КПК

Прагляд Поўнай Версіі : універсальнага праграмнага забеспячэння для ELM 327

antonioantonio
05-11-2012, 12:46
Усім прывітанне. Я хацеў бы ведаць, якое праграмнае забеспячэнне агульнага прызначэння (нават не бясплатна), я мог бы выкарыстаць інтэрфейс ELM 327 для правядзення дыягностыкі? З вопытам, што параіце? дзякуй

giarras
05-11-2012, 13:05
вы можаце паспрабаваць тыя, free, магчыма, есць таксама і тыя, за дадатковую плату.
у дадатку ўсе спасылкі на стваральнікаў.

antonioantonio
05-11-2012, 17:28
Giarras дзякую вас, але я не магу атрымаць доступ да файла, які ў вас прыкладаецца, як я павінен рабіць?

dvdtuning
05-11-2012, 19:58
Пастановай...50 карысныя паведамленні!

Найтвинг
05-11-2012, 20:08
Калі ў вас есць сотавы з Android і ELM 327 bluetooth, я рэкамендую крутоўны момант Pro (варта вельмі мала для службы ke таму €3,55 - калі cerki добра ў сеткі, то знаходзіцеся анке free) і дазваляе зрабіць прыгожы "p"? рэчаў, у дадатак да класічнай дыягностыкі кодаў памылак і скід.

antonioantonio
06-11-2012, 09:49
Калі ў вас есць сотавы з Android і ELM 327 bluetooth, я рэкамендую крутоўны момант Pro (варта вельмі мала для службы ke таму €3,55 - калі cerki добра ў сеткі, то знаходзіцеся анке free) і дазваляе зрабіць прыгожы "p"? рэчаў, у дадатак да класічнай дыягностыкі кодаў памылак і скід.
Дадзеная праграма ? таксама ў Рускую? Працуе з elm327 няма bluetooth праз usb-порт? дзякуй

Найтвинг
06-11-2012, 20:13
У Крутоўны Момант Pro ? таксама ў італьянскім? мае зносіны kn да ELM 327, толькі ў bluetooth, і я не думаю, што плануецца funzionabento кн, usb, бачыў ke гэта зрабілі праграму для смартфона, планшэта і ўсе, ke і працуе пад кіраваннем Android.

Найтвинг
06-11-2012, 20:21

antonioantonio
08-11-2012, 00:56
Дзякуй Ім, што вельмі зручна.

Луіджы
19-11-2012, 20:00
прывітанне прабачце, я запампаваў файл для fiat ecu scan, але мне не хапае pss вы ведаеце, як я магу ці з кім мне звярнуцца, каб атрымаць яго?

msport (exil77grande)
19-11-2012, 22:03
прывітанне прабачце, я запампаваў файл для fiat ecu scan, але мне не хапае pss вы ведаеце, як я магу ці з кім мне звярнуцца, каб атрымаць яго?

прабачце, але я вам раю перайсці ў раздзел прэзентацыі, і зрабіць гэта ў поўным і чытаць правілы так, і ўсе вам будзе больш ясна,а не " мілы ўвайсці ў чужы дом без груку, і спытаць нават не ўявіць.

В.В.
02-12-2012, 06:57
Sfrutto паток за саветам, уласцівыя SW, бясплатна або за плату, якая дазволіць мне зрабіць Log і дакладнай дыягностыкі з акцэнтам на апошніх BMW (2000 > ...). Што параіце? П? падумайце, Bavarian Technic? Хто-небудзь калі-небудзь спрабаваў з ELM 327?

Ці магу я адкрыць апытанне, тыпу "Vs любімае праграмнае Забеспячэнне з ELM327"? Я хацеў бы ведаць, якія магчымасці выбару розных карыстальнікаў і матывы.

Ps.
Дзе я магу знайсці Спасылку, каб спампаваць Scan Tool? Ад таго, наколькі я разумею ? праграма Freeware.

rsteam
04-12-2012, 21:07
Я scan tool 1.13, я ? выйшаў з кампакт-дыскаў elm327 bluetooth..
Не я зразумела, ніколі не спрабаваў, мне, калі цябе цікавіць, табе той крок.. :)

Gianpy80
05-12-2012, 09:37
Я, шчыра кажучы, я яшчэ не знайшоў сапраўдным праграмнага забеспячэння, што асоба, дакладных дыягназаў і што гэта радавое.. Я зрабіў тысячу выпрабаванняў, але ў рэшце рэшт заўседы карыстаюся brain & b майстэрні..
таксама крутоўны момант, працуе на p? усе машыны, але часам дзіўныя памылкі, або іх не заўважае.. напрыклад, на 156 jtd, што не выязджаў датчык частаты кручэння спалілі не даў мне нічога.. зрабіў дыягностыку з brain & b, я адзначыў памылку..

В.В.
06-12-2012, 01:20
Ідэальна, accantono ідэя выкарыстоўваць ELM спосабам-й? паслядоўным!

Дзякуй усім за адказы :)!

checcosassu
26-12-2012, 09:02
я выкарыстоўваю multiecuscan, і гэта выдатна

luigigtc
26-02-2013, 21:25
я выкарыстоўваю *********** на транспартных сродках групы alfa, fiat і lancia, як soft generic замест яго або pcmscan або scan elm...touch scan, scantool, odb2 і інш у рэшце рэшт амаль усе роўныя...

гоку
26-02-2013, 22:14
Калі вы хочаце толькі гуляць на Fiat добра ***********..калі жадаеце што-то больш? асабліва на нямецкіх трэба ісці на autocom..

racanacci
01-03-2013, 18:37

msport (exil77grande)
01-03-2013, 22:17

прапаную перайсці ў раздзел прэзентацыі, замест таго, каб умяшацца ў абмеркаванне залішне, а ў прыдачу, прыйдзецца скардзіцца ў лічку, таму што не можаце запампаваць.

luigigtc
08-03-2013, 22:56
на нямецкія аўтамабілі, для таго, каб паставіць дыягназ, як fiat ecu scan, вы павінны падрыхтаваць OP. COM, па меншай меры, для майго opel 2007 года з soft купіць я ўсе гэтыя 4 значэння, якія, у рэшце рэшт, не кажаце мне гран-ch

matteodl76
19-08-2014, 15:04
прывітанне у мяне есць elm 327 usb з праграмай multiecuscan зарэгістраваны толькі ў тым, што я магу падлучыць толькі на блок кіравання рухавіком і іншыя блокі кіравання, кажа, што памылка злучэння...файл і узламаны і зменены для lancia ypsilon 2007...хто валодае забеспячэння для такога тб дыягназ ...можа мне з альтэрнатывы ..дзякуй

SanJoe
04-01-2015, 10:43
Добры дзень, elm327 не падтрымлівае чытанне/запіс карт? ? толькі провад дыягностыкі, выключэння індыкатараў, etc..?

matteo87
07-01-2015, 18:47
Добры дзень, elm327 не падтрымлівае чытанне/запіс карт? ? толькі провад дыягностыкі, выключэння індыкатараў, etc..?

Сапраўды, з elm вы можаце не толькі зрабіць дыягностыку!

SanJoe
08-01-2015, 16:52
Вы можаце elencarmi усе "рэчы, якія вы можаце зрабіць" з elm327?

sportraxxx
толькі дыягностыка

X4N
Прабачце, калі riapro абмеркаванне трохі састарэлыя, але хацеў бы спытаць, калі multiecuscan sw, якая мае ліцэнзію на марка аўтамабіля, ці калі-то купілі добра для ўсей групы fiat?
Цікава, гэта таму, што чытаючы тое, што напісаў (ла) matteodl76 здаецца, што павінна быць зроблена спецыяльна для брэнда язды зацікаўлены.
Дзякуй.

racanacci
прывітанне! multiecuscan добра для ўсей групы fiat, таксама ўключае ў сябе некалькі аўтамабіляў suzuki!!!

X4N
прывітанне! multiecuscan добра для ўсей групы fiat, таксама ўключае ў сябе некалькі аўтамабіляў suzuki!!!

Спадабалася, дзякуй. Але проста модуль elm 327, каб атрымаць поўны доступ да дыягностыкі, ці трэба інтэграваць з чым-то?

leo_sg
Спадабалася, дзякуй. Але проста модуль elm 327, каб атрымаць поўны доступ да дыягностыкі, ці трэба інтэграваць з чым-то?

залежыць, дзе вы хочаце, каб дыягнаставаць, што есць адаптары,

X4N
залежыць, дзе вы хочаце, каб дыягнаставаць, што есць адаптары,

Прывітанне Леа, прабачце, але што вы разумееце пад "дзе"? Раздымам obd-гэта не толькі адзін? Гэта той, побач з блокам засцерагальнікаў ўнутры? У маім выпадку я кажу аб 147 2009 года.

запал рухавікоў
Прывітанне Леа, прабачце, але што вы разумееце пад "дзе"? Раздымам obd-гэта не толькі адзін? Гэта той, побач з блокам засцерагальнікаў ўнутры? У маім выпадку я кажу аб 147 2009 года.
для elm есць 4-х відаў адаптараў, якія выкарыстоўваюцца па патрабаванні праграмнага забеспячэння ў залежнасці ад таго, што вы павінны ўзяць на дыягностыку, эбу, рухавік, падушкі бяспекі, abs, бартавы кампутар, пачынаючы з 2000 года ўсе злучэнні obd, размешчаных у розных кропках dell' аўтамабілі, але ў вашым выпадку, непасрэдна ў бартавы кампутар

X4N
для elm есць 4-х відаў адаптараў, якія выкарыстоўваюцца па патрабаванні праграмнага забеспячэння ў залежнасці ад таго, што вы павінны ўзяць на дыягностыку, эбу, рухавік, падушкі бяспекі, abs, бартавы кампутар, пачынаючы з 2000 года ўсе злучэнні obd, размешчаных у розных кропках dell' аўтамабілі, але ў вашым выпадку, непасрэдна ў бартавы кампутар

У асноўным, я хацеў бы бачыць параметры рухавіка, і калі можна параўноўваць іх з эталонным дадзенымі вытворцы. Не маглі б вы ласкава сказаць мне, тыпу перахадніка? Дзякуй.

запал рухавікоў

racanacci

X4N
Бо ўчора ўвечары, спрабуючы гэтых адаптараў elm, я заўважыў, што той, з "зялены провад" , былі дыферэнцыраваны так, хе-хе, гэта спецыяльна для ecu рухавіка. З рознымі вынікамі падобнага, што прапануе сетку, я прыйшоў да kess v2, але наколькі я зразумеў, быў клон арыгінала, кошт усталеўваецца вышэй, але мяне больш... ты кажаш, што апошні ок, каб пачаць разумець што-то chiptuning? Дзякуй.

albertoS4
памятаеце, што elm327-гэта інструмент, для пачаткоўцаў, паглядзець кошт нават смешна.... калі вы хочаце мець добры дыягназ, вы павінны даверыць іншым абсталяваннем можа чытаць самыя пратаколы....

прывітанне racanacci, prementto, што я не эксперт у chiptuning..што вы маеце на ўвазе чытаць пратаколы? вы хочаце сказаць, што гэта не добра, каб усе вытворцы або на той жа машыне, вы не можаце рабіць усе, што вы маглі б праз OBD?
я спадзяюся, што я патлумачыў добра...

leo_sg
хто-небудзь ведае, мне ПРЫКЛАДАННЯ, таксама за дадатковую плату (найбольш поўны) з для iphone, каб гэтыя strumentini?
я купіў v-gate, якая павінна быць роўная ELM.327

Errecinque
Бо ўчора ўвечары, спрабуючы гэтых адаптараў elm, я заўважыў, што той, з "зялены провад" , былі дыферэнцыраваны так, хе-хе, гэта спецыяльна для ecu рухавіка. З рознымі вынікамі падобнага, што прапануе сетку, я прыйшоў да kess v2, але наколькі я зразумеў, быў клон арыгінала, кошт усталеўваецца вышэй, але мяне больш... ты кажаш, што апошні ок, каб пачаць разумець што-то chiptuning? Дзякуй.

Мы паўтараем.......інтэрфейс elm hw у спалучэнні з sw тыпу МНС (калі ў вас аўтамабіль fiat проста тое,) зрабіць толькі дыягностыку, а затым абнулення паказанняў хранограф памылкі ў памяці, убачыць paramemetri ў рэжыме рэальнага часу etc etc Замест інтэрфейсы тып Kess або fgtech служаць для чытання і запісу l
і карты ў ecu a працуюць толькі з імі, sw, прысвечаны.

X4N
Мы паўтараем.......інтэрфейс elm hw у спалучэнні з sw тыпу МНС (калі ў вас аўтамабіль fiat проста тое,) зрабіць толькі дыягностыку, а затым абнулення паказанняў хранограф памылкі ў памяці, убачыць paramemetri ў рэжыме рэальнага часу etc etc Замест інтэрфейсы тып Kess або fgtech служаць для чытання і запісу l
і карты ў ecu a працуюць толькі з імі, sw, прысвечаны.

Ок, дзякуй за тлумачэнне...я думаў, што напрыклад kess, можа зрабіць дыягностыку etc у дадатак да чытання/запісы ecu.
Што вы ведаеце, што МНС-гэта надзейна? то есць значэння ложка рэальныя або завышаныя?
Дзякуй.

albertoS4
Прывітанне, што вы думаеце пра fiat multiecuscan? добра, толькі на fiat, відавочна, але, акрамя гэтага
есць альтэрнатывы, гэта, магчыма, бясплатна, якія дазваляюць рабіць адно і тое ж?.. у асноўным я маю на ўвазе, reset services

tranky
Прывітанне, што вы думаеце пра fiat multiecuscan? добра, толькі на fiat, відавочна, але, акрамя гэтага
есць альтэрнатывы, гэта, магчыма, бясплатна, якія дазваляюць рабіць адно і тое ж?.. у асноўным я маю на ўвазе, reset services

Калі перайсці на афіцыйны вэб-сайт multiecuscan вы зняць многія цікавыя факты, якія вы пералічылі і трэба не толькі фіят, але таксама альфа -, lancia, chrysler і suzuky (па меншай меры апошняй версіі).
Акрамя таго, есць шмат брэндаў, тыпу "Delphi" і многія іншыя, а змяняюцца значна выдаткі.
ELM-гэта самая легка набыць.

albertoS4
вы для lemarche сумяшчальныя ок, я хацеў сказаць, калі есць што-то, альтэрнатыўны multiecuscan, для fiat, які дазваляе скінуць services, без змены інтэрфейсу абсталявання (з тым жа LM327)

tranky
вы для lemarche сумяшчальныя ок, я хацеў сказаць, калі есць што-то, альтэрнатыўны multiecuscan, для fiat, які дазваляе скінуць services, без змены інтэрфейсу абсталявання (з тым жа LM327)

Калі ў вас есць, bluetooth elm327 у вас есць шмат варыянтаў праз прылады Android, такія як крутоўны момант, scan master і многіх іншых інструментаў для дыягностыкі, але, вядома, абмежаваныя ў сваіх функцыях і не заўседы працуюць у доўг. PC боку, я не магу сказаць вам больш, чым у ФЕСЕ і МНС я ніколі не спрабаваў яшчэ, шчыра..
Я паведамляю вам, і вы ведаеце, а бачылі, што цікавіць мяне, як ведаць

tranky
сапраўды.. два назвы іх я знайшоў час, якое я пачаў у google, па-вар'яцку, але я ніколі не правяраў іх дакладнасць..
Адзін AlfaOBD і іншы DnEcuDiag але я ніколі не меў цікавасць да магчыма ад МНС і я не магу даць вам меркаванне аб..

albertoS4
мой LM327 не bluetooth.. а я і не думаў, праз BT, было больш варыянтаў....

albertoS4
мяне хвалявала пытанне, так як, відавочна, ТЭС і MES.
У свой час, перш чым прымаць МНС я зрабіў невялікае даследаванне, але, не знайшоў нічога раўнацэннага бясплатна

X4N
Што вы ведалі, з МНС можна зняць папярэджанне "памяняць алей у рухавіку?" мне Б хацелася купон ад толькі пайсці і зэканоміць сее-што, але, на жаль, лямпа не ведаю, як выдаліць яго..і калі я іду ад электрыкі гэта адмаўляецца togliermela.

albertoS4
мы з МНС misembra можна. хто-то больш дасведчаны можа пацвердзіць, але я б сказаў, вы....

albertoS4
калі больш падрабязна на старонцы МНС кажа, так, відавочна, што можна скінуць services....

X4N
Я замовіў адзін, як толькі я прыбыў, я паспрабую, хоць не ведаю, наколькі мэтазгодна гэта зрабіць...і, наадварот, заўседы некаторая трывога з-за рызыкі самазагаранне..

tranky

DavideO
Паспрабуйце Альфа obd для Android таксама, я знайшоў гэта прыкладанне вельмі цікава выкарыстоўваць на Fiat..ўжо што Бясплатна гэта зроблена добра, а за дадатковую плату дазваляе скінуць service зумер рамянеў гл. < одометр num праграмаванне ecu і інш..

albertoS4
Obd Alfa працуе праз bluetooth? колькі платных?

albertoS4
у тэорыі, калі ж, што МНС не вельмі..

DavideO
Калі не памыляюся, 30 cucuzze але я думаю, што там будзе..ўжо ў версіі free гэта не дрэнна.., то ці вы прымаеце кабелі, каб увайсці ў body, abs, падушка бяспекі,etc або жа змене l elm

albertoS4
добры дзень, Давід, каб змяніць ELM вы маеце на ўвазе змяненне лініі can, якія ідуць у розных пін-кодаў, ці не так? як з сайта МНС

DavideO
Так, каб Kline альфа міф і цела, мне здаецца, 1 9 6 14 c гэта кіраўніцтва, каб увайсці нават у гэтай падушкі бяспекі і abs, але я спрабаваў толькі гэта..я павінен паспрабаваць, нават тры каляровыя кабелі працуюць і не стаяць..

albertoS4
я сказаў гэта таму, што я павінен змяніць lm327 шляхам спынення ў nterno. не разумею, калі ты падобны на тэрмінатара або да лініі can, якая ідзе, звязаныя ў розных пін-кодаў obd.. ок

X4N
Прабачце, але я не разумець... можна змяніць фізічна elm 327 ў ****llo абсталявання, з usb, каб не прыйшлося купляць перахаднікі розныя блокі і выкарыстоўваць так модуль ложак, а з 3 адаптары?

DavideO
Так, калі вы шукаеце ў інтэрнэце есць некалькі накіроўвалых..калі вы паспрабуеце загрузіць альфа obd і раздушыць help c такая схема..я зрабіў толькі што Kline мне прыйшлося зняць супраціў і паставіць перамыкач двухполюсны паміж 1 9 6 14 аднак вы можаце зрабіць, каб усе тыя, якія вы хочаце

albertoS4
Можна змяніць фізічна, elm 327 ў ****llo абсталявання, з usb, каб не прыйшлося купляць перахаднік

Я ведаю, вы можаце зрабіць уласны перахаднік, але я не ведаю, калі вы можаце зрабіць так, не трэба мяняць час ад часу...
змяненне, якое я меў на ўвазе, я ставілася супраціў 120 Ом, які ідзе вырвалася з ELM327 клон, у адваротным выпадку не мець зносіны наогул... (выпрабаванне на Grande punto NP)

DavideO
Ды супраціў ідзе каляды, інакш не ідзе..не, я паставіў перамыкач перамыкач класічныя-з тым, пераход ад нармальнага жоўты провад, каб увайсці ў цела так, што гэта практычна..але калі вы шукаеце c-гэта таксама відэа-кіраўніцтва на трубе

X4N
Я бачыў, што мы запаиваем зрабіць..і я, не мае абсталяванне.
Для таго, каб скінуць service etc, што адаптар павінен прыняць? У мяне есць elm327 клон.
Дзякуй

DavideO
Для 147 вы павінны ўвайсці ў боды, вам патрэбен жоўты провад, аднак, перш чым прымаць яго доказ, што некаторыя elm падключаюцца ўжо з k-line

X4N
Для 147 вы павінны ўвайсці ў боды, вам патрэбен жоўты провад, аднак, перш чым прымаць яго доказ, што некаторыя elm падключаюцца ўжо з k-line

У мяне есць ELM327 v1.5, але не маглі б вы сказаць мне, калі ў бясплатнай версіі multiecuscan дазваляе гэта зрабіць?

todos

DavideO
Я не ce l я multiecuscan я не магу сказаць..я асабіста l elm l я выкарыстаў яго толькі на прыладах android..у маім c быў кампакт-дыск з праграм, якія я ўсталяваў, але ў мяне ніколі не было, каб паспрабаваць..калі, што вы можаце ўбачыць, калі вы можаце з тых праграм, іх..

ugoboss
Ды супраціў ідзе каляды, інакш не ідзе..не, я паставіў перамыкач перамыкач класічныя-з тым, пераход ад нармальнага жоўты провад, каб увайсці ў цела так, што гэта практычна..але калі вы шукаеце c-гэта таксама відэа-кіраўніцтва на трубе

у вас есць малюнак супраціву, зняць, або дакладным указаннем ,дзякуй.

DavideO

DavideO

ugoboss

дзякуй, давід.

DavideO
Нічога!