Перегляд Повної Версії : універсального програмного забезпечення для ELM 327
antonioantonio
05-11-2012, 12:46
Всім привіт. Я хотів би знати, яке програмне забезпечення загального призначення (навіть не безкоштовно), я міг би використовувати інтерфейс ELM 327 для проведення діагностики? З досвідом, що порадите? дякую
ви можете спробувати ті, free, можливо, є також і ті, за додаткову плату.
у додатку всі посилання на творців.
antonioantonio
05-11-2012, 17:28
Giarras дякую вам, але я не можу отримати доступ до файлу, який у вас додається, як я повинен робити?
dvdtuning
05-11-2012, 19:58
Постановою...50 корисні повідомлення!
Найтвинг
05-11-2012, 20:08
Якщо у вас є стільниковий з Android і ELM 327 bluetooth, я рекомендую крутний момент Pro (коштує дуже мало для служби ke тому €3,55 - якщо cerki добре в мережі, то знаходитесь анке free) і дозволяє зробити гарний "p"? речей, на додаток до класичної діагностики і скидання кодів помилок.
antonioantonio
06-11-2012, 09:49
Якщо у вас є стільниковий з Android і ELM 327 bluetooth, я рекомендую крутний момент Pro (коштує дуже мало для служби ke тому €3,55 - якщо cerki добре в мережі, то знаходитесь анке free) і дозволяє зробити гарний "p"? речей, на додаток до класичної діагностики і скидання кодів помилок.
Дана програма ? також в Російську? Працює з elm327 немає bluetooth через usb-порт? дякую
Найтвинг
06-11-2012, 20:13
У Крутний Момент Pro ? також в італійському? спілкується kn до ELM 327, тільки в bluetooth, і я не думаю, що планується funzionabento кн, usb, бачив ke це зробили програму для смартфона, планшета і все, ke і працює під управлінням Android.
Найтвинг
06-11-2012, 20:21
antonioantonio
08-11-2012, 00:56
Спасибі Їм, що дуже зручно.
привіт вибачте, я скачав файл для fiat ecu scan, але мені не вистачає pss ви знаєте, як я можу або з ким мені зв'язатись, щоб отримати його?
msport (exil77grande)
19-11-2012, 22:03
привіт вибачте, я скачав файл для fiat ecu scan, але мені не вистачає pss ви знаєте, як я можу або з ким мені зв'язатись, щоб отримати його?
вибачте, але я вам раджу перейти в розділ презентації, і зробити це в повному і читати правила так, і все вам буде більш ясно,а не " милий увійти в чужий дім без стуку, і запитати навіть не уявити.
Sfrutto потік за порадою, властиві SW, безкоштовно або за плату, яка дозволить мені зробити Log і точної діагностики з акцентом на останніх BMW (2000 > ...). Що порадите? П? подумайте, Bavarian Technic? Хто-небудь коли-небудь пробував з ELM 327?
Чи можу я відкрити опитування, типу "Vs улюблене програмне Забезпечення з ELM327"? Я хотів би знати, які можливості вибору різних користувачів і мотиви.
P.s.
Де я можу знайти Посилання, щоб завантажити Scan Tool? Від того, наскільки я розумію ? програма Freeware.
Я scan tool 1.13, я ? вийшов з компакт-дисків elm327 bluetooth..
Не я, зрозуміло, ніколи не пробував, мені, якщо тебе цікавить, тобі той крок.. :)
Gianpy80
05-12-2012, 09:37
Я, чесно кажучи, я ще не знайшов дійсним програмного забезпечення, що особа, точних діагнозів і що це родове.. Я зробив тисячу випробувань, але в кінці кінців завжди користуюся brain & b майстерні..
також torque, працює на p? всі машини, але іноді дивні помилки, або їх не помічає.. наприклад, на 156 jtd, що не виїжджав датчик частоти обертання спалили не дав мені нічого.. зробив діагностику з brain & b, я зазначив помилку..
Ідеально, accantono ідея використовувати ELM способом-й? послідовним!
Спасибі всім за відповіді :)!
checcosassu
26-12-2012, 09:02
я використовую multiecuscan, і це прекрасно
luigigtc
26-02-2013, 21:25
я використовую *********** на транспортних засобах групи alfa, fiat і lancia, як soft generic замість його або pcmscan або scan elm...touch scan, scantool, odb2 та ін зрештою майже всі рівні...
Якщо ви хочете грати на Fiat добре ***********..якщо хочете щось більше? особливо на німецьких потрібно йти на autocom..
racanacci
01-03-2013, 18:37
msport (exil77grande)
01-03-2013, 22:17
пропоную перейти в розділ презентації, замість того, щоб втрутитися в обговорення надміру, а в додачу, доведеться скаржитися в лічку, бо не можете скачати.
luigigtc
08-03-2013, 22:56
на німецькі автомобілі, для того, щоб поставити діагноз, як fiat ecu scan, ви повинні підготувати OP COM, принаймні для мого opel 2007 року з soft купити я всі ці 4 значення, які, зрештою, не кажіть мені гран-ch
matteodl76
19-08-2014, 15:04
привіт у мене є elm 327 usb з програмою multiecuscan зареєстрований тільки в тому, що я можу підключити лише блок управління двигуном і інші блоки управління, говорить, що помилка з'єднання...файл і зламаний і змінений для lancia ypsilon 2007...хто володіє забезпечення для такого тб діагноз ...може мені з альтернативи ..спасибі
Добрий день, elm327 не підтримує читання/запису карт? ? тільки провід діагностики, виключення індикаторів, etc..?
matteo87
07-01-2015, 18:47
Добрий день, elm327 не підтримує читання/запису карт? ? тільки провід діагностики, виключення індикаторів, etc..?
Точно, з elm ви можете не тільки зробити діагностику!
Ви можете elencarmi все "речі, які ви можете зробити" з elm327?
Вибачте, якщо riapro обговорення трохи застарілі, але хотів би запитати, якщо multiecuscan sw, яка має ліцензію на марка автомобіля, або колись купили добре для всієї групи fiat?
Цікаво, це тому, що читаючи те, що написав (ла) matteodl76 здається, що повинно бути зроблено спеціально для бренду їзди зацікавлений.
Спасибі.
привіт! multiecuscan добре для всієї групи fiat, також включає в себе кілька автомобілів suzuki!!!
привіт! multiecuscan добре для всієї групи fiat, також включає в себе кілька автомобілів suzuki!!!
Сподобалося, дякую. Але просто модуль elm 327, щоб отримати повний доступ до діагностики, чи потрібно інтегрувати з чим-то?
Сподобалося, дякую. Але просто модуль elm 327, щоб отримати повний доступ до діагностики, чи потрібно інтегрувати з чим-то?
залежить, де ви хочете діагностувати, що є адаптери,
залежить, де ви хочете діагностувати, що є адаптери,
Привіт Лео, вибачте, але що ви маєте на увазі під "де"? Роз'ємом obd-це не тільки один? Це те, поруч із блоком запобіжників всередині? В моєму випадку я кажу про 147 2009 року.
Привіт Лео, вибачте, але що ви маєте на увазі під "де"? Роз'ємом obd-це не тільки один? Це те, поруч із блоком запобіжників всередині? В моєму випадку я кажу про 147 2009 року.
для elm є 4-х видів адаптерів, які використовуються за вимогою програмного забезпечення в залежності від того, що ви повинні взяти на діагностику, ебу, двигун, подушки безпеки, abs, бортовий комп'ютер, починаючи з 2000 року всі з'єднання obd, розташованих в різних точках dell' автомобілі, але у вашому випадку, безпосередньо в бортовий комп'ютер
для elm є 4-х видів адаптерів, які використовуються за вимогою програмного забезпечення в залежності від того, що ви повинні взяти на діагностику, ебу, двигун, подушки безпеки, abs, бортовий комп'ютер, починаючи з 2000 року всі з'єднання obd, розташованих в різних точках dell' автомобілі, але у вашому випадку, безпосередньо в бортовий комп'ютер
В основному, я хотів би бачити параметри двигуна, і якщо можна порівнювати їх з еталонними даними виробника. Не могли б ви люб'язно сказати мені, типу перехідника? Спасибі.
Бо вчора ввечері, намагаючись цих адаптерів elm, я помітив, що той, з "зелений провід" , були диференційовані так, хе-хе, це спеціально для ecu двигуна. З різними результатами такого, що пропонує мережа, я прийшов до kess v2, але наскільки я зрозумів, був клон оригіналу, ціна встановлюється вище, але мене більше... ти кажеш, що останній ок, щоб почати розуміти щось chiptuning? Спасибі.
пам'ятайте, що elm327-це інструмент, для початківців, подивитися вартість навіть смішно.... якщо ви хочете мати хороший діагноз, ви повинні довірити іншим обладнанням може читати самі протоколи....
привіт racanacci, prementto, що я не експерт в chiptuning..що ви маєте на увазі читати протоколи? ви хочете сказати, що це не добре, щоб всі виробники або на тій же машині ви не можете робити все, що ви могли б через OBD?
я сподіваюся, що я пояснив добре...
хто-небудь знає, мені ДОДАТКИ, також за додаткову плату (найбільш повний) для iphone, щоб ці strumentini?
я купив v-gate, яка повинна бути дорівнює ELM.327
Бо вчора ввечері, намагаючись цих адаптерів elm, я помітив, що той, з "зелений провід" , були диференційовані так, хе-хе, це спеціально для ecu двигуна. З різними результатами такого, що пропонує мережа, я прийшов до kess v2, але наскільки я зрозумів, був клон оригіналу, ціна встановлюється вище, але мене більше... ти кажеш, що останній ок, щоб почати розуміти щось chiptuning? Спасибі.
Ми повторюємо.......elm інтерфейс hw у поєднанні з sw типу МНС (якщо у вас автомобіль fiat просто зробити тільки діагностику, а потім обнулення показів хронографа помилки в пам'яті, побачити paramemetri в режимі реального часу etc etc Замість інтерфейси тип Kess або fgtech служать для читання і запису l
і карти в ecu a працюють тільки з ними, sw, присвячений.
Ми повторюємо.......elm інтерфейс hw у поєднанні з sw типу МНС (якщо у вас автомобіль fiat просто зробити тільки діагностику, а потім обнулення показів хронографа помилки в пам'яті, побачити paramemetri в режимі реального часу etc etc Замість інтерфейси тип Kess або fgtech служать для читання і запису l
і карти в ecu a працюють тільки з ними, sw, присвячений.
Ок, спасибі за роз'яснення...я думав, що наприклад kess, може зробити діагностику etc на додаток до читання/запису ecu.
Що ви знаєте, що МНС-це надійно? тобто значення ліжка реальні або завищені?
Спасибі.
Привіт, що ви думаєте про fiat multiecuscan? добре тільки на fiat чітко, але, крім цього
є альтернативні програми - це може бути безкоштовно, які дозволяють робити одні і ті ж речі?.. в основному я маю на увазі скидання сервісів
Привіт, що ви думаєте про fiat multiecuscan? добре тільки на fiat чітко, але, крім цього
є альтернативні програми - це може бути безкоштовно, які дозволяють робити одні і ті ж речі?.. в основному я маю на увазі скидання сервісів
Якщо перейти на офіційний сайт multiecuscan ти знімаєш багато дрібниць, які ви перерахували, а не тільки фіат, але також альфа -, lancia, chrysler і suzuky (принаймні останні версії).
В якості альтернативи, є багато брендів, типу "Delphi" і багато інших, але і різко змінюють свої витрати.
ELM це більш простий прийом.
ви для lemarche сумісні ок, я мала на увазі, чи існує щось альтернативне у multiecuscan, для fiat, який дозволяє скинути services, без зміни інтерфейсу обладнання (з тим же LM327)
ви для lemarche сумісні ок, я мала на увазі, чи існує щось альтернативне у multiecuscan, для fiat, який дозволяє скинути services, без зміни інтерфейсу обладнання (з тим же LM327)
Якщо у вас є elm327 bluetooth у вас є багато варіантів через пристрої Android, як крутний момент, scan master і багатьох інших інструментів для діагностики, але, очевидно, обмежені у своїх функціях і не завжди працюють у борг. На стороні ПК не можу сказати більше ніж ФЕС і МНС я не шукала ще, якщо чесно..
Я повідомляю вам, і я буду знати, потім побачив, що все одно, навіть мені це знати
дійсно.. два імені, знайшов їх під час, що я почав гуглити шалено, але я ніколи не перевіряв їх достовірність..
Де ви AlfaOBD та іншої DnEcuDiag але я ніколи не мав інтерес до можливо від МНС і я не можу дати вам думка про..
мій LM327 не bluetooth.. а я не думала, що через BT було б більше варіантів....
мене хвилювало питання, наскільки чітко ФЕС і МНС за додаткову плату...
У свій час, перш ніж приймати MES, я деякий час на пошуки, але не виявив нічого еквівалентного free
Що ви знаєте, з МНС, можна зняти попередження "замінити масло в двигуні?" хотілося Б мені різати тільки, щоб піти в і заощадити трохи, але, на жаль, шпигун не знаю, як видалити його..і якщо я від електрики це відмовляється його зняти.
ви з МНС misembra це можливо. хтось більш досвідчений може підтвердити, але я б сказав, ви....
якщо детальніше на сторінці МНС говорить явно, що ви можете скидати services....
Я замовила, як тільки він приходить, я постараюся; хоча я не знаю, як це рекомендується робити це...діє завжди якийсь неспокій за ризик самозаймання..
Спробуйте Альфа-obd для Андроїд, я знайшла додаток дуже цікаво використовувати на Fiat..вже Безкоштовно, це зроблено добре, а що платний дозволяє скинути service зумер ременів див. км одометр num програмування ecu і т. д..
Alfa obd працює через bluetooth? скільки коштує платне додаток?
у теорії, якщо робить те ж саме, МНС-це відмінно..
Якщо не помиляюся, 30 неї вишневі кісточки замість хоча по мені там..вже версія free не погано..потім або приймають кабелі, щоб увійти в body, abs, подушки безпеки і т. д.,або в якості альтернативи зміні l elm
здрастуйте, Давид, щоб змінити ELM ти маєш на увазі зміна лінії can, які йдуть у різних пін-кодів, вірно? як на сайті МНС
Так, щоб Kline alfa mito і тіла, мені здається, 1 9 6-14 і c-це посібник для початку роботи, навіть в тому, що подушка безпеки і abs, але я пробував тільки це..я повинен спробувати, навіть трьох кабелів барвисті працюють і не стоять дуже..
я говорив це тому, що я повинен був змінити lm327 усуваючи обмеження в nterno. не зрозумів, якщо ти мав на увазі на припинення або до лінії can, який йде підключена до різних пін-кодів в бд.. ок
Вибачте, але я не розумію... можна змінити фізично, elm 327 в ****llo обладнання, з usb, не потрібно купувати перехідники різні блоки і використовувати такий модуль один, а з 3 адаптери?
Так, якщо ви шукаєте в інтернеті, є кілька направляючих..якщо ви намагаєтеся завантажити alfa obd і задавити help c-це схема..я зробив тільки те Kline мені довелося прибрати резистор і поставити перемикач двухполярный між 1 9 6 14, однак ти можеш зробити, щоб усі ті, які ви хочете
Можна змінити фізично, elm 327 в ****llo обладнання, з usb, не потрібно купувати перехідники
Що я знаю, ви можете зробити перехідники, але я не знаю, якщо ви можете зробити так, щоб не довелося міняти раз у раз...
зміна, що я мав на увазі стосувалося опір 120 Ом, що йде геть від ELM327 клон, інакше не спілкується взагалі... (спробуйте на Великі точки НП)
Так опір опускається, в іншому випадку не йде..ні, я поставив перемикач дивертор тих класичних з тим, перехід від нормальної жовтий провід, щоб увійти в тіло, так це більш практично..але якщо ти шукаєш c, а також керівництво відео на трубі
Я бачив, що є зварні шви робити..і я без обладнання.
Для того, щоб скинути service і т. д., що адаптер повинен прийняти? У мене є elm327 клон.
Дякую
Для 147 ви повинні увійти в тіло, тобі потрібен жовтий провід, однак, перш ніж приймати його без тест що деякі elm з'єднують вже з k-line
Для 147 ви повинні увійти в тіло, тобі потрібен жовтий провід, однак, перш ніж приймати його без тест що деякі elm з'єднують вже з k-line
У мене є ELM327 v1.5, але ви можете сказати мені, якщо у безкоштовній версії multiecuscan дозволяє це зробити?
У л я multiecuscan я не знаю..я особисто l elm л я використовувати тільки на пристроях android..в моєму c був компакт-диск з програм, які я встановив але у мене не було можливості спробувати..якщо немає l ти можеш побачити, якщо ти з тих програм, їх..
Так опір опускається, в іншому випадку не йде..ні, я поставив перемикач дивертор тих класичних з тим, перехід від нормальної жовтий провід, щоб увійти в тіло, так це більш практично..але якщо ти шукаєш c, а також керівництво відео на трубі
у вас є зображення опору, зняти, або точним зазначенням ,спасибі.