Прагляд Поўнай Версіі : opel vectra.. замена рухавіка, не больш!
Прывітанне Калегі..
я дапамагаю калегу вырашыць гэтую праблему, і я таксама прашу вас усіх савета...
замяніў рухавік на гэты аўтамабіль, чаму? гадзінны.. ен усталяваны іншы заўседы opel vectra, але для 2001 года.. код рухавіка змяняецца ? роўнасці ( заўтра я ўводжу поўныя дадзеныя )
горны абодва дызельнага помпы vp44 .. каб пазбегнуць, што есць праблемы, коды і г.д.. замяніў усе, увесь рухавік і ўсталяваны на кліента ў рамонт..
замяніў ( ключы, ecu рухавіка, прыборнай панэлі), але аўтамабіль не тое.. не распазнае код ключа..
я заяўляю, што рухавік, які замяніў яго, перш чым зняць заводзіўся выдатна
пытанне.. калі абодва аўтамабіля роўныя, але маюць код рухавіка розныя.. ? магчыма, што праблема ставіцца да электраабсталявання іншы я іншы.... ???
у вас есць інфа па гэтай нагоды?
па-мойму, вам трэба праверыць, электрычныя сістэмы, схемы ў рукі, калі імплантат ? іншы, можа быць, што некаторыя пін-код будуць у іншых месцах.
вы, як я ўяўляў.. але, улічваючы, што не там я ў майстэрні.. мне засталося ўсяго крыху цяжка дапамагчы ...
вы, як я ўяўляў.. але, улічваючы, што не там я ў майстэрні.. мне засталося ўсяго крыху цяжка дапамагчы ...
паглядзім, што яшчэ можна знайсці, па крайняй меры, схемы..пастаў + дадзеныя..ок?
паглядзім, што яшчэ можна знайсці, па крайняй меры, схемы..пастаў + дадзеныя..ок?
ок.. заўтра ўводжу-й? дадзеных.. сення не я ? можна было іх забраць..
дзякуй giarras для цікавасці !!
blackwolf76
05-11-2012, 23:58
калі ў 2001 годзе з помпай VP не трэба было замяняць, досыць праверыць, што ўсе датчыкі былі не роўныя, і сумневы, сабраць арыгіналы аўтамабіля. Помпы WP на opel нават не маюць кадоўкі, таму яны легка ўзаемазаменныя у тым ліку аўто, у адрозненне ад focus, які, нягледзячы на роўныя кадавання, і, такім чынам, павінны быць riverginate ў выпадку замены.
Калі хочаце савет-вяртанне ўсяго арыгінальнага аўтамабіля, і вы ўбачыце, што partir?, нягледзячы на рухавік іншы.
Шмат разоў дадзеныя иммобилайзера знаходзяцца ў прыборнай панэлі і тэарэтычна вы павінны змяніць нават тое, з чым аўтамабіль дзе вы ўзялі астатнія кампаненты.
Прывітанне Калегі..
я дапамагаю калегу вырашыць гэтую праблему, і я таксама прашу вас усіх савета...
замяніў рухавік на гэты аўтамабіль, чаму? гадзінны.. ен усталяваны іншы заўседы opel vectra, але для 2001 года.. код рухавіка змяняецца ? роўнасці ( заўтра я ўводжу поўныя дадзеныя )
горны абодва дызельнага помпы vp44 .. каб пазбегнуць, што есць праблемы, коды і г.д.. замяніў усе, увесь рухавік і ўсталяваны на кліента ў рамонт..
замяніў ( ключы, ecu рухавіка, прыборнай панэлі), але аўтамабіль не тое.. не распазнае код ключа..
я заяўляю, што рухавік, які замяніў яго, перш чым зняць заводзіўся выдатна
пытанне.. калі абодва аўтамабіля роўныя, але маюць код рухавіка розныя.. ? магчыма, што праблема ставіцца да электраабсталявання іншы я іншы.... ???
у вас есць інфа па гэтай нагоды?
я не зразумеў.... але помпа ? гэтай ori аўтамабіля?
перапрацаваны і ўсталеўваецца на рухавік заменены???
я, аднак, усе помпы vp44, з якім я меў справу, я заўседы бачыў, што яны на коды тыпу 036 або 044 размаўляў з адным pompista сказаў мне, што гэтыя коды супадаюць, як у вас-коды ІНА у фарсунак CR і служаць для ecu, каб мець каліброўкі і адпаведны сігнал зваротнай сувязі для прывадаў помпы....я хацеў бы нагадаць, што vp44 атрымоўваецца адкалібраваць дызель фарсункі для фарсункі праз час ўпырску, такіх як Common Rail....
blackwolf76
06-11-2012, 22:06
На сеткі маецца тры тыпу кодаў, цяпер на ўвазе, я не памятаю добра, а два кода з'яўляюцца ўзаемазаменнымі, у той час як адзін, не ? ўзаемазаменныя.
bh? blackwolf ад усіх vp44 opel ўзаемазаменныя паміж іх усяго 2....c'? ен павінен перайсці і......
blackwolf76
06-11-2012, 22:46
На самай справе ў гэты момант трэба было спачатку праверыць, а ў выпадку, калі змяненне аднаго толькі помпы дызельнага рухавіка і не ўся электроніка.
На выступе зменны меў на ўвазе, што ? можна мяняць аўтамабілі і аўто без праблем кадавання, але, вядома, не забывайце код помпы.
праблема помпа vp44,як я ўжо казаў, spiegatomi ад майго pompista,st? у тым, што код выкарыстоўваецца для каліброўкі самога помпы...нават на CR можна ўсталяваць фарсункі з дапамогай розных кодаў? напрыклад, 276 на fiat jtd 115cv, здаецца, у фарсунак вышэй...або 114 на некаторых jtd адсек добра ў той час як на іншых яны смокчуць...гэта адбываецца нават з vp44, але паколькі гэта помпы, якія працуюць з зваротнай сувяззю ў зваротнай сувязі лепш за ўсе ўсталяваць помпа з таго ж кода....акрамя таго, шмат разоў, калі будуць адрэдагаваныя без экскурсійнае bosch адбываюцца казіні, чаму? у гэтым працэсе аўдыту ў адпаведнасці з кодэксам помпа, уведзены f? яшчэ alliniemanto на датчыкі, электронныя платы, убудаванай....
blackwolf76
07-11-2012, 01:05
праблема помпа vp44,як я ўжо казаў, spiegatomi ад майго pompista,st? у тым, што код выкарыстоўваецца для каліброўкі самога помпы...нават на CR можна ўсталяваць фарсункі з дапамогай розных кодаў? напрыклад, 276 на fiat jtd 115cv, здаецца, у фарсунак вышэй...або 114 на некаторых jtd адсек добра ў той час як на іншых яны смокчуць...гэта адбываецца нават з vp44, але паколькі гэта помпы, якія працуюць з зваротнай сувяззю ў зваротнай сувязі лепш за ўсе ўсталяваць помпа з таго ж кода....акрамя таго, шмат разоў, калі будуць адрэдагаваныя без экскурсійнае bosch адбываюцца казіні, чаму? у гэтым працэсе аўдыту ў адпаведнасці з кодэксам помпа, уведзены f? яшчэ alliniemanto на датчыкі, электронныя платы, убудаванай....
Для прамовы, прадукцыйнасці і каліброўкі, хутчэй за ўсе, вы маеце рацыю, для? у гэтым выпадку нічога не мае з тым, што аўтамабіль не заводзіцца, так як не распазнае ключ.
Як я сказаў вам у апошні час я таксама зрабіў я некаторыя працы, як, на рухавіках opel, і я магу сказаць, што я intercambiato помпы VP, на 3-4 аўто, без якіх-небудзь праблем. Па словах pompista, з якім я працую, intercambiando коды есць змена прадукцыйнасці мінімальны, калі не непрыкметным, пацвярджаецца тым, што я сам адмяніў коды і кліенты не заўважылі нічога ненармальнага.
sar?...але апошні раз помпа vp44 зрабіў ? была б аўдзі А4 2.5 tdi...sotituita з адноўленай не ад майго pompista але з другога з іншага код....акрамя таго, што атрымаць яго пачатку я зрабіў потым...потым, калі ў рух аўтамабіль быў паскаральнік "рыўкамі"? да пэўнага рэжыму была павольна падымацца абароты і ў нейкі момант здавалася, аўтамабіль і бензін у прыняцці ўсіх абаротаў да макс...я гаварыў з маім pompista,з якім мы таксама сябры, і часам мы дапамагаем адзін аднаму,і тлумачыў, што ен, верагодна, быў дрэнна адкалібраваць датчык абаротаў ўнутранага помпы і іншых рэчаў, у тым ліку розны код...
кліент гэта справа, калі не зразумеў, і там ходзіць яшчэ так, але, па мне, і мой pompista аўтамабіль не добра, што так...
carriuolotuning
07-11-2012, 21:20
добры дзень,вы таксама змянілі antennino, якая знаходзіцца пад замок ключ?
freddyecu
10-11-2012, 17:22
Калі вы хочаце машыну, вам частка вярніце усе часткі яго ( эбу ключ і інш) у pi? купіць рухавік стары помпа, дызель і montala на іншы рухавік.. ? вы ўбачыце, што ідзе ўсе на месцы без comlicarti жыцце на тое, каб змяніць электраабсталявання