Перегляд Повної Версії : mpps
succdfrutt
04-11-2012, 23:35
привіт, хлопці.. я новий користувач, і я хотів би увійти навіть я в своєму світі.. я практично купив кабель mpps клон в інтернеті... але я думаю, що моя помилка більше, так як після підключення кабелю та встановлення програми я практично дуже мало автомобілів, що ви можете керувати..
? проблема тб клон програмного забезпечення, не ? до цього часу? крім того, mpps купив не було, як у фото з консервній банці, сіркою, але простий кабель... цікаво, я був обманутий? для того, щоб зрозуміти, якщо кабель працює, через інші програми, я можу зробити діагностику і magare спробувати скинути помилки? або для діагностики мені потрібні інші кабелі? спасибі...
і вибачте за багато питань, але я дійсно повний безлад у голові.
Спасибі всім....
marco.
blackwolf76
05-11-2012, 00:47
Коли один ? недосвідчений повинен, насамперед, задавати питання і потім робити покупки. У mpps ? хороший інструмент, навіть якщо вона служить тільки для завантаження і скачування файлів з блоків управління автомобіля, звичайно, щоб ставити діагноз, для цього він приймає інше обладнання. Може бути, ви affidavi на службу першим і, принаймні, ти будь-яку допомогу, якої ви потребуєте,
Крім того, навіть якщо ? тільки один кабель робить ту ж роботу, що і з'явиться, просто, що не один з тих клонів марно. Автомобілі я не мало повірте,. потім, якщо перейти розділити марки і моделі, як від soft ви побачите, що ви будете мати широкий спектр, більше того, не ? сказав, що автомобілі, які у вас в списку не можеш це зробити, можливо ? сумісність з іншими авто того ж виробника.
як мало?
відправляє один екран список автомобілів, які вам
я вважаю, що це один з інтерфейсів з великою кількістю автомобілів в список...
succdfrutt
05-11-2012, 09:09
не знаю, як зробити, щоб переглянути весь список автомобілів, але так, мені здається, обмежений... і я помітив, що версія програмного забезпечення ? на 5.0.1
я намагався завантажити mpps v12, але він просить № hawdware і т.д. і т.п.... і я подумав, замінити папки установки версії v.5.0, щоб мати базу даних оновлюються... я не прав?
посилаючись на те, що мене consiglato black... я документально погано довіряючи, ніж чутки.. але, що кабель мені для того, щоб зробити діагностику і, можливо, скинути коди? бачив, що у мене є друг, який має майстерню я можу використовувати ВОЛХВ dell' ECM? знаєте? він говорив мені, що потрібно, щоб зробити смарт, але я думаю, що все залежить від програмного забезпечення, а не за шнур...., я не думаю, що для кожного автомобіля BMW, audi.. і т.д. і т.п. чи повинен я мати інший кабель.....
Ще раз спасибі...
1634
ecuboost
05-11-2012, 09:31
але ви можете купити autocom, або таким чином, всього за кілька євро в elm.
у mpps не діагноз,по-моєму ваша помилка полягає, що ви купили у версії 5 і aim? ви не можете оновити до 12 версії, за винятком, якщо не зраджує інтерфейс,у цей момент ви можете ще раз riistallare прикладене програмне забезпечення і дивіться, якщо ви все ще працює, у іншому випадку ви ? заблокований.
succdfrutt
05-11-2012, 13:36
так що не ? тільки програмне забезпечення ? до теперішнього часу від 5.0 до 12.0 ? я також помітив, що програмне забезпечення, встановлене через міні сд називається Multi Protocol Programming System замість 12 версії я читаю саме MPPS значок ель-значки різні... може бути придбаної версії ? версія tarocca? додаю зображення... 2 іконки
1636
blackwolf76
05-11-2012, 23:26
Між версією 5 і 12 змінюється все, в тому числі апаратного та програмного забезпечення. Та, як кажуть, відмінності між двома версіями, привіт небагатьох автомобілів, + останні, є мінімальними. У мене V5 і мені він добре працює? звичайно, ви повинні використовувати програмне забезпечення підходить для 5 -, в цьому випадку, який відповідає першій значок, який ви відправили.
Disinstallalo повністю з комп'ютера і видалити папку установки, а потім перезавантажити програмне забезпечення і повинні піти, принаймні, що не ти застряг, намагаючись використовувати програмне забезпечення, не його.
Для діагностики можна спробувати autocom, у продаж в онлайн-магазині форуму.
succdfrutt
05-11-2012, 23:43
black.. якщо я намагаюся запустити прогу. v 12 не йде' запитує мене, n. серії тв.. та ін... але в ****llo обладнання як сказав giarras..., змінивши те, що ви можете зробити?
blackwolf76
05-11-2012, 23:53
ви повинні змінити чіп всередині, але, як на мене, не варто. Програмне забезпечення v12 не ? сумісність з V5, і тепер він говорить, що він їх обох, здається, трохи + стабільний останнього, навіть якщо я кажу за чутками, не маючи я добрався, щоб перевірити.
succdfrutt
06-11-2012, 11:18
я зрозумів... я практично куплені 1 рік тому, цей кабель mpps для того, щоб дізнатися щось, але після роботи я пішов геть від будинку... тепер повернувся на батьківщину, безробітний я думав, що резюме, де я залишив.... але я хотів би зрозуміти, якщо з цим mpps я можу, принаймні, виключити fap egr ... практично, що я можу дізнатися за допомогою цього кабелю та програмного забезпечення?
succdfrutt
06-11-2012, 20:10
хлопці, я видалив все, і я переустановив програмного забезпечення 5.0 ... і тоді pach, який був у сд.. але я отримую цю помилку... ( якщо я не pach я не бачу ніяких помилок), але pach-то що з того?
Дякую всім, вибачте, якщо я трохи наполегливим....
добрий вечір
1656
тоді:
ваш послідовний, не буде ніколи працювати з програмним забезпеченням версії 12, x ви можете зробити, ви повинні disaldare компонент і замінити його і все-варто, так як якщо подивитися в магазині форуму стоїть дуже мало.
x стосується вашого, як ви виклали, що вам відразу сказати, що повинен бути версії, ще раніше в v5,що ви могли б оновити процес ви описали в pach подають x, щоб зробити оновлення до versione5.
blackwolf76
06-11-2012, 21:41
У папці патч повинен бути набір файлів для копіювання разом з патчем в папці установки програми.
succdfrutt
07-11-2012, 01:09
дякую за відповіді, хлопці.. але я отримую ту ж помилку, я видалив, видалив все.. басейн dvd і встановлений перед mpps і потім скопіювати в папку pach..
після застосування pach я намагався зробити оновлення прошивки з кабель підключений.. ( кабель визначений коли комп'ютер читає як "amt flash"), але не йди в хороший кінець
що я можу зробити? додаю додатковий екран проблеми... ще раз дякую.
Marco.
1659
я забув, у файлі довідки.... c'? наступний опис:
Процедури:
1. Install MPPS V5.0.1.10
2. Run Патч MPPS V5.0.1.10 Патч
3. Put in the usb (from interface)and run FirmwareUpdate.Exe then MppsUpdate.exe
4. Finaly my works interface
msport (exil77grande)
07-11-2012, 10:07
дякую за відповіді, хлопці.. але я отримую ту ж помилку, я видалив, видалив все.. басейн dvd і встановлений перед mpps і потім скопіювати в папку pach..
після застосування pach я намагався зробити оновлення прошивки з кабель підключений.. ( кабель визначений коли комп'ютер читає як "amt flash"), але не йди в хороший кінець
що я можу зробити? додаю додатковий екран проблеми... ще раз дякую.
Marco.
1659
я забув, у файлі довідки.... c'? наступний опис:
Процедури:
1. Install MPPS V5.0.1.10
2. Run Патч MPPS V5.0.1.10 Патч
3. Put in the usb (from interface)and run FirmwareUpdate.Exe then MppsUpdate.exe
4. Finaly my works interface
додати мене на skype, як incuboct, що не тільки ми-ї зарплати, і я 5 хвилин рушник встановлюю я,тим часом, перейти на ****** і завантажте і встановіть team viewer.
succdfrutt
07-11-2012, 12:05
ок ... зробив...
black.. якщо я намагаюся запустити прогу. v 12 не йде' запитує мене, n. серії тв.. та ін... але в ****llo обладнання як сказав giarras..., змінивши те, що ви можете зробити?
слід disaldare mcu і покласти, що x x v12 скільки коштує повний послідовний я думаю, що тут варто..відвідайте магазин, форум, де вам можуть запропонувати необхідну допомогу.
succdfrutt
09-11-2012, 19:18
я не можу отпаять чіп і припаяти інший до цього часу? витрачати менше?
я не можу отпаять чіп і припаяти інший до цього часу? витрачати менше?
звичайно можна, в цей момент все що там буде + проблеми.
Чи можу я скористатися цій дискусії вже? на карті mpps, щоб запитати яку-небудь інформацію, або мені відкрити нову??
succdfrutt
11-11-2012, 00:39
звичайно.....
succdfrutt
11-11-2012, 00:40
звичайно можна, в цей момент все що там буде + проблеми.
де я можу знайти чіп?
де я можу знайти чіп?
зробіть пошук за ****** і подивитися, що...
giulianoA3
11-11-2012, 11:05
добрий день, де можна знайти цей чіп?я пробував на ******,але нічого не знайшов...дякую
succdfrutt
11-11-2012, 12:35
угу... я не знаю
giulianoA3
11-11-2012, 12:48
може бути, це?
giulianoA3
11-11-2012, 12:57
якщо хтось може підтвердити, приступаю до покупки, в іншому випадку мій mpps можу кинути..спасибі..
відповідь, giarras
будь ласка, не залишайте посилання, як зазвичай.
хто-небудь знає, як запустити програму mpps без кабелю..?я десь читав, що існує файл вставити ..але я не вважаю, більше джерело..
він існує, але що толку? якщо ви хочете знати, car, який може зробити після того, як місце і все..я пам'ятаю, що x завантажити ви повинні мати знамениті 50 mess.utili продовжує активно брати участь.
насправді я хотів відкрити карти, збережені з mpps для recoperare кількість обладнання та програмного забезпечення..не знаю, чи може він це зробити насправді..
не хотів би я помилятися, але mpps не зберігає файли, завантажені, але, можливо, x відкрити sofw. просто поставити в usb
..файл, збережений на комп'ютері..riaprirei, як якщо б я хотів перенести його в ебу..це було просто достатньо того, що не інший кабель на ногах(у мене дитина маленька і я знаходжу час, щоб комп'ютер, коли він спить на ліжку з ноутбуком, менше тб я краще..:rolleyes:
succdfrutt
13-11-2012, 00:48
я х те, що я зрозумів, потрібен кабель і програмне забезпечення служить для завантаження і збереження даних від ебу.
Хто-небудь намагався оновити програмне забезпечення до версії v15?
blackwolf76
13-11-2012, 21:51
В моєму mpps5 не потрібен кабель, щоб завантажити файли soft для читання даних.
V12, якщо не підключено(якщо вставити відомий плагін) не відкривається без тв..
blackwolf76
14-11-2012, 01:08
V12, якщо не підключено(якщо вставити відомий плагін) не відкривається без тв..
в цьому випадку, то він може використовувати V5, щоб зробити те, що йому потрібно:rolleyes: