. Вялікі дзякуй!!!
msport (exil77grande)
09-11-2012, 23:13
ок, ок, giarras, я не хачу ісці супраць правілаў, толькі што я на гэты рамонт. Вялікі дзякуй!!!
добры дзень,не маглі б вы растлумачыць, чаму вы з гэтым актуальнасць?
файлы крычы не плацяць, то калі хто-то ручнік прадастаўляюцца за дадатковую плату калі ласка, пра гэта,акрамя таго, калі хто мае гэты back up вы можаце размяшчаць у спецыяльным раздзеле, між тым.
Проста клон mpps v12, каб зняць гэтыя файлы.. Калі вы ў тыдзень provvedo..
msport (exil77grande)
09-11-2012, 23:20
Проста клон mpps v12, каб зняць гэтыя файлы.. Калі вы ў тыдзень provvedo..
для back up патрэбен bdm, і вы павінны адкрыць блок.
..мне здавалася, занадта легка.. мой быў пытанне,я ? прапусціў пытальнік..
[QUOTE=гоку;13384]..мне здавалася, занадта легка.. мой быў пытанне,я ? прапусціў пытальнік..[
у валоданні bdm і там ужо крыху,але purteoppo учора ўвечары на гэтую праклятую эбу на bdm я не прачытаў правільна файл......я, чытаючы нумар hw і sw, я зрабіў змяненне і калі я напісаў файл, bdm ? заблакаваны.мне патрэбна гэтая опцыя, і паставіць на месца, гэта казіно....
msport (exil77grande)
10-11-2012, 12:05
[QUOTE=гоку;13384]..мне здавалася, занадта легка.. мой быў пытанне,я ? прапусціў пытальнік..[
у валоданні bdm і там ужо крыху,але purteoppo учора ўвечары на гэтую праклятую эбу на bdm я не прачытаў правільна файл......я, чытаючы нумар hw і sw, я зрабіў змяненне і калі я напісаў файл, bdm ? заблакаваны.мне патрэбна гэтая опцыя, і паставіць на месца, гэта казіно....
ок,тады візы сітуацыі робім выключэнні з правілаў, і давайце паглядзім, калі мы можам дазволіць вам мець толькі тое, што яшчэ ніхто не адпраўляў і не propio легка прасачыць, гэта back up, але ў панядзелак я бачу, дапамагчы вам.
Ок, ок, дзякуй за гатоўнасць?..... калі ў вас што-то трэба, я тут.
msport (exil77grande)
10-11-2012, 14:27
не маглі б вы размясціць файл пасцелі, або тое, што ў вас есць?
Які файл вы хочаце msport? Аднак я вырашыў для Віта.
msport (exil77grande)
12-11-2012, 13:52
Які файл вы хочаце msport? Аднак я вырашыў для Віта.
я ўжо казаў, калі вы маглі б адправіць файл чытаць у bmd таксама, калі пашкоджаны, магчыма, вы маглі б аднавіць,калі вы вырашылі яшчэ лепш можа быць месца ў раздзеле банк дадзеных files ecu дызель back up так што, калі хто-то trove у вашай сітуацыі мае руху ў іншае.