КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Наменклатура карты

bart
09-11-2012, 15:25
Я хацеў бы пачаць новую тэму, прысвечаную вывучэнню асобных планаў, карт і іх восі, што можа быць карысным для пачаткоўцаў і для тых, хто хоча паглыбіцца ў тэму.
Таму я хацеў бы прыцягнуць тых, хто зацікаўлены ў паглыбленні ў тэму, спрабуе (з дапамогай некаторых прафесійных) правільна разумець значэнне карт і іх значэнняў на іх восі.
Каб пачаць вывучэнне, я прымацоўваў карту Bosch EDC15C7, што на малюнках усе відаць? для "навучальны".

Я пачну аналіз з асноўнай паверх: IQ (Injected Quantity)!
- Def: Гэты план павінен быць адзін галоўны, які вырашае справу? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць ў цыліндр, але тое, што паказваюць яго восі, і што такое балы?
- Па восі X ? лесвіца, якая ідзе ад 400 да 6400 з крокам 400 кропак.
- Па восі Y маштаб ? ад 1000 да 5000 з крокам 250 ачкоў.
- Вось " Z " павінна быць справа? аснове дызельнае паліва, впрыснутое ў мм3.

1674

Я спадзяюся, што гэта абмеркаванне можа паўплываць на многіх і мець вялікую наведвальнасць... :)

PS: калі я здзейсніў нейкія памылкі або недакладнасці, папраўце мяне! ;)

bart
09-11-2012, 16:07
Добра: я пачаў з канца... :D

аднак, на маю думку тое, што вас у курсе, ці не ? карта iq але карту пераўтварэнні нм>iq....
на самай справе на восі X павінны быць riportatati i нм да 640..
па восі Y павінны быць rpm...
чакаецца, аднак, што які-небудзь карыстальнік прафесіянал пацвердзіць або smentisca гэта мае сцвярджэнне...

Для паўнаты інфармацыі, блок кіравання ў пытанні ? усталяваны на Fiat 1.9 Jtd 110CV.

ecuboost
09-11-2012, 17:09
калі вы змесціце крычы, мы можам даведацца больш? людзі

bart
09-11-2012, 22:57
Прывітанне манро, прабач, калі я быў няправільна зразуметы: я зусім не крыўдлівы, таму я не пакрыўдзіў! Акрамя таго, я добра разумеў, што свае "крытыку" былі зробленыя канструктыўна, каб палепшыць размова! :)

Я вылучыў два паверхі, якія я думаю, могуць быць планы DW вамі сустрэцца.
1680
(Чакаю пацверджання)

Па-першае: што яны сабой уяўляюць, на самай справе два паверхі, што я прызначаны DW1 і DW2? Якая розніца, c'? паміж двума?
Далей ідзе рэальны аналіз:
- Def: ужо? дата і cio? вызначае колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць ў камеру згарання ў залежнасці ад частаты кручэння рухавіка і заяўцы зроблена ад тых, хто кіруе з дапамогай педалі акселератара.
- Восі X і Y: абаротаў рухавіка і працэнт "адкрыцце" педалі акселератара. (я спадзяюся, што яны пазначаны правільна, у табліцы)
- Па восі Z: cos'?? (PS: памылкова яго значэння былі памножыць x 0,01, у рэальнасці? абодва паверхі маюць максімальны аднаго да 6500, а другі-на 7000)

Я спадзяюся, што не зрабілі занадта шмат памылак на гэты раз, нават калі знешні выгляд выпраўлення...

гоку
09-11-2012, 23:10
Ідэальны ...я менавіта шукаю абмеркавання нарадзілася ў азнаямленчых мэтах..я спадзяюся, што зразумець што-небудзь

bart
10-11-2012, 01:23

Затым мы змаглі вызначыць, па меншай меры, асноўны план...

Зараз, перш чым лячыць іншых планаў важныя (напрыклад, turbo і абмежавальнікі розныя), я хацеў бы папрасіць растлумачыць, што мне цікава вельмі: SOI!
1681
Што азначаюць значэння на сваіх восяў X і Y і як пераўтворацца?

мегамозг
10-11-2012, 09:29
Калі ласка, вы можаце зрабіць бачнымі, паказ. так што вы можаце прыняць удзел таксама і мяне, што я не маю магчымасці? іх убачыць?

isfedale82
10-11-2012, 11:16
Калі ласка, вы можаце зрабіць бачнымі, паказ. так што вы можаце прыняць удзел таксама і мяне, што я не маю магчымасці? іх убачыць?

я мегамозг

bart
10-11-2012, 11:46
я мегамозг

Гэта залежыць толькі ад таго, што ў вас няма яшчэ 50 паведамленняў (паводле правілаў Форуму), але вы там суседзі... :)

bart
10-11-2012, 11:51
- шчыра кажучы, я так і не зразумеў, чаму? есць два DW, але хто-то кажа, што ў адпаведнасці з DW выкарыстоўваецца ад ecu ў нейкі рэжым? спорт....
аднак не прымайце за чыстую манету ўсе, што есць? пішу таксама, чаму? я чалавек, адказнасць, памылкі, як і ўсе...

Як "выгляд рэжыму? спорт"?! Што гэта значыць? Мне здаецца, што што-то не вельмі рэалістычна... Як attiveresti? Pi? хутчэй за ўсе - "нармальная" і ў "рэжым recovery", але нават гэта мне не здаецца праўдападобнай...

msport (exil77grande)
10-11-2012, 14:37
не заўседы, хто робіць гэтую працу можа адказаць на ўсе альбо ведаць усе,мы выдатна ведаем, што кожны дзень вы даведаецеся што-то новае.

magi1984
10-11-2012, 14:56
напрыклад, у vag edc16 карты педаль нават 8 або 9, калі вы знойдзеце modificatele усе з тым жа крокам, cos? вы ўпэўненыя, што не памыліцеся!

bart
10-11-2012, 15:05
на другі карце DW, калі ты робіш справу ад 5 мг дызельнага паліва і больш? першай і не актыўныя ў выпадку edc15 але ? ecu, што вы павінны выбраць адзін ці іншы карце з функцыяй ўнутраных параметраў у першую чаргу хуткасць? з якой ен цісне на педаль.....затым паўтараю пу? быць, што я не мае рацыю, таму мы хацелі б ўмяшанне ў які-небудзь карыстальнік big....

Што дзіўна: bisogner? ўнікаць, чаму? есць 2 карты...
Мне здаецца трохі дзіўным тое, што вы кажаце, і cio? якія працуюць у залежнасці ад хуткасці? ціску на педаль акселератара! Калі вы (як сцвярджаеце) карту педаль ? галоўная карта, то ен павінен быць адзін і унікальны!

для карт soi, як правіла, яны маюць у восях :
X:rpm
Y:mg/str
Z:кут апярэджання ўпырску пераўтварыць 0,023437
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1213-Convertire-i-valori-delle-mappe-su-centraline-Bosch
тое, што вы адправілі вы мне не здаецца, карту кні...

Упэўнены, што не карта SOI?
Што тычыцца восі Z, я выкарыстаў той жа значэнне пераўтварэнні пост, які вы мне паведамілі, а затым тыя, што атрыманы яны ўжо есць? фактычныя значэння апярэджання ўпырску?
Што тычыцца двух іншых восяў, я як-то сумняваюся... можа на самай справе быць справа? дызельнае паліва ўпырскваецца (хоць маштаб значэнняў ? крыху дзіўна), але з іншага боку, я сумняваюся, што б абароты матора: я ніколі не бачыў дызель дарог у паварот на 18.000 мін -...

bart
10-11-2012, 15:14
напрыклад, у vag edc16 карты педаль нават 8 або 9, калі вы знойдзеце modificatele усе з тым жа крокам, cos? вы ўпэўненыя, што не памыліцеся!

І ўсе 8 або 9 аднолькавых паміж сабой, або, як у дадзеным выпадку, падобныя, але з рознымі значэннямі?

Што brutto vizio маюць вытворцы пакласці залішніх табліц! :(
? мы кажам, што, па меншай меры, у гэтым выпадку, яны атрымалі поспех у сваіх намерах канфліктаў ідэі...

Варта змяніць усе з тым жа крокам у працэнтах (затым мультипликативных) або значэння (дадаткі)?
Дзякуй! :)

bart
10-11-2012, 15:48

Не ? якія проста ідуць ператвораныя значэння на восях X і Y?

bart
10-11-2012, 16:22

Я хацеў стварыць абмеркаванне, што можа быць карысна для ўсіх, і замест гэтага, пакуль я не зрабіў нічога, што выклікае блытаніну... :(
Я прашу прабачэння...
Я rinchiuder? у пакаранне, пакуль не avr? ідэі-й? ясна...

мегамозг
10-11-2012, 18:47
Sar? тэрмін iJn 1800 можа быць prex rail (я не бачыў карту прастаты), стральба адгадаць

mavaila1972
11-11-2012, 23:10
Прывітанне манро, прабач, калі я быў няправільна зразуметы: я зусім не крыўдлівы, таму я не пакрыўдзіў! Акрамя таго, я добра разумеў, што свае "крытыку" былі зробленыя канструктыўна, каб палепшыць размова! :)

Я вылучыў два паверхі, якія я думаю, могуць быць планы DW вамі сустрэцца.
1680
(Чакаю пацверджання)

Па-першае: што яны сабой уяўляюць, на самай справе два паверхі, што я прызначаны DW1 і DW2? Якая розніца, c'? паміж двума?
Далей ідзе рэальны аналіз:
- Def: ужо? дата і cio? вызначае колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць ў камеру згарання ў залежнасці ад частаты кручэння рухавіка і заяўцы зроблена ад тых, хто кіруе з дапамогай педалі акселератара.
- Восі X і Y: абаротаў рухавіка і працэнт "адкрыцце" педалі акселератара. (я спадзяюся, што яны пазначаны правільна, у табліцы)
- Па восі Z: cos'?? (PS: памылкова яго значэння былі памножыць x 0,01, у рэальнасці? абодва паверхі маюць максімальны аднаго да 6500, а другі-на 7000)

Я спадзяюся, што не зрабілі занадта шмат памылак на гэты раз, нават калі знешні выгляд выпраўлення...

Пацвярджаю, есць два дыска wish т. е. педалі

mavaila1972
11-11-2012, 23:14

Я хацеў стварыць абмеркаванне, што можа быць карысна для ўсіх, і замест гэтага, пакуль я не зрабіў нічога, што выклікае блытаніну... :(
Я прашу прабачэння...
Я rinchiuder? у пакаранне, пакуль не avr? ідэі-й? ясна...

і карту overboost:o

bart
12-11-2012, 11:04
вы той, хто здаецца пры першай цяжкасці??
працягнуць размяшчаць вашы пытанні і не scusarti нічога....

Дзякуй за падтрымку, манро! :)
Не, я зусім не збіраюся адступаць, але, будучы ў партыі з той нагі, я вырашыў скінуць усе і пачаць****! ;)

bart
12-11-2012, 11:06
Прывітанне mavaila1972, дзякуй за ваш ўклад! :)

isfedale82
15-11-2012, 17:37
Гэта залежыць толькі ад таго, што ў вас няма яшчэ 50 паведамленняў (паводле правілаў Форуму), але вы там суседзі... :)

isfedale82
15-11-2012, 17:59
я яму я сказаў, але я не слухаў...***** unque 50 паведамленняў вы дасягне ў бліжэйшы час...проста быць р? больш пастаянных наведвальнікаў форуму...

? я, здараецца, у многіх дыскусіях я чытаю і проста, чаму? не пу? убачыць...

isfedale82
15-11-2012, 19:01
я спадзяюся, чытайце рэчы добрыя і карысныя....

Я спрабую зразумець, што-то на гэтыя карты, але я бачу ў гару

dvdtuning
15-11-2012, 19:30
прабачце, bart, вы можаце праглядзець карту "соі" у 2d, чаму? я ? pi? легка вызначыць карту...

bart
17-11-2012, 14:12
прабачце, bart, вы можаце праглядзець карту "соі" у 2d, чаму? я ? pi? легка вызначыць карту...

Прывітанне dvdtuning, я быў бы шчаслівы з задавальненнем, але пакуль не ўдалося знайсці... :(

На дадзены момант мне ўдалося прызнаць права плоскасцяў і асноўных восяў...
Я шукаў ўсюды, дзе есць Damos, але безвынікова... :(

Калі хто-то зацікаўлены, я мог бы пачаць усе спачатку postarli адзін раз (у таблічнай, 2D і 3D), спрабуючы разам зразумець што-то больш?...

bart
17-11-2012, 16:44
Прывітанне манро, дзякуй за спасылку! :)
Я, здаецца, тымі ж, што і ў мяне таксама, на жаль, не зусім тое, што мне трэба... :(

PS: decomprimendo мне памылку і не адкрывае ўсе файлы: вы можаце, калі ласка, праверыць, а вы? Дзякуй :)

марка
18-11-2012, 01:31
гэтыя дыскусіі, якія мне падабаюцца, дзякуй рэстаран пры гатэлі.

bart
18-11-2012, 13:14
гэтыя дыскусіі, якія мне падабаюцца, дзякуй рэстаран пры гатэлі.

Я згодны! :)
Асабліва, калі б я прыехала да жаданага выніку... :D

bart
19-11-2012, 12:44
Дзякуй манро: вы вельмі добрыя і карысныя! :)
Паспрабуйце яшчэ раз, і тады я аднаўлю... :)

sportknight
26-12-2012, 14:59
выбачайце,хлопцы, cos'? КНІ

мегамозг
26-12-2012, 18:28
Пачатку ўпырску, апярэджанне ўпырску start of injection.