Прагляд Поўнай Версіі : адкрыць некалькі файлаў
ecuboost
06-11-2012, 12:57
прывітанне хто-небудзь ведае, калі c'? спосаб, каб адкрыць іп? файлаў адначасова 2 розных аўтамабіляў?вядома, на тытан
проста адкрыць у два разы ecm
msport (exil77grande)
06-11-2012, 14:56
проста адкрыць у два разы ecm
не правільна, таму што калі мы гаворым аб старой ecm мог адкрыць нават 2 разы titanium-не,для гэтага есць 2 варыянты,або пастаўце titanium на 2 пк суседзі або пакладзеце 2 titanium прыродзе, на тым жа пк.
не правільна, таму што калі мы гаворым аб старой ecm мог адкрыць нават 2 разы titanium-не,для гэтага есць 2 варыянты,або пастаўце titanium на 2 пк суседзі або пакладзеце 2 titanium прыродзе, на тым жа пк.
мне здаецца, дзіўна,я на маім кампутары магу адкрыць яшчэ раз ecm titanium
msport (exil77grande)
06-11-2012, 15:05
мне здаецца, дзіўна,я на маім кампутары магу адкрыць яшчэ раз ecm titanium
я таксама магу я адкрыць больш чым адзін раз, але вы спрабавалі ў абодвух sw загрузіць файлы з шмат адрасоў, які патрабуецца змяніць?
адзін вам, другі застаецца без адрасоў, паспрабуйце і раскажыце нам.
я таксама магу я адкрыць больш чым адзін раз, але вы спрабавалі ў абодвух sw загрузіць файлы з шмат адрасоў, які патрабуецца змяніць?
адзін вам, другі застаецца без адрасоў, паспрабуйце і раскажыце нам.
я спрабаваў і працуе
ecuboost
06-11-2012, 16:47
я спрабаваў, працуе нават на мяне....але мне патрэбныя яшчэ 2 вочы і іншы мозг :-)
мегамозг
06-11-2012, 17:40
Спрабаваў зараз мяне не працуе :(
Каманду электроніка
06-11-2012, 18:48
Спрабаваў зараз мяне не працуе :(
тое ж самае мне заўседы працавала
msport (exil77grande)
06-11-2012, 19:26
я праверыў з іншай версіі і на самай справе, што я магу адкрыць яго ў 2 разы і загружаць іншыя файлы, з такой жа драйвер,вы бачыце, што версія, якую я на пк, а адрозніваецца па сутнасці гэта тое прывязаны да пк, але " ў абмен працуе egreggiamente на многія іншыя рэчы.
мегамозг
06-11-2012, 19:41
я праверыў з іншай версіі і на самай справе, што я магу адкрыць яго ў 2 разы і загружаць іншыя файлы, з такой жа драйвер,вы бачыце, што версія, якую я на пк, а адрозніваецца па сутнасці гэта тое прывязаны да пк, але " ў абмен працуе egreggiamente на многія іншыя рэчы.
Аб тым, якія іншыя рэчы, чым іншы, што ў вас есць?
msport (exil77grande)
06-11-2012, 19:43
Аб тым, якія іншыя рэчы, чым іншы, што ў вас есць?
я меў на ўвазе лепей гэта мой робіць,акрамя таго, загружае драйверы некаторых аўто бензін, што замест таго, даваў праблемы іншым.
мегамозг
06-11-2012, 20:28
я меў на ўвазе лепей гэта мой робіць,акрамя таго, загружае драйверы некаторых аўто бензін, што замест таго, даваў праблемы іншым.
Але ваш ? тое, што вы знойдзеце тут, на форуме?
msport (exil77grande)
06-11-2012, 21:16
Але ваш ? тое, што вы знойдзеце тут, на форуме?
у майстэрні ў нас есць тое, золата, але для зручнасці час таму я набыў версію, якая звязваецца з пк, якія потым гэта аказалася лепшае, цыркулявалай у залежнасці ад таго, хто і было зроблена,а значыць, не' тыя ж, што і ў форуме.
мегамозг
06-11-2012, 21:33
у майстэрні ў нас есць тое, золата, але для зручнасці час таму я набыў версію, якая звязваецца з пк, якія потым гэта аказалася лепшае, цыркулявалай у залежнасці ад таго, хто і было зроблена,а значыць, не' тыя ж, што і ў форуме.
Тады я, каб спытаць, ветлівасць, убачыў, што ў мяне есць прабелы...
msport (exil77grande)
06-11-2012, 22:32
калі месца файл врі і лепш.
мегамозг
06-11-2012, 23:00
калі месца файл врі і лепш.
вось дзякуй
msport (exil77grande)
07-11-2012, 10:13
мяне нават загрузіць той жа драйвер з той жа карты.
мегамозг
07-11-2012, 13:00
мяне нават загрузіць той жа драйвер з той жа карты.
Ну, сапраўды, дрэнна...вельмі дрэнна, вы забыліся пакласці трохі карт, якія, на шчасце, я знайшоў perdendoci толькі 6 месяцаў :(
Cmq. дзякуй вялікі, што праверылі
msport (exil77grande)
07-11-2012, 19:01
Ну, сапраўды, дрэнна...вельмі дрэнна, вы забыліся пакласці трохі карт, якія, на шчасце, я знайшоў perdendoci толькі 6 месяцаў :(
Cmq. дзякуй вялікі, што праверылі
тады, хлопцы, вы павінны ведаць, што калі вы пагаворыце карты аднадумцаў, магчыма, не існуюць, таму што не служаць у адпаведнасці з умовамі, такім чынам, тыя, alientec не ў тым, што яго забыліся, але, несумненна, на гэта былі свае прычыны, каб не ўводзіць іх у драйвер,акрамя таго, калі ў вас есць map 3d знайсці іх адразу.