КПК

Прагляд Поўнай Версіі : погляд, перапрызначэньне, зробленыя экспертам на alfa 147 1.9mjet 150cv

msport (exil77grande)
07-11-2012, 23:10
хлопцы, сення адзін сябар-калега, да якога я раблю сэрвіс files on line сказаў мне, што ен хацеў, каб rimappassi адно 147 1.9mjet 150cv, што зусім дрэнна,памер як ні дзіўна, і многае іншае, што я не тут, каб паказаць,тады я сказала, ну дзіўныя карты, ад некампетэнтных гэтага я бачыў, але ў аснове сімптомаў, што вы кажаце, будзе " механічныя праблемы, і не залежыць ад карты,у гэты момант уладальнік кажа, што першапачаткова гэта было добра, і што праблема паўстала пасля супастаўленні, але ен упэўнены на 100%, у залежнасці ад славы rimappatore, што не залежыць ад карты, і які мне выклік, каб прымусіць яго ісці добра, і моцная машына пасля маей супастаўленні у гэты момант ўпэўнены ў тым, ці мой, я сказаў яму, калі вы чакаеце 15 хвілін адправіць вам карту толькі, што ен мне спатрэбілася 17 хвілін, хехехе ну вы думаеце, што вы бачылі файл mod папярэдняга rimappatore тут размешчана, як веру, што гэта скончыцца?
я выдатна, што ен спрабаваў ці хацеў рабіць, але без поспеху, але з вас слова, што вы думаеце, пасля прагляду файла мод?

супастаўленні выплачваецца 200€

файл ori знайсці яго тут у базе дадзеных' 533_727

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?42-Alfa-147

giarras
08-11-2012, 00:09
ahahahh msport гэта зрабіў мой пляменнік антоніа студэнт першы клас ahahhhh...рэч жудасна ? усе кіраванне адносна turbo,не кажучы ўжо пра іншы, у цяперашні час таксама павялічваецца ? першае, што я раблю "капіяваць" і "уставіць" і, магчыма, будзе вельмі моцна@? зрабіць гэта з дапамогай драйвераў, але іншы файл... вы ведаеце, некаторыя, час, f?, куплялі з крокам прыгожыя і гатовыя і рабілі гэта, вы свабодны? хто ? вялікі фітнес-трэнер? а ты, 17-ці? але! ен будзе работнік, па меншай меры, 1 хвіліну x****работы. ahahhhh
xch? не стварыць у форуме яшчэ альманах, дзе размясціць дзіўныя файлы x калі мы засмучаныя, і нам трэба, каб прымусіць нас смех?

pinotec
08-11-2012, 00:17
misa', што хацелі скапіяваць нейкай крывой 170cv.....

msport (exil77grande)
08-11-2012, 00:25
ahahahh msport гэта зрабіў мой пляменнік антоніа студэнт першы клас ahahhhh...рэч жудасна ? усе кіраванне адносна turbo,не кажучы ўжо пра іншы, у цяперашні час таксама павялічваецца ? першае, што я раблю "капіяваць" і "уставіць" і, магчыма, будзе вельмі моцна@? зрабіць гэта з дапамогай драйвераў, але іншы файл... вы ведаеце, некаторыя, час, f?, куплялі з крокам прыгожыя і гатовыя і рабілі гэта, вы свабодны? хто ? вялікі фітнес-трэнер? а ты, 17-ці? але! ен будзе работнік, па меншай меры, 1 хвіліну x****работы. ahahhhh
xch? не стварыць у форуме яшчэ альманах, дзе размясціць дзіўныя файлы x калі мы засмучаныя, і нам трэба, каб прымусіць нас смех?

вы ж маяк " з задавальненнем apriro раздзел, дзе размяшчаць дзіўныя файлы гэтага тыпу.

lupak
08-11-2012, 00:25
Прывітанне Msport па мне добры трэнер зрабіў copy - paste з іншай карце.
Вельмі нешматлікія крокам turbo і rail без логікі.
Я не сумняваюся, што вынік з вашай карты.

msport (exil77grande)
08-11-2012, 00:26
misa', што хацелі скапіяваць нейкай крывой 170cv.....

сапраўды, па мне, ен хацеў зрабіць гэта толькі што скапіявалі нават тое, што не павінен быў, і тады я кажу, калі машына не ў парадку і выключаецца, а таксама, як мінімум, таму, што даставіць яго?
ен быў сапраўды ўпэўнены.
аднак ўладальнік пасля таго, як спрабаваў мяне супастаўленні да гэтага часу не веру.

magi1984
08-11-2012, 07:18
у гэты момант ведалі, папоўніць карту іншага фітнес-трэнер..., а машына выключаецца і ен ? шчаслівая!

Я не разумею, я што-то зрабіць, скапіяваць і ўставіць крок...можа быць, я памыляюся, але на кожнай карце, што я родаў заўседы з нуля, нават калі ? аўтамабіль, які я ўжо? зрабіў, і якога я ўжо? мод

cattivik
08-11-2012, 08:08
Таксама я падаю паслугі перапрызначэньне онлайн на іншых, і павер мне я выпадкова mod карты іншых псеўда-падрыхтоўчыя з жахаў ўнутры! павышэнне ціску turbo spropositati тып 5 - 6 бар. прырашчэння ціску ў рампы dell' 800% limitatoi) адмоўныя і, асабліва,нават, я б сказаў, часта хвалістыя, наадварот.

giarras
08-11-2012, 13:19
у гэты момант ведалі, папоўніць карту іншага фітнес-трэнер..., а машына выключаецца і ен ? шчаслівая!

Я не разумею, я што-то зрабіць, скапіяваць і ўставіць крок...можа быць, я памыляюся, але на кожнай карце, што я родаў заўседы з нуля, нават калі ? аўтамабіль, які я ўжо? зрабіў, і якога я ўжо? мод

magi c'? мала зразумець..павер мне alcumi робяць cos?, сапраўды,многія, правільны метад і, што прынята ад вас, так што вы не памыляецеся.

манро
08-11-2012, 14:17
па мне рэальная праблема ? што большасць гэтых псеўда-mappatori лічыць, што вы можаце? raffazzonare да менш горшага карту ў 1 хвіліну facedondosi несправядліва плаціць за дзярмо якія выдаюцца за карту зроблены з прычыны нарматывам....
? р? дэфект ўсе беларуская....той жа пекіна? мне на многія механічныя работы, такія, напрыклад, факты, ад "механікі" смешны цане, у лепшым выпадку, а то рэгулярна аказваецца, што яны зроблены акупіцца і ў любым выпадку, тады павінны быць ўзятыя і пераробленыя, як вы павінны зрабіць, як ? поспех у гэтым выпадку з адлюстраваннем пераробленая з msport....
на гэтым не пойдзеш пэўныя рэчы, я лічу, што ? лепш зрабіць іх, як вы павінны паступіць інакш ? лепш не даць ей лепей.....толькі, што тыя, хто думаюць, cos? сапраўды, у некалькіх....
я не так, каб убачыць карту. праблемы пк, але з вашых каментароў, я разумею, што павінна быць дзярмо; і нават абразліва для катэгорыі...

alfajtd
08-11-2012, 14:32
што мужнасць змясціце файл у ecu....
мы не гаворым аб цане, якая замест таго, каб атрымаць кампенсацыю, павінен быў аддаць у prorietario аўтамабіля,
у pi? павінны плаціць маральную шкоду на Bosch, для яго абразліва, унесеныя ў C. D. C.

іскра
08-11-2012, 21:16
на жаль, я не ў стане выказаць сябе на карце
але ? сапраўдны шпацыр, азнаемцеся супраць меркавання

bart
09-11-2012, 00:33
Ці магу я скарыстацца гэтым, каб папрасіць некаторыя тлумачэнні на карту? Я хацеў бы ведаць, cos'? крывая па адрасе 1C1674? Я бачу, што ен павялічваецца, але я не магу інтэрпрэтаваць...

alfajtd
09-11-2012, 08:46
Я хацеў бы ведаць, cos'? крывая па адрасе 1C1674?

Груба выкліку карту педаль

bart
09-11-2012, 13:39
Дзякуй за адказ alfajtd! :)

Мне пацвердзіце, восі вышэйзгаданай карце:
- Вось X: Паскаральнік
- Вось Y: Абароты рухавіка
- Azze Z: IQ

Дзякуй за цярпенне... :)

Chris156
09-11-2012, 21:55
мае віншаванні!!!!! без слоў..

гоку
09-11-2012, 22:50
Добры вечар ўсім .. Я пачатковец, і хацеў бы пачаць разумець што-то.. Адчуваю, гаварыць эксперты ў форуме, таму, безумоўна, мае пытанні здадуцца banalissime.. З, што праграму вы бачыце/ацэнены розныя карты.. ??

msport (exil77grande)
09-11-2012, 23:15
Добры вечар ўсім .. Я пачатковец, і хацеў бы пачаць разумець што-то.. Адчуваю, гаварыць эксперты ў форуме, таму, безумоўна, мае пытанні здадуцца banalissime.. З, што праграму вы бачыце/ацэнены розныя карты.. ??

вы можаце праглядаць іх з такой колькасцю sw сярод іх найбольш conoscuti яны ecm 2001,ecm titanium,map 3d,winols і г.д.
ps: зачынена, не па тэме.

neo
12-03-2013, 23:14
І смешна бачыць гэтую карту ў 2d. Мне нагадвае малюнкі майго сына, калі яму было 2 гады.

eismann
16-04-2013, 22:51
вы шакаваныя? паглядзіце на гэта!

legendaryslave
16-04-2013, 23:18
вы шакаваныя? паглядзіце на гэта!
міфічны абмежавальнік крутоўнага моманту пасля 883.02% titanium таму sdo і не заб'е больш павелічэнне, дзе ты яго знайшоў гэтай навукі :cool:

carlo abarth
16-04-2013, 23:25
бда !!! што ад розуму!!

eismann
16-04-2013, 23:36

Дэні
17-04-2013, 15:46
1D8268, ? абмежавальнік, хлопцы?
А закрануў толькі пэўныя рэчы, пакінуўшы многія іншыя, ці я памыляюся? Поспехі іх не дакрануўся да...?

SandroMarciano
17-04-2013, 16:19
1D8268, ? абмежавальнік, хлопцы?
А закрануў толькі пэўныя рэчы, пакінуўшы многія іншыя, ці я памыляюся? Поспехі іх не дакрануўся да...?
не ? заўседы неабходна чапаць усе, часта авансавыя плацяжы вы можаце таксама пакінуць ori...

Дэні
17-04-2013, 16:20
Вы, безумоўна, але я, здаецца, не мы пакінулі толькі тыя, крычы....Але што-то яшчэ..., Перайшоўшы затым у anfetaminizzare абмежавальнік :O

марка
17-04-2013, 19:08
гэтая карта і неразборлівы, аднак, вось і смярдзіць мне другі ўладальнік не кажа праўду адзін, што карту так і не здольнасці, каб зрабіць карту, правільна і так, як гэта робіць, на працу і сказаць, што і зарэгістраваны?

ecusport
02-09-2013, 02:18
хлопцы, як я магу спампаваць файлы, дайце мне 2 смех ? я павінен чакаць некалькі дзен, што я толькі што зарэгістраваўся ?

SandroMarciano
02-09-2013, 09:01
хлопцы, як я магу спампаваць файлы, дайце мне 2 смех ? я павінен чакаць некалькі дзен, што я толькі што зарэгістраваўся ?

вы павінны чакаць, дасягненне 80 карысныя паведамленні, ? усе, што напісана аб правілах.

djole
good files