КПК

Перегляд Повної Версії : opel vectra.. заміна двигуна, не більше!

audi sp
05-11-2012, 21:06
Привіт Колеги..

я допомагаю колезі вирішити цю проблему, і я також прошу вас усіх ради...
замінив двигун на цей автомобіль, чому? часовий.. він встановлений інший завжди opel vectra, але для 2001 року. код двигуна змінюється ? рівності ( завтра я вводжу повні дані )
гірський обидва дизельного насоса vp44 .. щоб уникнути, що є проблеми, коди і т.д.. замінив все, весь двигун і встановлений на клієнта в ремонт..
замінив ( ключі, ecu двигуна, приладовій панелі), але автомобіль не то.. не розпізнає код ключа..

я заявляю, що двигун, який замінив його, перш ніж зняти заводився відмінно

питання.. якщо обидва автомобілі рівні, але мають код двигуна різні.. ? можливо, що проблема належить до електроустаткування іншого я інший.... ???

у вас є інформація з цього приводу?

giarras
05-11-2012, 21:12
по-моєму, вам треба перевірити, електричні системи, схеми в руки, якщо імплантат ? інший, може бути, що деякі пін-код будуть в інших місцях.

audi sp
05-11-2012, 21:20
ви, як я уявляв.. але, враховуючи, що не там я в майстерні.. мені залишилося всього трохи важко допомогти ...

giarras
05-11-2012, 21:23
ви, як я уявляв.. але, враховуючи, що не там я в майстерні.. мені залишилося всього трохи важко допомогти ...

подивимося, що ще можна знайти, принаймні, схеми..постав + дані..ок?

audi sp
05-11-2012, 22:21
подивимося, що ще можна знайти, принаймні, схеми..постав + дані..ок?

ок.. завтра вводжу-й? даних.. сьогодні не я ? можна було їх забрати..

audi sp
05-11-2012, 22:22
спасибі giarras для інтересу !!

blackwolf76
05-11-2012, 23:58
якщо в 2001 році з насосом VP не треба було замінювати, достатньо перевірити, що всі датчики були не рівні, і сумніви, зібрати оригінали автомобіля. Насоси WP на opel навіть не мають кодування, тому вони легко взаємозамінні в тому числі авто, на відміну від focus, який, незважаючи на рівні кодування, і, отже, повинні бути riverginate у разі заміни.

Якщо хочете рада-повернення всього оригінального автомобіля, і ви побачите, що partir?, незважаючи на двигун інший.

Багато разів дані іммобілайзера знаходяться в приладовій панелі і теоретично ви повинні змінити навіть те, з чим автомобіль де ви взяли інші компоненти.

манро
06-11-2012, 15:28
Привіт Колеги..

я допомагаю колезі вирішити цю проблему, і я також прошу вас усіх ради...
замінив двигун на цей автомобіль, чому? часовий.. він встановлений інший завжди opel vectra, але для 2001 року. код двигуна змінюється ? рівності ( завтра я вводжу повні дані )
гірський обидва дизельного насоса vp44 .. щоб уникнути, що є проблеми, коди і т.д.. замінив все, весь двигун і встановлений на клієнта в ремонт..
замінив ( ключі, ecu двигуна, приладовій панелі), але автомобіль не то.. не розпізнає код ключа..

я заявляю, що двигун, який замінив його, перш ніж зняти заводився відмінно

питання.. якщо обидва автомобілі рівні, але мають код двигуна різні.. ? можливо, що проблема належить до електроустаткування іншого я інший.... ???

у вас є інформація з цього приводу?
я не зрозумів.... але насос ? цієї ori автомобіля?
перероблений і встановлюється на двигун замінений???
я, однак, всі насоси vp44, з якими я мав справу, я завжди бачив, що вони на коди типу 036 або 044 розмовляв з одним pompista сказав мені, що ці коди збігаються, як у вас-коди ІННА у форсунок CR і служать для ecu, щоб мати калібрування і відповідний сигнал зворотного зв'язку для приводів насоса....я хотів би нагадати, що vp44 вдається відкалібрувати дизель форсунки для форсунки через час вприскування, таких як Common Rail....

blackwolf76
06-11-2012, 22:06
На мережі є три типи кодів, тепер на увазі, я не пам'ятаю добре, а два коду є взаємозамінними, в той час як один, не ? взаємозамінні.

манро
06-11-2012, 22:12
bh? blackwolf від всіх vp44 opel взаємозамінні між їх всього 2....c'? він повинен перейти і......

blackwolf76
06-11-2012, 22:46
Насправді в цей момент треба було спочатку перевірити, а в разі, якщо зміна одного тільки насоса дизельного двигуна і не вся електроніка.

На виступі змінний мав на увазі, що ? можна міняти автомобілі та авто без проблем кодування, але, звичайно, не забувайте код насоса.

манро
06-11-2012, 23:00
проблема насосів vp44,як я вже говорив, spiegatomi від мого pompista,st? в тому, що код використовується для калібрування самого насоса...навіть на CR можна встановити форсунки з допомогою різних кодів? наприклад, 276 fiat jtd 115cv, здається, у форсунок вище...або 114 на деяких jtd відсік добре в той час як на інших вони смокчуть...це відбувається навіть з vp44, але оскільки це насоси, які працюють зі зворотним зв'язком у зворотному зв'язку найкраще встановити насос з того ж коду....крім того, багато разів, коли будуть відредаговані без туристичне bosch відбуваються казіні, чому? у цьому процесі аудиту згідно з кодексом насос, введений f? ще alliniemanto на датчики, електронні плати, вбудованій....

blackwolf76
07-11-2012, 01:05
проблема насосів vp44,як я вже говорив, spiegatomi від мого pompista,st? в тому, що код використовується для калібрування самого насоса...навіть на CR можна встановити форсунки з допомогою різних кодів? наприклад, 276 fiat jtd 115cv, здається, у форсунок вище...або 114 на деяких jtd відсік добре в той час як на інших вони смокчуть...це відбувається навіть з vp44, але оскільки це насоси, які працюють зі зворотним зв'язком у зворотному зв'язку найкраще встановити насос з того ж коду....крім того, багато разів, коли будуть відредаговані без туристичне bosch відбуваються казіні, чому? у цьому процесі аудиту згідно з кодексом насос, введений f? ще alliniemanto на датчики, електронні плати, вбудованій....

Для мови, продуктивності та калібрування, швидше за все, ви праві, для? в цьому випадку нічого не має з тим, що автомобіль не заводиться, так як не розпізнає ключ.
Як я сказав вам останнім часом я також зробив я деякі роботи, як, на двигунах opel, і я можу сказати, що я intercambiato насоси VP, на 3-4 авто, без будь-яких проблем. За словами pompista, з яким я працюю, intercambiando коди є зміна продуктивності мінімальний, якщо не непомітним, підтверджується тим, що я сам скасував коди і клієнти не помітили нічого ненормального.

манро
07-11-2012, 11:41
sar?...але останній раз насос vp44 зробив ? була б ауді А4 2.5 tdi...sotituita з відновленої не від мого pompista але з іншого з іншого код....крім того, що отримати його початку я зробив потім...потім, коли в рух автомобіль був прискорювач "ривками"? до певного режиму була повільно підніматися обертів і в якийсь момент здавалося, автомобіль і бензин у прийнятті всіх оборотів макс...я говорив з моїм pompista,з яким ми друзі, і іноді ми допомагаємо один одному,і пояснював, що він, ймовірно, був погано відкалібрований датчик оборотів внутрішнього насоса і інших речей, у тому числі різний код...
клієнт цю справу, якщо не зрозумів, і там ходить ще так, але, по мені, і мій pompista автомобіль не добре, що так...

carriuolotuning
07-11-2012, 21:20
здрастуйте,ви змінили також antennino, яка знаходиться під замок ключ?

freddyecu
10-11-2012, 17:22
Якщо ви хочете машину, вам частину поверніть всі частини його ( ебу ключ та ін.) pi? купити двигун старий насос, дизель і montala на інший двигун.. ? ви побачите, що йде всім на місці без comlicarti життя на те, щоб змінити електрообладнання