Перегляд Повної Версії : погляд, маппінг, зроблені експертом на alfa 147 1.9mjet 150cv
msport (exil77grande)
07-11-2012, 23:10
хлопці, сьогодні один друг-колега, до якого я роблю сервіс files on line сказав мені, що він хотів, щоб rimappassi одне 147 1.9mjet 150cv, що зовсім погано,помер як не дивно, і багато іншого, що я не тут, щоб вказати,тоді я сказала, ну карти дивні, від некомпетентних цього я бачив, але в основі симптомів, що ви говорите, буде " механічні проблеми, і не залежить від карти,в цей момент власник каже, що спочатку це було добре, і що проблема виникла після зіставленні, але він упевнений на 100%, в залежності від слави rimappatore, що не залежить від карти, і який мені виклик, щоб змусити його йти добре, і сильна машина після моєї зіставленні в цей момент впевнений в тому, що мій, я сказав йому, якщо ви чекаєте 15 хвилин відправити вам карту тільки, що він мені знадобилося 17 хвилин, хехехе ну ви думаєте, що ви бачили файл mod попереднього rimappatore тут розміщена, як вірю, що це закінчиться?
я відмінно, що він намагався чи хотів робити, але без успіху, але з вас слово, що ви думаєте, після перегляду файлу мод?
зіставленні виплачується 200€
файл ori знайти його тут в базі даних і' 533_727
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?42-Alfa-147
ahahahh msport це зробив мій племінник антоніо студент перший клас ahahhhh...річ моторошно ? все управління щодо turbo,не кажучи вже про інше, в даний час теж збільшується ? перше, що я роблю "копіювати" і "вставити" і, можливо, буде дуже сильно@? зробити це за допомогою драйверів, але інший файл... ви знаєте, деякі, час, f?, купували з кроком красиві і готові і робили це, ви s? хто ? великий фітнес-тренер? а ти, 17-ти? але! він буде працівник, принаймні, 1 x хвилину****роботи. ahahhhh
xch? не створити у форумі ще альманах, де розмістити дивні файли x коли ми сумні, і нам потрібно, щоб змусити нас сміх?
misa', що хотіли скопіювати якийсь кривий 170cv.....
msport (exil77grande)
08-11-2012, 00:25
ahahahh msport це зробив мій племінник антоніо студент перший клас ahahhhh...річ моторошно ? все управління щодо turbo,не кажучи вже про інше, в даний час теж збільшується ? перше, що я роблю "копіювати" і "вставити" і, можливо, буде дуже сильно@? зробити це за допомогою драйверів, але інший файл... ви знаєте, деякі, час, f?, купували з кроком красиві і готові і робили це, ви s? хто ? великий фітнес-тренер? а ти, 17-ти? але! він буде працівник, принаймні, 1 x хвилину****роботи. ahahhhh
xch? не створити у форумі ще альманах, де розмістити дивні файли x коли ми сумні, і нам потрібно, щоб змусити нас сміх?
ви ж маяк " з задоволенням apriro розділ, де розміщувати дивні файли цього типу.
Привіт Msport по мені хороший тренер зробив copy - paste з іншого карті.
Дуже небагато кроком turbo і rail без логіки.
Я не сумніваюся, що результат з вашої картки.
msport (exil77grande)
08-11-2012, 00:26
misa', що хотіли скопіювати якийсь кривий 170cv.....
точно, як на мене, він хотів зробити це тільки що скопіювали навіть те, що не повинен був, і тоді я кажу, якщо машина не в порядку і вимикається, а також, як мінімум, тому, що доставити його?
він був точно впевнений.
однак власник після того, як намагався мене зіставленні досі не вірю.
magi1984
08-11-2012, 07:18
у цей момент знали, поповнити картку іншого фітнес-тренер..., а машина вимикається і він ? щаслива!
Я не розумію, я що-то зробити, скопіювати і вставити крок...може бути, я помиляюся, але на кожній карті, що я пологів завжди з нуля, навіть якщо ? автомобіль, який я вже? зробив, і якого я вже? мод
cattivik
08-11-2012, 08:08
Також я надаю послуги перепризначення онлайн на інших, і повір мені я випадково mod карти інших псевдо-підготовчі з жахів всередині! підвищення тиску turbo spropositati тип 5 - 6 бар. збільшення тиску в рампі dell' 800% limitatoi) негативні і, особливо,навіть, я б сказав, часто хвилясті, навпаки.
у цей момент знали, поповнити картку іншого фітнес-тренер..., а машина вимикається і він ? щаслива!
Я не розумію, я що-то зробити, скопіювати і вставити крок...може бути, я помиляюся, але на кожній карті, що я пологів завжди з нуля, навіть якщо ? автомобіль, який я вже? зробив, і якого я вже? мод
magi c'? мало зрозуміти..повір мені alcumi роблять cos?, дійсно,багато хто, правильний метод та, що прийнята від вас, так що ви не помиляєтесь.
по мені реальна проблема ? що більшість цих псевдо-mappatori вважає, що ви можете? raffazzonare до менш гіршого карту в 1 хвилину facedondosi несправедливо платити за лайно видаються за карту зроблений внаслідок нормативам....
? р? дефект всі російська....той же пекіна? мені на багато механічні роботи, такі, наприклад, факти, від "механіки" смішною ціною, в кращому випадку, а регулярно виявляється, що вони зроблені окупиться сторицею і в будь-якому випадку тоді повинні бути взяті й перероблені, як ви повинні зробити, як ? успіх у цьому випадку з відображенням перероблена з msport....
на цьому не підеш певні речі, я вважаю, що ? краще зробити їх, як ви повинні вчинити інакше ? краще не дати їй трохи краще.....тільки, що ті, хто думають, cos? справді, в кількох....
я не так, щоб побачити карту. проблеми пк, але з ваших коментарів я розумію, що повинно бути лайно; і навіть образливо для категорії...
що мужність додайте файл в ecu....
ми не говоримо про ціну, яка замість того, щоб отримати компенсацію, повинен був віддати в prorietario автомобіля,
у pi? повинні платити моральну шкоду на Bosch, для нього образливо, внесені в C. D. C.
на жаль, я не в змозі виразити себе на карті
але ? істинний прогулянку, ознайомтеся проти думки
Чи можу я скористатися цим, щоб попросити деякі роз'яснення на карту? Я хотів би знати, cos'? крива за адресою 1C1674? Я бачу, що він збільшується, але я не можу інтерпретувати...
Я хотів би знати, cos'? крива за адресою 1C1674?
Грубо виклику карту педаль
Дякую за відповідь alfajtd! :)
Мені підтвердіть, осі вищезгаданої карті:
- Вісь X: Прискорювач
- Вісь Y: Обороти двигуна
- Azze Z: IQ
Дякуємо за терпіння... :)
Chris156
09-11-2012, 21:55
мої вітання!!!!! без слів..
Добрий вечір всім .. Я новачок, і хотів би почати розуміти щось.. Відчуваю, говорити експерти в форумі, тому, безумовно, мої питання здадуться banalissime.. З, що програму ви бачите/оцінені різні карти.. ??
msport (exil77grande)
09-11-2012, 23:15
Добрий вечір всім .. Я новачок, і хотів би почати розуміти щось.. Відчуваю, говорити експерти в форумі, тому, безумовно, мої питання здадуться banalissime.. З, що програму ви бачите/оцінені різні карти.. ??
ви можете переглядати їх з такою кількістю sw серед них найбільш conoscuti вони ecm 2001,ecm titanium,map 3d,winols і т. д.
ps: закрито, не по темі.
І смішно бачити цю карту в 2d. Мені нагадує малюнки мого сина, коли йому було 2 роки.
ви шоковані? подивіться на це!
legendaryslave
16-04-2013, 23:18
ви шоковані? подивіться на це!
міфічний обмежувач крутного моменту після 883.02% titanium тому sdo і не заб'є більше збільшення, де ти його знайшов цієї науки :cool:
carlo abarth
16-04-2013, 23:25
бга !!! що від розуму!
1D8268, ? обмежувач, хлопці?
А торкнувся тільки певні речі, залишивши багато інших, чи я помиляюся? Успіхи їх не торкнувся...?
SandroMarciano
17-04-2013, 16:19
1D8268, ? обмежувач, хлопці?
А торкнувся тільки певні речі, залишивши багато інших, чи я помиляюся? Успіхи їх не торкнувся...?
не ? завжди необхідно чіпати все, часто авансові платежі ви можете також залишити ori...
Ви, безумовно, але я, здається, не ми залишили тільки ті, орі....Але щось ще..., Перейшовши потім у anfetaminizzare обмежувач :O
ця карта і нерозбірливий, однак, от і смердить мені другий власник не говорить правду один, що карту так і не здатності, щоб зробити карту, правильно і так, як це робить, на роботу і сказати, що і зареєстрований?
ecusport
02-09-2013, 02:18
хлопці, як я можу завантажити файли, дайте мені 2 сміх ? я повинен чекати кілька днів, що я тільки що зареєструвався ?
SandroMarciano
02-09-2013, 09:01
хлопці, як я можу завантажити файли, дайте мені 2 сміх ? я повинен чекати кілька днів, що я тільки що зареєструвався ?
ви повинні чекати, досягнення 80 корисні повідомлення ? все, що написано про правила.