КПК

Перегляд Повної Версії : Номенклатура карти

bart
09-11-2012, 15:25
Я хотів би почати нову тему, присвячену вивченню окремих планів, карт і їх осі, що може бути корисним для початківців і для тих, хто хоче заглибитися в тему.
Тому я хотів би привернути тих, хто зацікавлений у поглибленні в тему, намагається (за допомогою деяких професійних) правильно розуміти значення карт і їх значень на їх осі.
Щоб почати вивчення, я прикріплював карту Bosch EDC15C7, що на картинках все видно? для "навчальний".

Я почну аналіз з основною поверх: IQ (Injected Quantity)!
- Def: Цей план повинен бути один головний, який вирішує справу? дизельного палива, яке треба вприснути в циліндр, але те, що показують його осі, і що таке бали?
- По осі X ? сходи, що йде від 400 до 6400 з кроком 400 точок.
- По осі Y масштаб ? від 1000 до 5000 з кроком 250 очок.
- Вісь Z повинно бути справа? основі дизельне паливо, впрыснутое в мм3.

1674

Я сподіваюся, що це обговорення може вплинути на багатьох і мати більшу відвідуваність... :)

PS: якщо я зробив якісь помилки або неточності, поправте мене! ;)

bart
09-11-2012, 16:07
Добре: я почав з кінця... :D

однак, на мою думку те, що вас у курсі, не ? карта iq але мапу перетворення нм>iq....
насправді на осі X повинні бути riportatati i нм до 640..
по осі Y повинні бути rpm...
очікується, проте, що будь-який користувач професіонал підтвердить або smentisca це моє твердження...

Для повноти інформації, блок управління у питанні ? встановлений на Fiat 1.9 Jtd 110CV.

ecuboost
09-11-2012, 17:09
якщо ви помістіть орі, ми можемо дізнатися більше? люди

bart
09-11-2012, 22:57
Привіт манро, вибач, якщо я був неправильно зрозумілий: я зовсім не образливий, тому я не образив! Крім того, я добре розумів, що свої "критику" були зроблені конструктивно, щоб поліпшити розмову! :)

Я виділив два поверхи, які я думаю, можуть бути плани DW вами зустрітися.
1680
(Чекаю підтвердження)

По-перше: що вони собою представляють насправді два поверхи, що я призначений DW1 і DW2? Яка різниця, c'? між двома?
Далі йде реальний аналіз:
- Def: вже? дата і cio? визначає кількість? дизельного палива, яке треба вприснути в камеру згоряння в залежності від частоти обертання двигуна і заявкою зроблено від тих, хто управляє з допомогою педалі акселератора.
- Осі X і Y: обертів двигуна і відсоток "відкриття" педалі акселератора. (я сподіваюся, що вони правильно вказані в таблиці)
- По осі Z: cos'?? (PS: помилково його значення були помножені x 0,01, в реальності? обидва поверхи мають максимальний одного до 6500, а інший-на 7000)

Я сподіваюся, що не зробили занадто багато помилок на цей раз, навіть якщо зовнішній вигляд виправлення...

гоку
09-11-2012, 23:10
Ідеальний ...я саме шукаю обговорення народилася в ознайомлювальних цілях..я сподіваюся, що зрозуміти щось

bart
10-11-2012, 01:23

Потім ми змогли визначити, принаймні, основний план...

Тепер, перш ніж лікувати інших планів важливі (наприклад, turbo і обмежувачі різні), я хотів би попросити роз'яснити, що мені дуже цікаво: SOI!
1681
Що означають значення на своїх осей X і Y і як перетворюються?

мегамозок
10-11-2012, 09:29
Будь ласка, ви можете зробити видимими, зобр. так що ви можете прийняти участь також і мене, що я не маю можливості? їх побачити?

isfedale82
10-11-2012, 11:16
Будь ласка, ви можете зробити видимими, зобр. так що ви можете прийняти участь також і мене, що я не маю можливості? їх побачити?

я мегамозок

bart
10-11-2012, 11:46
я мегамозок

Це залежить тільки від того, що у вас немає ще 50 повідомлень (згідно правил Форуму), але ви там сусіди... :)

bart
10-11-2012, 11:51
- чесно кажучи я так і не зрозумів, чому? є два DW, але хтось говорить, що відповідно з DW використовується від ecu в якийсь режим? спорт....
однак не приймайте за чисту монету все, що є? пишу також, чому? я людина, відповідальність, помилки, як і всі...

Як "вид режиму? спорт"?! Що це означає? Мені здається, що щось не дуже реалістично... Як attiveresti? Pi? швидше за все - "нормальна" і "режим recovery", але навіть це мені здається не правдоподібною...

msport (exil77grande)
10-11-2012, 14:37
не завжди, хто робить цю роботу може відповісти на всі або знати все,ми чудово знаємо, що кожен день ви дізнаєтеся щось нове.

magi1984
10-11-2012, 14:56
наприклад, в edc16 vag карти педаль навіть 8 або 9, коли ви знайдете modificatele все з тим же кроком, cos? ви впевнені, що не помилитеся!

bart
10-11-2012, 15:05
на другій карті DW, якщо ти робиш справу від 5 мг дизельного палива і більше? першою і не активні ви в разі edc15 але ? ecu ж, що ви повинні вибрати один або іншій карті з функцією внутрішніх параметрів в першу чергу швидкість? з якої він тисне на педаль.....потім повторюю пу? бути, що я не правий, тому ми хотіли б втручання в будь-який користувач big....

Що дивно: bisogner? вникати, чому? є 2 карти...
Мені здається трохи дивним те, що ви говорите, і cio? які працюють в залежності від швидкості? тиску на педаль акселератора! Якщо ви (як стверджуєте) карту педаль ? головна карта, то він має бути один і унікальний!

для карт soi, як правило, вони мають в осях :
X:rpm
Y:mg/str
Z:кут випередження впорскування перетворити 0,023437
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1213-Convertire-i-valori-delle-mappe-su-centraline-Bosch
те, що ви відправили ви мені не здається, карту кни...

Впевнений, що не карта SOI?
Що стосується осі Z, я використовував те ж значення перетворення пост, який ви мені повідомили, а потім ті, що отримані вони вже є? фактичні значення випередження впорскування?
Що стосується двох інших осей, я якось сумніваюся... може насправді бути справа? дизельне паливо впорскується (хоча масштаб значень ? трохи дивно), але з іншого боку, я сумніваюся, що б обороти мотора: я ніколи не бачив дизель доріг в поворот на 18.000 хв -...

bart
10-11-2012, 15:14
наприклад, в edc16 vag карти педаль навіть 8 або 9, коли ви знайдете modificatele все з тим же кроком, cos? ви впевнені, що не помилитеся!

І всі 8 або 9 однакових між собою, або, як в даному випадку, схожі, але з різними значеннями?

Що brutto vizio мають виробники покласти надлишкових таблиць! :(
? ми говоримо, що, принаймні, в цьому випадку, вони досягли успіху у своїх намірах конфліктів ідеї...

Слід змінити все з тим же кроком у відсотках (потім мультиплікативних) або значення (добавки)?
Спасибі! :)

bart
10-11-2012, 15:48

Не ? які просто йдуть перетворені значення на осях X і Y?

bart
10-11-2012, 16:22

Я хотів створити обговорення, що може бути корисно для всіх, і замість цього, доки я не зробив нічого, що викликає плутанину... :(
Я прошу вибачення...
Я rinchiuder? у покарання, поки не avr? ідеї-й? ясно...

мегамозок
10-11-2012, 18:47
Sar? термін iJn 1800 може бути prex rail (я не бачив карту простати), стрільба вгадати

mavaila1972
11-11-2012, 23:10
Привіт манро, вибач, якщо я був неправильно зрозумілий: я зовсім не образливий, тому я не образив! Крім того, я добре розумів, що свої "критику" були зроблені конструктивно, щоб поліпшити розмову! :)

Я виділив два поверхи, які я думаю, можуть бути плани DW вами зустрітися.
1680
(Чекаю підтвердження)

По-перше: що вони собою представляють насправді два поверхи, що я призначений DW1 і DW2? Яка різниця, c'? між двома?
Далі йде реальний аналіз:
- Def: вже? дата і cio? визначає кількість? дизельного палива, яке треба вприснути в камеру згоряння в залежності від частоти обертання двигуна і заявкою зроблено від тих, хто управляє з допомогою педалі акселератора.
- Осі X і Y: обертів двигуна і відсоток "відкриття" педалі акселератора. (я сподіваюся, що вони правильно вказані в таблиці)
- По осі Z: cos'?? (PS: помилково його значення були помножені x 0,01, в реальності? обидва поверхи мають максимальний одного до 6500, а інший-на 7000)

Я сподіваюся, що не зробили занадто багато помилок на цей раз, навіть якщо зовнішній вигляд виправлення...

Підтверджую, є два диска wish тобто педалі

mavaila1972
11-11-2012, 23:14

Я хотів створити обговорення, що може бути корисно для всіх, і замість цього, доки я не зробив нічого, що викликає плутанину... :(
Я прошу вибачення...
Я rinchiuder? у покарання, поки не avr? ідеї-й? ясно...

і карту overboost:o

bart
12-11-2012, 11:04
ви той, хто здається при першій труднощі??
продовжити розміщувати ваші питання і не scusarti нічого....

Дякую за підтримку, манро! :)
Не, я зовсім не збираюся відступати, але, будучи в партії з тієї ноги, я вирішив скинути все і почати****! ;)

bart
12-11-2012, 11:06
Привіт mavaila1972, спасибі за ваш внесок! :)

isfedale82
15-11-2012, 17:37
Це залежить тільки від того, що у вас немає ще 50 повідомлень (згідно правил Форуму), але ви там сусіди... :)

isfedale82
15-11-2012, 17:59
я йому сказав я, але я не слухав...***** unque 50 повідомлень ви досягнете найближчим часом...просто бути р? більше постійних відвідувачів форуму...

? я, трапляється, у багатьох дискусіях я читаю і просто, чому? не пу? побачити...

isfedale82
15-11-2012, 19:01
я сподіваюся, читати гарні та корисні речі....

Я намагаюся зрозуміти, що на ці карти, але я бачу, в гору

dvdtuning
15-11-2012, 19:30
вибачте, bart, ви можете переглянути мапу "сої" в 2d, чому? я ? pi? легко визначити карту...

bart
17-11-2012, 14:12
вибачте, bart, ви можете переглянути мапу "сої" в 2d, чому? я ? pi? легко визначити карту...

Привіт dvdtuning, я був би щасливий з задоволенням, але поки не вдалося знайти... :(

На даний момент мені вдалося визнати право площин і осей основних...
Я шукав скрізь, де є Damos, але безрезультатно... :(

Якщо хтось зацікавлений, я міг би почати все спочатку postarli один раз (у табличній, 2D і 3D), намагаючись разом зрозуміти щось більше?...

bart
17-11-2012, 16:44
Привіт манро, дякую за посилання! :)
Я, здається, тими ж, що й у мене теж, на жаль, не зовсім те, що мені потрібно... :(

PS: decomprimendo мені помилку і не відкриває всі файли ви можете, будь ласка, перевірити, а ви? Дякую :)

марко
18-11-2012, 01:31
ці обговорення, які мені подобаються, завдяки ресторан при готелі.

bart
18-11-2012, 13:14
ці обговорення, які мені подобаються, завдяки ресторан при готелі.

Я згоден! :)
Особливо, якщо б я приїхала до бажаного результату... :D

bart
19-11-2012, 12:44
Спасибі манро: ви дуже гарні і корисні! :)
Спробуйте ще раз, і тоді я оновлю... :)

sportknight
26-12-2012, 14:59
вибачте,хлопці, cos'? КНІ

мегамозок
26-12-2012, 18:28
Почала уприскування, випередження упорскування start of injection.