Перегляд Повної Версії : Проблема стрілка швидкості на оновлення велика крапка
dvdtuning
08-11-2012, 16:16
Привіт, у мене дилема експертів:
у мене є друг, з grande punto, 2006 року, який зробив оновлення до версії 2012 також зміна приладової панелі і приладової панелі. Виявляється, не працювати стрілка швидкості? і км, повідомляє body блимають. Як ви можете? вирішити?
magi1984
08-11-2012, 16:33
для км, які блимають, спробуйте зробити тестер ВИРІВНЮВАННЯ ПРОКСІ
для швидкості?, перевірте за допомогою діагностичний тестер, якщо ви можете читати на швидкість? з 4-х коліс
dvdtuning
08-11-2012, 16:52
З fes, я знаю, що не змушує мене робити вирівнювання...треба спробувати
magi1984
08-11-2012, 16:54
не знаю, я в фірмі я motorscan і функції c'?
також в launch, я впевнений, що c'? чому? я як-то
dvdtuning
08-11-2012, 21:08
Так, я намагався з допомогою multiecuscan, але c'? потрібен адаптер, чому? в elm 327 не підключається, повинні зробити його. C'? схему підключення, або потрібно купувати перехідник?
magi1984
08-11-2012, 21:15
я не знаю тих інтерфейсів, я не s? допомогти вам...вибачте
blackwolf76
08-11-2012, 23:47
Вирівнювання повинно зробити це також bosch kts, кілька днів тому я зробив на Bravo II 2010 року через порт obdii, і теоретично має бути те ж саме. Може бути ? за те, що ви не працює, навіть стрілка KM.
dvdtuning
20-11-2012, 19:33
я спробував з допомогою texa, але нічого не робити...не робить!
Ми зробили тест, стрілка діагноз, і це працює...тест швидкості? ок.
blackwolf76
20-11-2012, 23:54
Ви зробили тест, стрілка діагноз прямо на приладовій панелі, але, ймовірно ? інші системи, які не ? сумісний з нової комбінації приладів. Щоб миготіння одометра може також бути блок управління подушками безпеки, аудіосистему, а також кондиціонер повітря. Якщо у вас змінив хто-то з цих елементів потрібно зробити, адаптації і для них, як для тахографа, знову ж таки, якщо не вирівняний ви не можете перевірити, взаємодіючого з іншої електроніки, і ви побегите contakm.
dvdtuning
21-11-2012, 01:19
? змінили приладову панель цілком, навіть стерео з одним, це не оригінал. Мені здається, що діагноз, давав якісь помилки, що ставився до автомагнітоли...таким чином, у разі радіоприймача, як це зробити? завжди вирівнювання?
На автомобілі групи Fiat, коли contakm блимає, це означає, що якийсь компонент, не ? у відповідність з системою CAN автомобіля. З multiecuscan ви можете зробити вирівнювання, важливо ? мати версії elm327, принаймні, з 1.3 і різні адаптери
blackwolf76
21-11-2012, 08:43
у allinemaneto робиться, автомобільні оригінальні, не для радіо, не офіційні.
nuovaecu
27-01-2013, 15:17
Мені пощастило в моїй Grandepunto, що час від часу км починають блимати, і триває досить довго, а потім повертається до нормального, але відомо, що він часто робить те, що може бути?
blackwolf76
27-01-2013, 21:43
Якийсь інтерфейс, який не ? на одному рівні з лінією can автомобіля.
Як правило, це може бути автомагнітола, contakm, блок управління airbag, climatronic, якщо він.
blackwolf76
27-01-2013, 21:45
ви повинні перевірити з діагнозом що ? вирівняний, а що ні ?...
dvdtuning
28-01-2013, 21:16
По мені c'? різниця читання сигналу. я намагався зробити вирівнювання кадрів і блок управління подушками безпеки, але нічого.
Я думаю, що в основу не потрапить власний сигнал, так як, можливо, читають в двох різних місцях... наприклад, стара проводка читав подушка безпеки, а не новий на обмін або навпаки...не знаю, якщо я не пояснив?
привіт не вирівняти, бо картина srtumenti і відрізняється, отже, не входить у комплектація запрограмований в can
я намагаюся стріляти може перепрограмувати тіла, але, чесно кажучи, я ніколи не робив такої операції, як правило, я роблю, я роблю для судів оригінальні
на момент основа не вирівнює, якщо машина і наприклад дизель і рамки ? бензину(не s? якщо те ж справедливо і для g.точки)в будь-якому випадку, діагноз бортової мережі подивитися блоки управління існують, але вони не вирівняні або ебу не у вашому випадку радіо
інша справа, км всього йдуть? чому? якщо значення odometrico st? працюємо, означає, що інформаційна швидкість в komby приходить,так що якщо стрілка не частина probblema ? всередині комбінації приладів
dvdtuning
24-04-2013, 11:32
на момент основа не вирівнює, якщо машина і наприклад дизель і рамки ? бензину(не s? якщо те ж справедливо і для g.точки)в будь-якому випадку, діагноз бортової мережі подивитися блоки управління існують, але вони не вирівняні або ебу не у вашому випадку радіо
інша справа, км всього йдуть? чому? якщо значення odometrico st? працюємо, означає, що інформаційна швидкість в komby приходить,так що якщо стрілка не частина probblema ? всередині комбінації приладів
Ні, блокуються, працює стрілка палива, температура рідини, rpm, стріли, вогні, все, крім швидкості? та км.
може бути probblema АБС перевірити на діагностиці двигуна, якщо оберти? автомобіль ? rilavata,минулого тижня на етапі клієнт скаржився, що іноді не було ні швидкості? ne км шляху, в моєму випадку я знайшов окис в гребінь, ABS,машина я доставлений в суд? ? минуло кілька днів, і ще клієнт не'? він повернувся