КПК

Перегляд Повної Версії : Крутний момент двигуна!як інтерпретувати на ecm titanium?

alfetta80
05-11-2012, 22:15
хлопці, я хочу відкрити цю тему з вами, то:крутний момент двигуна, виражається в кгм або в Нм його в двигун і тяги, що впливає на газ conbustione на поршень, ще поштовх і сильний ще ce пара, очевидно, мовлення та довго, і є багато факторів, щоб прийняти до уваги,зараз я хотів би об'єднати цю розмову фактор відображення,на ecm titanium на edc16c8 я запитуваний крутний момент під час прискорення і крутного моменту замовлення, при стандартних умовах, як їх інтерпретувати??,на графіку я вважаю, об / хв,%,Нм, але, як ви raggiona в цьому випадку??наприклад, на графіку я вважаю, 3500 rpm 100% до 500Nm,raggionandoci збільшення крутного моменту за допомогою програмного забезпечення може бути зроблений тільки з допомогою більшого наповнення камери згоряння доторкнувшись ці карти не що інше, як збільшення кількості дизельного палива, чи не так?або кращого згоряння, отже, заздалегідь вводять???хлопці, дякую і вибачте, але я ними почала я намагаюся зрозуміти щось........

alfetta80
06-11-2012, 14:05
спасибі манро у відповідь мова, і ясно,коли це стосується інших картах замість цього ви йдете до збільшення тільки одне те, наприклад, якщо ви збільшуєте тиск дизель не є і інші стратегії ecu правильно?тоді інша справа, завжди на edc16c8, що б свинки тобто моя машина!....я мапу кількість дизельного палива впорскується збільшення в мм3 і карту тиску дизельного палива збільшення в бар, але raggionando подумали, якщо, наприклад, збільшення тиску стратегії ecu яка ?!по мені, знаючи досить добре до всіх модулів для проведення екю за допомогою сигналу шім збільшує команду на drv буде aumentanto так і витрати на вході в насос високого тиску, відповідно, у нас ще тиск і ще кількість дизельного палива впорскується правильно?то ми говоримо, що є дві карти рівні, і досить mod чи міркування??дякую

Команду електроніка
06-11-2012, 18:50
Пояснення красивий

мегамозок
06-11-2012, 19:45
Але переміщаючи тільки той, об'єктивного і, залишивши орі я зробив журналів і нічого не змінюється.

alfetta80
06-11-2012, 20:09
привіт манро відмінні пояснення спасибі!!
повертаючись до мови у практиці, я кількість дизельного палива iniettatto у мм3, то я час впорскування (сша) і' під фаза iniezzione 1 базова карта до чотирьох, як мені здається, збільшення і' (deg), що ця карта??градусів заздалегідь??потім я тиску в рампі...

мегамозок
06-11-2012, 20:32
*team електроніка:дякую..але є речі, вчіться legendo форум.....
*megamind:я не дуже добре розумію, що ви зробили....прес-obbiettiva ? прес-карта "rail", що саме говорить саме слово ? мета, що ecu повинен проводити на насос високого тиску....якщо ви змінюєте, як залишити ori прес-obbiettiva??
що то прес фактичного ненадходження цієї obbiettiva..це ? все ще мовлення.....
Я поміняв об'єктив, але не мапу. На Rail у мене 5 таблиць rail обмежувач повітря і 3 окремих значень x мета

alfetta80
06-11-2012, 20:37
виховання не st? розуміючи нічого...що-в чергу, будь ласка ? пояснив добре....не думай, що я як інженер-електрик все одно так....те, що s? я поділяю для інших я намагаюся важко це пояснити? якщо ви не робите мене зрозуміти точно, і все важче..
який mappastai говоримо??
ок, вибачте!!!
тоді на ecm titanium завжди зі звичайним edc16c8 я на системи вприскування палива : кількість палива впорскується f(rpm,trq) (1), то я вважаю, час впорскування (1), то нижче я фаза уприскування - iniezzione головна базова карта 1 (1) карти, я 5... мої сумніви ці кількість палива впорскується і спрямована на часу уприскування??? ці карти є основними градусів вперед?' спасибі манро терпіння...

alfetta80
06-11-2012, 21:20
ок, вибачте манро.....!!!
тоді на ecm titanium завжди зі звичайним edc16c8 я на системи вприскування палива : кількість палива впорскується f(rpm,trq) (1), то я вважаю, час впорскування (1), то нижче я фаза уприскування - iniezzione головна базова карта 1 (1) карти, я 5... мої сумніви ці кількість палива впорскується і спрямована на часу уприскування??? ці карти є основними градусів вперед?' спасибі манро терпіння писати до пк не моя сильна сторона, я висловлюю погано...

мегамозок
06-11-2012, 21:49
ви не дотримуюся мегамозок...прес-obbiettiva ? карту одне і теж....і ? тільки па мапу 5 таблиць, які ви говорите, я ніколи не visteper карту press rail ne, тим менше в обмежувач повітря....
не ? що вас збентежило з карти turbo??

Ні, ні, тепер я намагаюся поставити зображення тільки, що я безлад речей відкриті, і я не можу...
Я на діагностиці бачу ціль, якщо в таблицях rail обмін значення не старшешаг ніколи не мета, а прибуття-й? або менше цієї величини.
Наприклад, якщо у мене 1600, як мета більш не піду, якщо на обмежувач rail встаю в 1660, мета мені залишається тим же 1600 і більше не збираюся...якщо обмін з окремими бітами можу замість того, щоб закріпити нову мету змінилася, і фіксується на тих, з окремими бітами.

alfetta80
07-11-2012, 13:04
привіт манро!!!якщо ви postala зображення буде корисна тим, хто, як я, і на початку!!решта кількість палива впорскується і ще, зрозуміло, решта план vediamo.una щось я не зрозумів : якщо ви розділите нм для даного значення ottienii iq??!!спасибі.............

мегамозок
07-11-2012, 14:06
Повний відповідь на манро:
У prex. рейку на моїй машині має 5 карт (кожна c'? у відповідній таблиці)
Обмежувач тиску (бар) я неправильно писати atm будучи бар тільки одна карта
У targhet map (здається так це називається), що визначає мету.

Якщо targhet карта не змінюється, навіть якщо я підвищив тиск в магістралі високого тиску і його обмежувач,
тиск не може перевищити мета (як би обмежувач від погоні, але не переступати)

Додаю скріншот зробив на мод. зареєструвався на діагностику. Я in bad dad залізничних в 1660 році, і переїхав targhet в 1660 році, і обмежувачі...результат діагностики 1660.
Тиск слід мету і досягає межі, встановленої.

мегамозок
07-11-2012, 20:42
Може бути, змішання...вчора ввечері я надто втомився, нічого. дякую

alfetta80
09-11-2012, 08:39
привіт манро не знаю, як подякувати тебе це було дуже важливо поговорити з вами, ви не повірите, але я зрозумів багато речей, в цілому, навіть якщо шлях і довгий, але, як і всі речі, потрібно спочатку зробити основу,тепер завдяки їй богу, або дуже, щоб зробити off, і я не можу dedicarmici як тільки я йду вперед на edc16c8, і тоді ви замість new' ще раз спасибі.......

alfetta80
11-11-2012, 10:43
манро ви зробили так багато, і як.!!..
тепер я хотів би запитати, інша справа,коли це стосується завжди з титаном в edc16c8 або c39 і інші, я sugl'осі im 2d, наприклад, тиску в рампі обертання в оборотах в хвилину, то кількість дизельного палива впорскується для rpm і в сторони, або прирощення зробити в бар і зроблено дуже добре, але, коли це стосується, наприклад, golf4 edc15p 101cv з титаном я всі карти rpm та load і просто,манро ти сказав мені, не слухайте, те, що пише ecm, але слідувати їм, загалом-осі на edc16c8 39 і т. д. ок, але на цьому, що це все rpm та load, як ми міркуємо......спасибі..

alfetta80
12-11-2012, 13:53
привіт манро, то давайте подивимося, якщо я зрозумів!!
тоді ти сказав, що навантаження, тобто навантаження двигуна і ступеня прийняті в залежності від даного параметру,приймаючи, наприклад, тиск турбо я вважаю, 3000 об / хв 100% навантаження, а на осі z я вважаю 2000, що б його значення, оскільки від датчика тиску, і що ти стоїш, атмосферний тиск є 1бар, чи не так?потім значення, оскільки від датчика тиску в залежності від оборотів???дякую

alfetta80
12-11-2012, 15:38
що ви розумієте під один відсоток навантаження??
в 2d або ж rpm та load на осі z немає ні міри,я вважаю, тільки цифри від 0 до 65000 й на інших картах дизель ж....

alfetta80
12-11-2012, 19:45
картку і збагачення прискорення, що у насправді має бути педаль??але вибачте моє невігластво, але могли б ви пояснити мені точне визначення IQ??екран, як тільки я можу його місці, я зараз на роботі...
а вони до осі у-у карти все, як описано, не тільки DW

alfetta80
12-11-2012, 21:06
манро, прости мене!!я не відправити у цю країну, але я не можу розміщувати екран, як я повинен робити???

alfetta80
13-11-2012, 13:46
ок, там зроблено екран...

мегамозок
13-11-2012, 14:26
ок, погляньте на карту педаль відображається в табличній,не використовую titanium, чому? у мене проблема на комп'ютері, то використовую sw free, який, однак, має ті ж функції,як ви можете помітити, на зображенні у вас sugl'осі X педаль; Y оборотів в хвилину; в той час як вісь Z і IQ mg/str...якщо, наприклад, перейти на стовпець " 100% педаль, то помітите, тим же відсоток справи?...у 2d працює точно так само, cos?....
http://imageshack.us/a/img560/6780/pedaletabella.th.png (http://imageshack.us/photo/my-images/560/pedaletabella.png/)
Вибачте за перерву, що sw. ? це, що ви використовуєте?

мегамозок
13-11-2012, 14:58
Спасибі!
Гріха немає, є кнопка на форумі, щоб дати thanks...

msport (exil77grande)
13-11-2012, 15:09
Спасибі!
Гріха немає, є кнопка на форумі, щоб дати thanks...

по мені-це формальності марно.

alfetta80
15-11-2012, 12:33
ок, погляньте на карту педаль відображається в табличній,не використовую titanium, чому? у мене проблема на комп'ютері, то використовую sw free, який, однак, має ті ж функції,як ви можете помітити, на зображенні у вас sugl'осі X педаль; Y оборотів в хвилину; в той час як вісь Z і IQ mg/str...якщо, наприклад, перейти на стовпець " 100% педаль, то помітите, тим же відсоток у вас справи? що йде від 66mg до 34mg рости обертів, але педаль і завжди на 100% у своїй позиції...

http://imageshack.us/a/img560/6780/pedaletabella.th.png (http://imageshack.us/photo/my-images/560/pedaletabella.png/)
у 2d працює майже так само, тільки в тому, що кожна крива являє собою поле, подорожі і зйомки всередині кривої ж являє собою поле відсоток педалі....
ви розмістите зображення так, як ви розумієте, краще, ніж 100 слів...
http://img688.imageshack.us/img688/2066/pedale2d.png (http://imageshack.us/photo/my-images/688/pedale2d.png/)

1,2 і 3 осей, в той час як кожен "зуб пилки" являє собою рядок rpm всередині коробки відсоток педаль....
ці є не більш ніж brekpoint....

привіт манро між тим, я дякую вам disponobilita'....
у промові, яку ви зробили нас майже є,в основному в 2d графіку осі z в діапазоні від 0 до 60000 було б iq кількість gasolo вводять тільки для одного циліндра в міліграмах??правильно?

alfetta80
15-11-2012, 13:29
але що стосується інших картах осі z, і завжди від 0 до 65 000 рублів в якості тиску turbo наприклад, тобі місце...

alfetta80
15-11-2012, 13:32
привіт манро, то давайте подивимося, якщо я зрозумів!!
тоді ти сказав, що навантаження, тобто навантаження двигуна і ступеня прийняті в залежності від даного параметру,приймаючи, наприклад, тиск турбо я вважаю, 3000 об / хв 100% навантаження, а на осі z я вважаю 2000, що б його значення, оскільки від датчика тиску, і що ти стоїш, атмосферний тиск є 1бар, чи не так?потім значення, оскільки від датчика тиску в залежності від оборотів???дякую

може бути, це тлумачення???по мені, n0!!!

alfetta80
15-11-2012, 15:02
intentevo сказати, якщо розбіжності у вченні, що я сказав, я був прав, те, що значення по осі z є ті, датчика map, наприклад, 2000 на осі z одно ти стоїш, атмосферний тиск в 1бар може бути??
екран табличній тільки я на дві хвилини більше, його місце......................
вісь в 2d ти його вже бачив??

alfetta80
15-11-2012, 18:33
ок манро поки все ясно!!! дякую, дійсно, ви давайте не красивий новорічний вечеря-риба завжди, якщо вам подобається!!?я йду божевільний.........
місце таблиці......

dvdtuning
15-11-2012, 19:44
Якщо дизельне паливо спалюється до досконалості, не слід збільшувати в повному обсязі карту, наприклад, 100 балів, починаючи з 1000 оборотів в хвилину?

alfetta80
16-11-2012, 20:07
ок манро, я думаю, бути, то нагадаємо, що в нас є три осі: rpm,lodad і z, що і збільшення, коли справа стосується тиску turbo осі z ми маємо значення, виражене map-сенсор, тобто " атмосферний тиск + тиск турбо, замість того, щоб, наприклад, в ДГ ми завжди rpm та load осі z ми міліграми дизельне паливо впорскується в кожен циліндр....є?питання, але, наприклад, 66mg скільки мм3?? ви можете зробити цей розрахунок??

alfetta80
16-11-2012, 22:19
впевнений, що у пу? зробити розрахунок, потрібно помножити дизельного палива в міліграмах на її питома вага в щільність? у стандартної температури ? значення, яке пу? варіюватися від 0,82 до 0,86....
я зазвичай розрахунок все, щоб 0,85...так що 66 X 0,85= 56,1 мм3...
манро привітання для приготування!!!!
потім 70 мм3, що я вважаю, наприклад, на edc 16c8 завжди мм3 для циліндра??? в діагноз, коли я знаходжу: я наприклад останній автомобіль, зроблений mercedes 320 cdi знаходжу параметр дизель фактичного вводять, як мінімум близько 8mm3 максимум близько 65mm3 підсумки??або циліндр??я не знаю, якщо я висловив добре, навіть тому що сьогодні я втомився,!!!!спасибі і добраніч всім............................................. ....

alfetta80
19-11-2012, 15:53
це я зрозумів, що ви говорите,....ecu відноситься до IQ "одна подія упорскування на раз" в насправді, багато разів знаходитесь написав у таблиці кількість вводять напис IQ/str перший sillabi логічно відносяться до кількості палива 3 sillabi str є abbrevazione інсульт cio? переміщення щодо ходу двигуна один циліндр...

ок манро чи зрозумів!!!
з тим збільшення turbo, що ти зробив dw, скільки ви повинні збільшити???є розрахунок зробити, або збільшується, в моєму задоволення??і потім, в залежності від збільшення dw відзначаєте інші??

манро
19-11-2012, 16:33
якщо ми завжди говоримо edc15 або будь-який інший ecu,наскільки я знаю,не з'? розрахунок зробити, щоб дати дизельного палива відповідно до прес-turbo або навпаки....справу? дизельне паливо, дати з'ясується, завжди в першу чергу DW,по-моєму,і то через "домовляється" решта, щоб піти в автомобіль, як ви хочете.....очевидно, що ви не можете вимагати, DW, es 60 мг дизельного палива на 2000 об / хв було б від дурнів...для яких ви повинні збільшити iq у реалістичній завжди маючи на увазі, типу двигуна і механіки, з якими ми маємо справу.....

alfetta80
19-11-2012, 17:29
підвищити відсоток добре dw??типу 15%,принаймні, на edc16c8 бачачи деякі карти зроблені збільшення на dw більш або менш завжди 15%

манро
19-11-2012, 21:32
виховання не почати також ви говорити з кроком у відсотках.....
по мені ? неправильно міркувати, cos? і я поясню, чому?....
припустимо в DW в edc16c8 є значення 385nm якщо ви його збільшується на 15%, отже, привести це значення до 442nm приблизно....
тепер те, що ви повинні запитати спочатку, а: зчеплення дозволяє мені цього збільшення?і обмін?і півосі?
тому? ви зрозумієте, від вас, що міркувати у відсотках, не має ніякого сенсу, в деяких випадках...

alfetta80
20-11-2012, 19:05
виховання не почати також ви говорити з кроком у відсотках.....
по мені ? неправильно міркувати, cos? і я поясню, чому?....
припустимо в DW в edc16c8 є значення 385nm якщо ви його збільшується на 15%, отже, привести це значення до 442nm приблизно....
тепер те, що ви повинні запитати спочатку, а: зчеплення дозволяє мені цього збільшення?і обмін?і півосі?
тому? ви зрозумієте, від вас, що міркувати у відсотках, не має ніякого сенсу, в деяких випадках...

привіт манро.... я сказав, у відсотках, тому що бачить деякі карти зроблені, хто ремесло dw буде піднятий від 1500 до 4000rpm від 30 до 100 навантаження до 15%, але тільки для dw, інші карти не збільшується в %...потім, якщо ви робите розрахунок, що ви навчили мене не можете оцінити, чи нормально??тобто ipotiziamo, що від 385 нм збільшення на 15% означає нести, як ви сказали, ви 442nm так що якщо я зробив добре рахунків 11.40 мм3 більше від 1500 до 4000 оборотів в хвилину від 30 до 100 load правильно? так багато?........

манро
20-11-2012, 20:56
виховання не багато кілька таких як ви я писав раніше..
c'? не раз оцінити, якщо, що, оскільки приріст пу? дати або, якщо це навіть мало, тому що, можливо, ми знаємо надійності механіки або тому, що ми хочемо певний вид доставки, наприклад, сердитий, вниз або погана вгору біг якийсь ризик більше в ****llo надійності та ін....
по мені ви не можете? збільшити завжди лінійно фіксований відсоток DW та torque limiter, але треба ще мить ragoinarci...і зрозуміти, що ви хочете отримати.....
ми для припущення, що edc16c8 і встановлений на альфа 156 2,4 multijet від 175cv обмін цього авто максимум пу? переварити, як пара,перед, що стрибки в повітря,450...
факт ? що, якщо ми даємо цей показник на низьких обертах я сумніваюся, що він може чинити опір, може бути, це зробити? певний режим, тоді, можливо, навіть вище, як значення обертового моменту, але вниз щось ceder? у довгостроковій перспективі або, може бути, зчеплення ще до alzera білий прапор....
ви розумієте, c'? оцінити момент, те, що ви f? не пу? обмежити все, відсоток...

alfetta80
21-11-2012, 14:15
ок мунро прекрасно розумів те, що ви хочете сказати.....
прямо зараз, залишивши на мить edc16c8, що так і' в моїй машині, в той час, або,повернувшись на edc15p golf4 101cv на практиці цієї машини, це мій клієнт,я зробив роботу механіка в обслуговуванні, і він запитав мене, чи можу я покласти руки на блоці,я поясню, блок управління був змінений зовсім небагато часу назад від зони вже зламав дві турбіни і третій, на мій погляд, не так не вистачає в швидке хороший свисток биття і всі роботи турбін не зробив я,то мене питала підправити карту і знизити тиск турбо, що на мій погляд до зірок,прямо зараз, перш ніж покластися на когось, бо ще не вони і не смів доторкнутися до неї, щоб уникнути пошкоджень, ви йдете разом важко це пояснити, якщо місце файлу???звичайно, це для всіх, хто хоче взяти участь в обговоренні..спасибі

msport (exil77grande)
21-11-2012, 14:56
відкрити пост присвячений і ми бачимо, що ви можете зробити.

манро
21-11-2012, 19:11
ок мунро прекрасно розумів те, що ви хочете сказати.....
прямо зараз, залишивши на мить edc16c8, що так і' в моїй машині, в той час, або,повернувшись на edc15p golf4 101cv на практиці цієї машини, це мій клієнт,я зробив роботу механіка в обслуговуванні, і він запитав мене, чи можу я покласти руки на блоці,я поясню, блок управління був змінений зовсім небагато часу назад від зони вже зламав дві турбіни і третій, на мій погляд, не так не вистачає в швидке хороший свисток биття і всі роботи турбін не зробив я,то мене питала підправити карту і знизити тиск турбо, що на мій погляд до зірок,прямо зараз, перш ніж покластися на когось, бо ще не вони і не смів доторкнутися до неї, щоб уникнути пошкоджень, ви йдете разом важко це пояснити, якщо місце файлу???звичайно, це для всіх, хто хоче взяти участь в обговоренні..спасибі
немає проблем, виховання слухай рада msport відкрити новий протектор, а якщо обговорює..
хоча я повинен сказати, що ecu групи vag раніше вивчається дуже докладно, з мого боку особливо, у ****llo відкриття-закриття форсунок, у зв'язку з градусів..***** unque, якщо я не можу допомогти, я зокрема, не турбуйтеся, на форумі ? повно хороших хлопців готові допомогти....

alfetta80
21-11-2012, 22:34
ок, спасибі, я відкриваю відразу інший протектор.....

nuovaecu
10-01-2013, 10:54
якщо ви помістіть зображення, можливо, і краще тебе я міг би дати gritta разом з alfetta80