КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема стрэлка хуткасці на абнаўленне вялікая кропка

dvdtuning
08-11-2012, 16:16
Прывітанне, у мяне дылема экспертаў:
у мяне есць сябар, з grande punto, 2006 года, які зрабіў абнаўленне да версіі 2012 таксама змяненне прыборнай панэлі і прыборнай панэлі. Аказваецца, не працаваць стрэлка хуткасці? і км, паведамляе body міргаюць. Як вы можаце? вырашыць?

magi1984
08-11-2012, 16:33
для км, якія міргаюць, паспрабуйце зрабіць тэстар ВЫРАЎНОЎВАННЕ ПРОКСІ
для хуткасці?, калі ласка, праверце з дапамогай дыягнастычны тэстар, калі вы можаце чытаць на хуткасць? з 4-х колаў

dvdtuning
08-11-2012, 16:52
З fes, я ведаю, што не прымушае мяне рабіць выраўноўванне...трэба паспрабаваць

magi1984
08-11-2012, 16:54
не ведаю, я ў фірме я motorscan і функцыі c'?
таксама ў launch, я ўпэўнены, што c'? чаму? я як-то

dvdtuning
08-11-2012, 21:08
Так, я спрабаваў з дапамогай multiecuscan, але c'? патрэбен адаптар, чаму? у elm 327 не падключаецца, павінны зрабіць яго. C'? схему падлучэння, ці трэба купляць перахаднік?

magi1984
08-11-2012, 21:15
я не ведаю тых інтэрфейсаў, я не s? дапамагчы вам прабачце...

blackwolf76
08-11-2012, 23:47
Выраўноўванне павінна зрабіць гэта таксама bosch kts, некалькі дзен таму я зрабіў на Bravo II 2010 года праз порт obdii, і тэарэтычна павінна быць тое ж самае. Можа быць ? за тое, што вы не працуе, нават стрэлка KM.

dvdtuning
20-11-2012, 19:33
я паспрабаваў з дапамогай texa, але нічога не рабіць...не робіць!
Мы зрабілі тэст, стрэлка дыягназ, і гэта працуе...тэст хуткасці? ок.

blackwolf76
20-11-2012, 23:54
Вы зрабілі тэст, стрэлка дыягназ прама на прыборнай панэлі, але, верагодна ? астатнія сістэмы, якія не ? сумяшчальны з новай камбінацыі прыбораў. Каб мігценне одометра можа таксама быць блок кіравання падушкамі бяспекі, аўдыесістэму, а таксама кандыцыянер паветра. Калі ў вас змяніў хто-небудзь з гэтых элементаў трэба зрабіць, адаптацыі і для іх, як для тахографа, зноў жа, калі не выраўнаваны вы не можаце праверыць, узаемадзеянне з астатняй электронікі, і вы побегите contakm.

dvdtuning
21-11-2012, 01:19
? змянілі прыборную панэль цалкам, нават стэрэа з адным, гэта не арыгінал. Мне здаецца, што ў дыягназ, даваў нейкія памылкі, што ставіўся да автомагнитоле...такім чынам, у выпадку радыепрымача, як гэта зрабіць? заўседы выраўноўванне?

Рос
21-11-2012, 01:37
На аўтамабілі групы Fiat, калі contakm міргае, гэта азначае, што нейкі кампанент, не ? у адпаведнасць з сістэмай CAN аўтамабіля. З multiecuscan вы можаце зрабіць выраўноўванне, важна ? мець версіі elm327, па меншай меры, з 1.3 і розныя адаптары

blackwolf76
21-11-2012, 08:43
у allinemaneto робіцца, аўтамабільныя арыгінальныя, не для радые, ці не афіцыйныя.

nuovaecu
27-01-2013, 15:17
Мне пашчасціла ў маей Grandepunto, што час ад часу км пачынаюць міргаць, і доўжыцца даволі доўга, а затым вяртаецца да нармальнага, але вядома, што ен часта робіць тое, што можа быць?

blackwolf76
27-01-2013, 21:43
Які-то інтэрфейс, які не ? на адным узроўні з лініяй can аўтамабіля.

Як правіла, гэта можа быць автомагнитола, contakm, блок кіравання airbag, climatronic, калі ен.

blackwolf76
27-01-2013, 21:45
вы павінны праверыць з дыягназам што ? выраўнаваны, а што няма ?...

dvdtuning
28-01-2013, 21:16
Па мне c'? розніца чытання сігналу. я спрабаваў зрабіць выраўноўванне кадраў і блок кіравання падушкамі бяспекі, але нічога.
Я думаю, што ў аснову не патрапіць уласны сігнал, так як, магчыма, чытаюць у двух розных месцах... напрыклад, старая праводка чытаў на падушка бяспекі, а не новы, што на абмен ці наадварот...не ведаю, калі я не растлумачыў?

прагрэс
28-01-2013, 21:37
прывітанне не выраўнаваць, таму што карціна srtumenti і адрозніваецца, такім чынам, не уваходзіць у камплектацыя запраграмаваны ў can
я спрабую страляць можа перапраграмаваць цела, але, шчыра кажучы, я ніколі не рабіў такой аперацыі, як правіла, я раблю, я раблю для судоў арыгінальныя

obd75
23-04-2013, 19:45
на момант аснова не выраўноўвае, калі машына і, напрыклад, дызель і рамкі ? бензіну(не s? калі тое ж справядліва і для g.кропкі)у любым выпадку, дыягназ па бартавы сеткі паглядзець блокі кіравання існуюць, але яны не выраўнаваны або эбу не ў вашым выпадку радые

іншая справа, < за ўсе ідуць? чаму? калі значэнне odometrico st? працуем, азначае, што інфармацыйная хуткасць у komby прыходзіць,так што калі стрэлка не частка probblema ? ўнутры камбінацыі прыбораў

dvdtuning
24-04-2013, 11:32
на момант аснова не выраўноўвае, калі машына і, напрыклад, дызель і рамкі ? бензіну(не s? калі тое ж справядліва і для g.кропкі)у любым выпадку, дыягназ па бартавы сеткі паглядзець блокі кіравання існуюць, але яны не выраўнаваны або эбу не ў вашым выпадку радые

іншая справа, < за ўсе ідуць? чаму? калі значэнне odometrico st? працуем, азначае, што інфармацыйная хуткасць у komby прыходзіць,так што калі стрэлка не частка probblema ? ўнутры камбінацыі прыбораў

Няма, блакуюцца, працуе стрэлка паліва, тэмпература вадкасці, rpm, стрэлы, агні, усе, акрамя хуткасці? і. км.

obd75
24-04-2013, 12:08
можа быць probblema АБС праверыць на дыягностыцы рухавіка, калі абароты? аўтамабіль ? rilavata,на мінулым тыдні на этапе кліент скардзіўся, што часам не было ні хуткасці? ne км шляху, у маім выпадку я знайшоў вокіс ў грэбень, ABS,машына я дастаўлены ў суд,для? ? прайшло некалькі дзен, і яшчэ кліент не'? ен вярнуўся