КПК

Прагляд Поўнай Версіі : меркаванне на адлюстраванне panda 1.3mjet 70cv

Ducati87
07-11-2012, 18:54
Прывітанне, хлопцы, я з тых часоў ўнесены змены ў адлюстраванне маей арыгінальных павышэнне на 10% ін'екцыі частковай і амаль на 30% і абмежавальнікам крутоўнага моманту. Машына рэагуе вельмі добра? я хацеў, меркаваньне ад вас.
Я чакаю
P. s. на мадыфікаваную я яшчэ павінен выдаліць egr, калі хто-то мне пу? рабіць яму, я быў бы ўдзячны
P. P. S. у якасці драйвера я выкарыстаў гэты: P13_AF8B ? правільна?

fiat panda 1.3 mjet 70cv MJD6JFHW01B 1092S163

msport (exil77grande)
07-11-2012, 19:27
прывітанне,спачатку я прашу вас напісаць больш інфармацыі можна на машыне, калі адкрыць пост і ў назву і імя файла ў курсе,затым каб клапан egr ў нас кіраўніцтва на форуме, што ты цяпер не можаш бачыць і калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, чаму, і тым не менш мы тут, мы паспрабуем дапамагчы ўсім, але не з пераказваюць (і, такім чынам, атрымаць файл з нас), але, даючы якія-небудзь парады, давайце звернемся да карце:

драйвер ад вас, выкарыстоўваецца ў парадку,карту, што ecm называецца ціскам parzializzato не мае з крокам 10%, але з крокам, ад 10% да 43%, як зусім няправільна,для іншых 2 карты, якія вы закранулі, і то тыя, якія ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту і 2 роўныя, а не 30% прыросту, як вы кажаце, яны incrmenti ад 10% да таксама 221%, а тут зусім не так, як рэдагаванне і інтэрпрэтацыя карту,таксама не хапае некалькі іншых карт.

Ducati87
07-11-2012, 21:19
добры дзень, дзякуй за адказ, не тут, каб мець пераказваюць, бенс? каб навучыцца, але на жаль палітыка форуму не дазваляе мне ісці накіроўвалыя асновы для вывучэння. Гэта, як гаворыцца, мае змены адбыліся пасля чытання на розных форумах, і тое, што я адчуваў, было менавіта паспрабаваць. Ніжэй месца, дадзеныя аўтамабіля і эбу:
Аўтамабілі: Panda 1.3 MJET 70CV 2006 года
Блок кіравання: MJD 6JF.S1/HW01B/1092-S163
5CZ-20F4G

Гэта ? часткі абазначэння, прыведзеныя на блок кіравання. Майце на ўвазе, што я не я змяніў, усе карты, якія ecm вяртае мяне, але толькі, перш чым мяне адлюстроўваецца ў спісе.

alex68
08-11-2012, 10:14
добры дзень, дзякуй за адказ, не тут, каб мець пераказваюць, бенс? каб навучыцца, але на жаль палітыка форуму не дазваляе мне ісці накіроўвалыя асновы для вывучэння. Гэта, як гаворыцца, мае змены адбыліся пасля чытання на розных форумах, і тое, што я адчуваў, было менавіта паспрабаваць. Ніжэй месца, дадзеныя аўтамабіля і эбу:
Аўтамабілі: Panda 1.3 MJET 70CV 2006 года
Блок кіравання: MJD 6JF.S1/HW01B/1092-S163
5CZ-20F4G

Гэта ? часткі абазначэння, прыведзеныя на блок кіравання. Майце на ўвазе, што я не я змяніў, усе карты, якія ecm вяртае мяне, але толькі, перш чым мяне адлюстроўваецца ў спісе.

прывітанне ducati, калі вам трэба egr цябе я, відавочна, павінен мець свой файл прывітанне

giarras
08-11-2012, 13:13
прывітанне ducati, калі вам трэба egr цябе я, відавочна, павінен мець свой файл прывітанне

вы nolto прыемным! але да гэтага часу не можа спампаваць файл.

msport (exil77grande)
08-11-2012, 14:29

Як гэта зрабілі вы, звярніце ўвагу, giarras ведаў ты і ен, вы можаце спампоўваць файлы з форуму тое, што пошта яго, вы не бачыце, і наадварот, калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, чаму,сказаўшы, што, калі пасля пачатку, што на форуме праехаць праз закрыты для мяне вы ў любым выпадку парушылі нашы правілы, і вы рызыкуеце абодва бан,акрамя гэтага, калі вы чыталі мой адказ крыху больш? вышэй я напісаў, што і я, і яшчэ 100 карыстальнікаў, мы маглі б прымусіць яго файл, egr off, але мэта гэтага форуму складаецца ў тым, каб мець актыўных карыстальнікаў, што, па меры таго, удзел у форуме прынялі больш? прывілеі, і можна нават убачыць, розныя даведнікі, у тым ліку таксама як і адключэнне egr на 1.3 mjet то першым хоча стаць адпраўной кропкай для абмену думкамі,дапамогі і вопыту, але не месца, дзе рабіць працу бясплатна першае, што здараецца,таму, калі карыстальнік зможаце праглядаць гід можа толькі паспрабуйце выключыць пошты файл врі і mod, а то мы ў гэты момант будзем мы на правільным шляху,я спадзяюся, будзе ясна, мая гаворка,добры працяг.

alex68
08-11-2012, 18:02
Як гэта зрабілі вы, звярніце ўвагу, giarras ведаў ты і ен, вы можаце спампоўваць файлы з форуму тое, што пошта яго, вы не бачыце, і наадварот, калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, чаму,сказаўшы, што, калі пасля пачатку, што на форуме праехаць праз закрыты для мяне вы ў любым выпадку парушылі нашы правілы, і вы рызыкуеце абодва бан,акрамя гэтага, калі вы чыталі мой адказ крыху больш? вышэй я напісаў, што і я, і яшчэ 100 карыстальнікаў, мы маглі б прымусіць яго файл, egr off, але мэта гэтага форуму складаецца ў тым, каб мець актыўных карыстальнікаў, што, па меры таго, удзел у форуме прынялі больш? прывілеі, і можна нават убачыць, розныя даведнікі, у тым ліку таксама як і адключэнне egr на 1.3 mjet то першым хоча стаць адпраўной кропкай для абмену думкамі,дапамогі і вопыту, але не месца, дзе рабіць працу бясплатна першае, што здараецца,таму, калі карыстальнік зможаце праглядаць гід можа толькі паспрабуйце выключыць пошты файл врі і mod, а то мы ў гэты момант будзем мы на правільным шляху,я спадзяюся, будзе ясна, мая гаворка,добры працяг.

так, мой быў толькі адзін пост аб дапамозе, x астатняе ўсе ок прывітанне

Ducati87
08-11-2012, 18:16

Што тычыцца астатняга, я хацеў бы ўдакладніць, што тычыцца карты. Калі я адкрываю ecm загрузкі драйвераў і міжнародныя арганізацыі, вышэй мяне з'яўляюцца-й? варыянтаў, што тычыцца карты. У выпадальным меню впрыски есць два варыянты, і ў залежнасці ад таго, c'? таксама напісаў {MAP1}, што я не ведаю, што хачу сказаць, у той час як у меню "абмежавальнік крутоўнага моманту" есць 3 розных карты. Цяпер, як я павінен сябе паводзіць? У чым адрозніваюцца гэтыя карты? Дзякуй усім.

dvdtuning
08-11-2012, 18:51
Карты, якія ecm называецца ціскам parzializzato і г. д. не заўседы адпавядаюць карты перапіскі, каб іх распазнаць, трэба глядзець карту ў 2d і ведаць формы і значэння крывых.

msport (exil77grande)
08-11-2012, 20:43

Што тычыцца астатняга, я хацеў бы ўдакладніць, што тычыцца карты. Калі я адкрываю ecm загрузкі драйвераў і міжнародныя арганізацыі, вышэй мяне з'яўляюцца-й? варыянтаў, што тычыцца карты. У выпадальным меню впрыски есць два варыянты, і ў залежнасці ад таго, c'? таксама напісаў {MAP1}, што я не ведаю, што хачу сказаць, у той час як у меню "абмежавальнік крутоўнага моманту" есць 3 розных карты. Цяпер, як я павінен сябе паводзіць? У чым адрозніваюцца гэтыя карты? Дзякуй усім.

але вы не напісалі, што не хацелі, каша гатовая?

марка
18-11-2012, 01:52
выбачайце dvdtuning я мог бы сказаць вам, але none' папрок-за таго, што я навічок, што 2d не кажа, што прышчэпкі ад грыпу map1 трэба для дадзенай функцыі так, па мне, яго паклалі ў зман? аднак dovrebe служыць для ўваходу дызельнага паліва ў рухавік.

Ducati87
05-12-2012, 10:01
але вы не напісалі, што не хацелі, каша гатовая?

слухай, я не хачу, каша гатовая, для? калі я прапускаю інфармацыю вы можаце? мець тое я лічу, што мая тэма тут гэта цалкам бескарысна. Я не чараўнік, і я хачу рабіць эксперыменты, якія могуць нанесці шкоду маей машыне, я тут, каб спытаць савета і даведацца, але калі я не вы пу? нават не сказаць, розніца паміж тым тры карты, то я нічога не зразумеў у гэтым форуме. я дзякую і сыходжу.

Gianpy80
05-12-2012, 10:18
ducati87 запэўніваю вас, што не ? cos?.. У гэтым форуме есць? так шмат людзей, гатовых дапамагчы.. і за горадам.. калі хочаце савет spulcia на форуме, пошук р? абмеркавання, якія вас цікавяць, і пачынае вывучаць асновы.. адзін раз прыехаў у 50 паведамленняў вы можаце спампаваць кіраўніцтва і пачаць эксперыментаваць..

Ducati87
05-12-2012, 10:30
ducati87 запэўніваю вас, што не ? cos?.. У гэтым форуме есць? так шмат людзей, гатовых дапамагчы.. і за горадам.. калі хочаце савет spulcia на форуме, пошук р? абмеркавання, якія вас цікавяць, і пачынае вывучаць асновы.. адзін раз прыехаў у 50 паведамленняў вы можаце спампаваць кіраўніцтва і пачаць эксперыментаваць..

msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:50
магчыма, ты не зразумеў,то ты адкрыў пост з пытаньне, і я табе канкрэтна адказаў, што хоча папрасіць, і не мала,то ў вас спытаў, калі вы выключаем клапан egr, і я адказаў, што тут няма' каша гатовая, але ўсе даведкі, што вам трэба, але яго трэба зрабіць, ты і наша дапамога,парады і кіраўніцтва, што яшчэ не відаць, і ты адказаў " не " праблему, так я прыступіў да дайце мне зрабіць яшчэ адзін, на дадзены момант, калі вы кажаце мне, што вы не хочаце каша гатовая, таму што ахоўная ты гэта зрабіў іншы? і гэта ўсе, што выходзіць з эль пытанні, якія вы зрабілі, якой мы адказалі вам?

magi1984
05-12-2012, 11:59
слухай, я не хачу, каша гатовая, для? калі я прапускаю інфармацыю вы можаце? мець тое я лічу, што мая тэма тут гэта цалкам бескарысна. Я не чараўнік, і я хачу рабіць эксперыменты, якія могуць нанесці шкоду маей машыне, я тут, каб спытаць савета і даведацца, але калі я не вы пу? нават не сказаць, розніца паміж тым тры карты, то я нічога не зразумеў у гэтым форуме. я дзякую і сыходжу.

ок, тады,каб зразумець, есць p? сваю карту і даць вам, info complete,драйверы ecm titanium, каб вашу карту вы:

час ўпырску, што ecm называецца ціскам parzializzato
карты педалі акселератара, што ecm называецца абмежавальнікам крутоўнага моманту
абмежавальнік крутоўнага моманту, які ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2
абмежавальнік крутоўнага моманту, які ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #3

з драйвер вас па адрасе:

646a4: апярэджання ўпырску
6922c: абмежавальнік)
6967a: ціску ў рампы
6957a: абмежавальнік ціску ў рампы
69ac2: абмежавальнік ціску ў рампы
62bb0: абмежавальнік крутоўнага моманту
6add4: абмежавальнік крутоўнага моманту
6adfc: абмежавальнік крутоўнага моманту
6ae44: абмежавальнік крутоўнага моманту
6ae5a: абмежавальнік крутоўнага моманту
6ae94: абмежавальнік крутоўнага моманту

зараз у вас есць усе, што есць? што вам трэба для адлюстравання вашага аўтамабіля.
як паглядзець на гэты форум людзі прыходзяць дапамагаць па-сапраўднаму, проста мець цярпенне

cicciogsr
05-12-2012, 12:23
6922c: абмежавальнік дыму ? у марелли я s? што ? pi? адзін лім на дызельнае паліва, паведамілі, вядома, не на выдатак паветра вымяраецца

манро
05-12-2012, 16:36
6922c і карту лямбда-high Iq..па крайняй меры так называецца ад winols....
кампутарнай восях X,Y есць mg/stk ў Maf і RPM дэскрыптар ? AFR, а каэфіцыент пераўтварэння для гэтага ? 0,001302
затым
6957a ? абмежавальнік чыгуначных функцыя turbo boost каэфіцыент пераўтварэння для восі Z=7,51...
69ac2 ? абмежавальнік rail ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва
6AE94 ? лім пара ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва ў asseZ ? у НМ і каэфіцыент пераўтварэння ? 0,023438 comep er усе астатнія lim пара, а на восі Y-гэта адрас у temp ідзе ператвораны каэфіцыент 0,5...гэтак жа, як і для ўсіх астатніх temp на карту...
акрамя таго, мы таксама павінны быць у лім пара ў залежнасці ад тэмп рухавіка 6BA3A калі я не памыляюся.....

magi1984
05-12-2012, 16:44
6922c: абмежавальнік дыму ? у марелли я s? што ? pi? адзін лім на дызельнае паліва, паведамілі, вядома, не на выдатак паветра вымяраецца

я называю карту лямбда-абмежавальнік)

cicciogsr
05-12-2012, 17:08
я называю карту лямбда-абмежавальнік)

ок, вас зразумеў, як яго пакратаць? па мне, то лепш не шчыра, я ніколі не спрабаваў

magi1984
05-12-2012, 17:09
не, як правіла, не змяняецца ніколі, карту лямбда і апярэджання ўпырску не дакранацца ніколі на гэтыя блокі, не трэба

polini
12-04-2014, 05:05
xro вы не паказалі на колькі біт

polini
12-04-2014, 05:06
вы не пазначылі ў біт

ок, тады,каб зразумець, есць p? сваю карту і даць вам, info complete,драйверы ecm titanium, каб вашу карту вы:

час ўпырску, што ecm называецца ціскам parzializzato
карты педалі акселератара, што ecm называецца абмежавальнікам крутоўнага моманту
абмежавальнік крутоўнага моманту, які ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2
абмежавальнік крутоўнага моманту, які ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #3

з драйвер вас па адрасе:

646a4: апярэджання ўпырску
6922c: абмежавальнік)
6967a: ціску ў рампы
6957a: абмежавальнік ціску ў рампы
69ac2: абмежавальнік ціску ў рампы
62bb0: абмежавальнік крутоўнага моманту
6add4: абмежавальнік крутоўнага моманту
6adfc: абмежавальнік крутоўнага моманту
6ae44: абмежавальнік крутоўнага моманту
6ae5a: абмежавальнік крутоўнага моманту
6ae94: абмежавальнік крутоўнага моманту

зараз у вас есць усе, што есць? што вам трэба для адлюстравання вашага аўтамабіля.
як паглядзець на гэты форум людзі прыходзяць дапамагаць па-сапраўднаму, проста мець цярпенне

jack91
12-04-2014, 17:57
усе ў 16 біт я думаю

anniver
12-04-2014, 18:05
вядома, на 16 біт, прабачце, мы і абмежавальнік абаротаў ?

jack91
24-04-2014, 22:50
тут nn тлумачаць яго

fire
не дакранаючыся вр вас, колькі мм3 ўдалося надаць, не дакранаючыся карту час iniezionee?
sstock ўпырскваюць на 40mm3 прыкладна