Перегляд Повної Версії : Як працює Elm 327 Bluetooth?
jared_poe
05-11-2012, 13:30
я читав, що хтось іноді втрачає зв'язок або не зв'язок, чи не так ? ніколи не траплялося?
я особисто віддаю перевагу з тб, але bluetooh працює і ви можете використовувати його також і з android,ви ? правда, кілька разів пу? трапитися, що він відключається, але якщо elm ? хороша якість виготовлення, це відбувається рідко.
Найтвинг
05-11-2012, 19:53
Я використовую те, bluetooth з Android і програмою Torque, ke дозволяє побачити класичні коди помилок і resettarli без перешкод, ноутбук, враховуючи ke я купив на ebay я повинен сказати, що працює добре :)
jared_poe
05-11-2012, 21:01
але з тим, ви можете зробити тільки діагностику двигуна або, наприклад, на *********** ви можете також зробити бортовий комп'ютер, подушка безпеки abs і так далі..?
може робити все, що він робить те, з проводом, x щодо ***********, у групі fiat, веде себе, як професійна діагностика,будь то з дротом або bluetooth, тільки в деяких випадках потрібен перехідник x, спілкуватися з усіма блоками управління.
jared_poe
05-11-2012, 21:29
я бачив, що є багато видів звичайної клеєм, помаранчевий/синій, ніж міні, і те, супер міні, що ви мені порадите?
Найтвинг
05-11-2012, 21:52
Я купив те, помаранчевий/синій, на жаль за правилами я не можу поставити ні заслання і neanke сказати, ki я купив його, щоб не дати реклама.
jared_poe
05-11-2012, 22:05
msport (exil77grande)
05-11-2012, 22:28
я раджу те, bt насправді не продаємо, тому що часто втрачає сигнал.
jared_poe
05-11-2012, 22:33
так що чутки, які я чув, були розсудливі, спасибі msport за пораду ;)
afortunao
06-11-2012, 00:04
Проблема втрати сигналу в bluethoo роз'єми ? в основному опір в кінці лінії.
Існують також і інші компоненти, які викликають цей інтерфейс в залежності від моделі несправності. Є кілька моделей.
У мене є дещо, все bluethoo, я не призначені для використання з різним програмним забезпеченням для різних автомобілів ... і мені йдуть досить добре.
З повагою
p.d.: перекладач ******
я купив кілька місяців тому ? прозорий пластик, синій..
я заплатив двадцять євро і використання з torque x android.
За те, що я повинен зробити, я va-й? що добре, враховуючи ціну..
Gianpy80
17-11-2012, 10:02
я cel'я з рік приблизно, взяв на затоку для 20/25 євро (не пам'ятаю точно) і використовувати його з torque на android.. Я? помітив, що на багатьох машинах мені дивні помилки, або, незважаючи на помилки, він мені каже, що ні. Наприклад, на 156 jtd з датчика обертів пішов (автомобіль не заводився) незважаючи на те, що зв'язує не давав мені ніяких помилок немає.. то зі сканером br&b, мій друг, я прочитав помилку датчика..
Те, що я помітив навіть ? який працює в основному з машинами, jap..
cristian83ta
04-03-2013, 14:01
зміст видалено у зв'язку з неявкою
afortunao
04-03-2013, 14:42
питання, який він продав. Я також купив кілька, код ? 6789. У мене також були проблеми з підключенням мобільного телефону для Android .. за даними програми. Наприклад, з парою добре, і той же телефон, з мене dashCommander проблеми підключення. Я ще не вирішена і не я почав вирішувати проблему, так? ? важливе значення для мене.
З повагою
msport (exil77grande)
04-03-2013, 16:00
зміст видалено у зв'язку з неявкою
перш ніж перемикатися на інші розділи, я закликаю тебе зробити адекватне уявлення в розділі костюми і поглянути на правила.
cristian83ta
04-03-2013, 22:50
Вибачте за помилки, якщо не ? проблема після того як я представив, я хотів би повторити мій питання:
Привіт,
я купив кілька Elm 327 bluetooth з ebay, як правило, при підключенні інструменту до машини і намагаюся підключитися до нього за допомогою bluetooth і питати мене pincode підтвердження, bluetooth і звичайно ? за замовчуванням-1234 або 0000, то запуск програми Torque використання,
але деякі з них, які прийшли до мене без PINCODE насправді, коли я намагаюся з'єднатися з bluetooth пк підключається без мене задатися питанням, pincode підтвердження, але коли я намагаюся з'єднатися з мого смартфона android, (а також планшет або інших смартфонів на базі android) для сполучення bluetooth запитує pin-код!
ну тут виникає проблема, звичайно, цей інструмент, будучи позбавлений pincode я не знаю, який поставити,
я пробував 1234, 0000, 9999, 1111, 2345, 3456, 4567, 5678, 6789, 7890, 2222... і т. д... навіть 5 цифр... я перепробував практично всі комбінації з 4 або 5 цифр,
тому я хотів би запитати вас, c'? чином зв'язати bluetooth-пристрій з android рятує в pincode так? цей інструмент буде ? без?
питає мене, обов'язково цей код, що не існує для об'єднання,
як я можу зробити?
я вже? зв'язався з продавцем, і він каже мені, що, ймовірно, ця серія не має пін-код!! тепер для? не знаю, як її сполучення з пристроєм bluetooth android
можливо, залежить від програми, в яких використовується android,а код, як правило, x пару ? 1234.
cristian83ta
05-03-2013, 00:28
Android зазвичай використовую torque, але і інших програм ? що не прийду ні в додаток, так? проблема виникає раніше, cio? коли вибираю пристрій obd від пошуку bluetooth просить ввести Pin-код і введіть будь-Pin-код повертає мені Повідомлення Pin-код правильний, я перепробував всі комбінації, перераховані в моєму попередньому пості в тому числі 1234, 6789, 0000 etc.. Хто-небудь знає, якщо c'? спосіб обійти запит Pin-коду? Або якщо є інші Контакти?
дивіться, я тільки що спробував з мого не запитує, немає абонемента і підключається добре..
cristian83ta
05-03-2013, 08:44
ймовірно, що вона в тебе була? у поєднанні bluetooth, і перевіряв в android? або з комп'ютера, чому? від комп'ютера мене навіть не запитує pin-код проблема з android
luigigtc
08-03-2013, 22:53
здравствуйте, я перший elm 327 я розетка з кабелем usb,і було б дуже добре, потім, щоб використовувати крутний момент на стільниковий, я продав usb, і я взяв blt-без зборів, використовувати однаково, на пк і так з усіма програмами з допомогою розпізнавання blt, пк, і, отже, призначення com-портів, як правило, протягом 3 днів, які я використовував, не проблема, в коробці usb була v 1.5, без зборів.v. 1.4, якщо у мене проблеми або ще тримати? в курсі.
sportknight
18-04-2013, 20:52
я помітив, що з версією bt я не можу навіть пі? скинути service...
також у мене є elm327 bluetooth, а пін-код мені ? 1234
я намагався змусити його працювати з torque на android всі соуси, і я можу сказати вам, що йде чудово, крім деяких refresh даних датчиків не зовсім точні (тиск і час на прискорення)
для решти можу сказати, що йде чудово, або, принаймні, мені йшло чудово, поки prp вчора, чому? почав не давати ознак життя, не бачив ніхто, смартфони (я пробував навіть з друзями), хоча і включається класичний червоний світлодіод, після підключення до БД, що пу? бути по-вашому??
а якщо я все правильно пам'ятаю, то заплатив на 15 євро
Вибачте, хлопці, але якщо ви залишите додав завжди це пристрій Elm327 bluetooth в машині щось відбувається?
Я б не зняти і встановити кришку під кермом і зрідка дати controllatina з Torque.
Те, що я вибрав ? міні і досі отримую.
Привіт і до зустрічі!
panterargento
11-08-2013, 07:25
Я utizzo то bt, і по сто разів, що я використав не втрачав з'єднання, тільки пару раз, не ? вдалося підключитися при запуску, так ? що не має значення, і я думаю, що залежить також від якості? того ж, втім, робить все якось по тб.
Я utizzo то bt, і по сто разів, що я використав не втрачав з'єднання, тільки пару раз, не ? вдалося підключитися при запуску, так ? що не має значення, і я думаю, що залежить також від якості? того ж, втім, робить все якось по тб.
Але добре, якщо я залишу його постійно включеним або пу? викликати деякі проблеми в ебу?
jared_poe
11-08-2013, 08:33
Я залишив введений на 3 місяці і за допомогою тільки авто ? розряджати акумулятор
panterargento
11-08-2013, 10:59
Але добре, якщо я залишу його постійно включеним або пу? викликати деякі проблеми в ебу?
Якщо автомобіль використовується щодня, принаймні, для mezzo'тепер я думаю, що немає проблем, але якщо ви користуєтеся час від часу, ви повинні його зняти...навіть для мене ? клопоту завжди демонтуйте заглушку, але я змушений це зробити, так як використання автомобіля протягом 2-3 днів на 7, і я б не відчувати незручностей з батареєю.
У будь-якому випадку на блок управління, не станеться нічого, якщо його залишити постійно включеним, проблема саме ? акумулятор...
msport (exil77grande)
11-08-2013, 12:34
якщо ви хочете залишити його постійно включеним, а ви не боїтеся, що батарея розрядиться, бачив мало застосування засобу ви можете зробити перемикач на позитивний інструмент.
якщо ви хочете залишити його постійно включеним, а ви не боїтеся, що батарея розрядиться, бачив мало застосування засобу ви можете зробити перемикач на позитивний інструмент.
я думав саме в цьому
у вас є схеми, знайти контакти позитивне бд?
Але не повинні споживати багато , як і тих, хто з'? той також рекомендує для професійного використання?
Але не повинні споживати багато , як і тих, хто з'? той також рекомендує для професійного використання?
якщо ми говоримо про групи FIAT, скажімо, що ? практично на рівних офіційний ДІАГНОЗ
123alexs
14-08-2013, 15:06
я помітив, що з версією bt я не можу навіть пі? скинути service...
Якщо хтось мав такі ж проблеми sportknight, рекомендую використовувати версію Vgate Bluetooth.
З FES, все працює.
Привіт
maurof650
24-08-2013, 16:24
Кілька місяців тому я взяв на себе версія bluetoot, і вона відмінно працює під win і Android. ? стабільним і швидким з'єднанням, і діагноз так само як кабельний інтерфейс.
Якщо хтось мав такі ж проблеми sportknight, рекомендую використовувати версію Vgate Bluetooth.
З FES, все працює.
Привіт
я обидві версії USB і Bluetooth, а другий не можу обнулити сервіс. Для чистої curiosit?, не з'? деякі зміни, щоб зробити, те, що традиційні для його роботи, як Vgate?
manuel_abarth
10-12-2013, 22:18
я, а у мене ж проблема і я можу скинути service, я можу тільки побачити, блок абс і блок управління двигуном
хлопці, нас хочуть адаптери, які роблять деякі мости на контакти або обмінюються pin-код...ви можете перевірити на веб-сайті ОРГ... (що тепер ? multiecuscan)
123alexs
11-12-2013, 09:14
я обидві версії USB і Bluetooth, а другий не можу обнулити сервіс. Для чистої curiosit?, не з'? деякі зміни, щоб зробити, те, що традиційні для його роботи, як Vgate?
Здравствуйте, на борту чіпсет c'? іншої версії на додаток до архітектури трохи відрізняється (я відкритий), проте, враховуючи ціни, я купив обидві діагностики bluetooth:
- традиційний => чому? виявляється, видатні з torque android
- Vgate => для оновлення і сумісність? в цілому з ФЕС
Адаптери служать для скидання service і в цілому для підключення до ECU!.. служать для підключення на деяких моделях автомобілів ебу периферійних пристроїв (abs, рульове управління, гальма і т. д...), але для цього і існує список, добре деталізовані.
bye
Здравствуйте, на борту чіпсет c'? іншої версії на додаток до архітектури трохи відрізняється (я відкритий), проте, враховуючи ціни, я купив обидві діагностики bluetooth:
- традиційний => чому? виявляється, видатні з torque android
- Vgate => для оновлення і сумісність? в цілому з ФЕС
Адаптери служать для скидання service і в цілому для підключення до ECU!.. служать для підключення на деяких моделях автомобілів ебу периферійних пристроїв (abs, рульове управління, гальма і т. д...), але для цього і існує список, добре деталізовані.
bye
на особистому прикладі:
grande punto 1.3 mjet
Service Interval Reset |INFO|ADJ| ELM C19OBDKey C19 A3
потім подають адаптер 3...
може бути, ви маєте на увазі, що в цілому, щоб стерти помилки двигуна, не потрібні перехідники...але навіть їх необхідно перевірити список транспортних засобів
Для доступу до різних режимі? я взяв CCL, що я змінив з мульти microswith, дотримуючись порад, знайденим в мережі...
Якщо ви хочете, я можу відновити інформацію, але я думаю, що пі? легко і швидко google трохи.
SlimPickens
12-12-2013, 19:54
Потім за допомогою одного перемикача ви можете "моделювати" різні адаптери?
Потім за допомогою одного перемикача ви можете "моделювати" різні адаптери?
точно-точно. І' pi? просто робити, що говорити. Контакт, належним чином swichato на кілька штирів, дозволяє робити всі.
SlimPickens
12-12-2013, 21:52
Peppino91
14-12-2013, 20:19
точно-точно. І' pi? просто робити, що говорити. Контакт, належним чином swichato на кілька штирів, дозволяє робити всі.
повідомлення помірний
leandro89
15-12-2013, 10:40
повідомлення помірний
я закликаю тебе читати правила, повідомлення начебто заборонені
Peppino91
15-12-2013, 11:53
я закликаю тебе читати правила, повідомлення начебто заборонені
Вибачте, леандро, чому? повідомлення ? був помірний? за те, що я написав ціна?