КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта Golf 5 1.9 tdi

magi1984
08-11-2012, 16:10
У мяне есць сябар, які жыве за мяжой і вы ? факт супаставіць яго golf 5 1.9 tdi 105л.з ад зарэгістраваны ў сваей вобласці, не пытайце мяне, хто, як, чаму? ен жыве ў польшчы і не маю.
я паслаў на врі і мод для меркаванне!

як ужо? сказаў, у мяне няма вопыту на TDI, дайце мне свае меркаванне.

з якой, што і я пакінуў арыгінал усе карты aceeleratore і не разумею, чаму.
не змяніў розных карт, ціску турба
даў крокам дызель абсурдным, занадта высокія
а потым змяніць тое, што ECM называецца ціскам parzializzato, што я думаю на загадзя АДМОЎНЫ

у прынцыпе для мяне ? зроблена дрэнна, як вы думаеце???

frantik3
08-11-2012, 17:11
ці існуюць яшчэ гэтыя гены hahahahhahaha

msport (exil77grande)
08-11-2012, 20:39
скажы яму, каб кінуць яго ў кошык гэтую карту,хай ен карту ты, што, безумоўна, у 100 разоў лепш.

magi1984
11-11-2012, 11:10
я б сказаў, што гэтая карта будзе лепш, чым тут: https://www.professionalchiptuning.net/forumdisplay.php?142-files-ecu-diesel-da-barzelletta-files-ECU-diesel-joke

? я хацеў спытаць вас пра адну рэч, у гэтым файле залатых, карту НМ на IQ ? адрас 0E05CA?

і тую карту, што ecm называецца ўпырску, f temp паветра, што карта будзе? абмежавальнік дыму?
на мой погляд ? карту бескарысна для мэт апрацоўкі, не трэба яго змяніць, я проста хацеў растлумачыць, што карту ?.

я ўзяў гэты врі толькі, як файл studio, не таму, што? есць канкрэтная прычына,
так гэтыя карты son прысутнічаюць усе файлы tdi vag edc16, а затым файл тое і не іншае

манро
23-11-2012, 23:08
magi пасля вашага кіраўніцтва на цюнінг edc16 pd кажаш яшчэ, што карту нм на iq не трэба змяніць ці перадумалі??

sportknight
26-12-2012, 19:08
што ? мап і папярэдні ? maf,ад таго, што мне ўдалося вучыцца ў гэтыя дні