КПК

Прагляд Поўнай Версіі : mpps

succdfrutt
04-11-2012, 23:35
прывітанне, хлопцы.. я новы карыстальнік, і я хацеў бы ўвайсці нават я ў сваім свеце.. я практычна купіў кабель mpps клон у інтэрнэце... але я думаю, што мая памылка больш, так як пасля падлучэння кабеля і ўстаноўкі праграмы я практычна вельмі мала аўтамабіляў, што вы можаце кіраваць..
? праблема тб клон або праграмнага забеспячэння, не ? да гэтага часу? акрамя таго, купіў mpps не было, як у фота з кансервавай банку, шэрай, але просты кабель... цікава, я быў падмануць? для таго, каб зразумець, калі кабель працуе, праз іншыя праграмы, я магу зрабіць дыягностыку і magare паспрабаваць скінуць памылкі? або для дыягностыкі мне патрэбныя іншыя кабелі? дзякуй...
і прабачце, за шмат пытанняў, але я сапраўды поўны вэрхал у галаве.
Дзякуй усім....
marco.

blackwolf76
05-11-2012, 00:47
Калі адзін ? неспрактыкаваны павінен, перш за ўсе, задаваць пытанні і затым рабіць пакупкі. У mpps ? добры інструмент, нават калі яна служыць толькі для загрузкі і запампоўкі файлаў з блокаў кіравання аўтамабіля, вядома, каб ставіць дыягназ, для гэтага ен прымае іншае абсталяванне. Можа быць, вы affidavi на службу першым і, па крайняй меры, ты любую дапамогу, у якой вы маеце патрэбу,

Акрамя таго, нават калі ? толькі адзін кабель робіць тую ж працу, што і з'явіцца, проста, што не адзін з тых клонаў бескарысна. Аўтамабілі я не мала паверце,. затым, калі перайсці падзяліць маркі і мадэлі, як ад soft вы ўбачыце, што вы будзеце мець шырокі спектр, больш таго, не ? сказаў, што аўтамабілі, якія ў вас у спісе не можаш гэта зрабіць, магчыма ? сумяшчальнасць з іншымі аўто таго ж вытворцы.

mecdoc
05-11-2012, 01:04
як мала?
адпраўляе адзін экран спіс аўтамабіляў, якія вам

rego88
05-11-2012, 02:58
я лічу, што гэта адзін з інтэрфейсаў з вялікай колькасцю аўтамабіляў у спіс...

succdfrutt
05-11-2012, 09:09
не ведаю, як зрабіць, каб праглядзець увесь спіс аўтамабіляў, але так, мне здаецца, абмежаваны... і я заўважыў, што версія праграмнага забеспячэння ? на 5.0.1
я спрабаваў спампаваць mpps v12, але ен просіць № hawdware і г.д. і да т.п.... і я падумаў, замяніць папкі ўстаноўкі версіі v.5.0, каб мець базу дадзеных абнаўляюцца. .. я не мае рацыю?

спасылаючыся на тое, што мяне consiglato black... я дакументальна дрэнна давяраючы, чым чуткі.. але, што кабель мне для таго, каб зрабіць дыягностыку і, магчыма, скінуць коды? бачыў, што ў мяне есць сябар, які мае майстэрню я магу выкарыстоўваць ВЯШЧУН dell' ECM? ведаеце? ен казаў мне, што трэба, каб зрабіць смарт, але я думаю, што ўсе залежыць ад праграмнага забеспячэння, а не за шнур...., я не думаю, што для кожнага аўтамабіля BMW, audi.. і г.д. і да т.п. ці павінен я мець іншы кабель.....
Яшчэ раз дзякуй...

1634

ecuboost
05-11-2012, 09:31
але вы можаце купіць autocom, або такім чынам, усяго за некалькі еўра ў вяза.

giarras
05-11-2012, 13:13
у mpps не дыягназ,па-мойму ваша памылка заключаецца ў тым, што вы купілі ў версіі 5 і aim? вы не можаце абнавіць да 12 версіі, за выключэннем, калі не змяняе інтэрфейс,у гэты момант вы можаце яшчэ раз riistallare прыкладзенае праграмнае забеспячэнне і глядзіце, калі вы ўсе яшчэ працуе, у адваротным выпадку вы ? заблакаваны.

succdfrutt
05-11-2012, 13:36
так што не ? толькі праграмнае забеспячэнне ? да цяперашняга часу ад 5.0 да 12.0 ? я таксама заўважыў, што праграмнае забеспячэнне, усталяванае праз міні сд называецца Multi Protocol System Programming замест 12 версіі я чытаю менавіта MPPS значок эль-значкі розныя... можа быць набытай версіі ? версія tarocca? прыкладаю малюнак 2 абразкі...
1636

blackwolf76
05-11-2012, 23:26
Паміж версіяй 5 і 12 мяняецца ўсе, у тым ліку апаратнага і праграмнага забеспячэння. Ды, як кажуць, адрозненні паміж двума версіямі, прывітанне нямногіх аўтамабіляў, + апошнія, з'яўляюцца мінімальнымі. У мяне V5 і мне ен добра працуе,? вядома, вы павінны выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне падыходзіць для 5 -, у гэтым выпадку, які адпавядае першай выява значка, які вы адправілі.

Disinstallalo цалкам з кампутара і выдаліць папку ўсталеўкі, а затым перазагрузіць праграмнае забеспячэнне і павінны пайсці, па крайняй меры, што ты не затрымаўся, спрабуючы выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне, не яго.

Для дыягностыкі можна паспрабаваць autocom, у продаж у анлайн-краме форуму.

succdfrutt
05-11-2012, 23:43
black.. калі я спрабую запусціць прогу. v 12 не ідзе' пытаецца мяне, n. серыі тб.. і інш... але ў ****llo абсталявання як сказаў giarras..., змяніўшы тое, што вы можаце зрабіць?

blackwolf76
05-11-2012, 23:53
вы павінны змяніць чып ўнутры, але, па мне, не варта. Праграмнае забеспячэнне v12 не ? сумяшчальнасць з V5, і цяпер ен кажа, што ен іх абодвух, здаецца, трохі + стабільны апошняга, нават калі я кажу па чутках, не маючы я дабраўся, каб праверыць.

succdfrutt
06-11-2012, 11:18
я зразумеў... я практычна набытыя 1 год назад, гэты кабель mpps для таго, каб даведацца што-то, але пасля работы я пайшоў прэч ад дома... цяпер вярнуўся на радзіму, беспрацоўны я думаў, што рэзюмэ, дзе я пакінуў.... але я хацеў бы зразумець, калі з гэтым mpps я магу, па крайняй меры, выключыць fap egr ... практычна, што я магу даведацца з дапамогай гэтага кабеля і праграмнага забеспячэння?

succdfrutt
06-11-2012, 20:10
хлопцы, я выдаліў усе, і я пераўсталюй праграмнага забеспячэння 5.0 ... і тады pach, які быў у сд.. але я атрымліваю гэтую памылку... ( калі я не pach я не бачу ніякіх памылак), але pach-то што толку?
Дзякуй усім, і выбачайце, калі я трохі настойлівым....
добры вечар

1656

giarras
06-11-2012, 20:19
тады:
ваш паслядоўны, не будзе ніколі працаваць з праграмным забеспячэннем версіі 12, x вы можаце зрабіць, вы павінны disaldare кампанент і замяніць яго і ўсе-стаіць, так як калі паглядзець у краме форуму стаіць вельмі мала.
x тычыцца вашага, як вы выклалі, што вам адразу сказаць, што мусіць быць версіі, яшчэ раней у v5,што вы маглі б абнавіць працэс вы апісалі ў pach падаюць x, каб зрабіць абнаўленне да versione5.

blackwolf76
06-11-2012, 21:41
У тэчцы патч павінен быць набор файлаў для капіявання разам з патчам у тэчцы ўсталеўкі праграмы.

succdfrutt
07-11-2012, 01:09
дзякуй за адказы, хлопцы.. але я атрымліваю тую ж памылку, я выдаліў, выдаліў усе.. басейн dvd і ўсталяваны перад mpps і затым капіюецца ў тэчку pach..
пасля прымянення pach я спрабаваў зрабіць абнаўленне прашыўкі з кабель падлучаны.. ( кабель вызначаны калі кампутар чытае як "amt flash"), але не ідзі ў добры канец
што я магу зрабіць? прыкладаю дадатковы экран праблемы... яшчэ раз дзякуй.
Marco.
1659

я забыўся, у файле даведкі.... c'? наступнае апісанне:

Працэдуры:
1. Install MPPS V5.0.1.10
2. Run Патч MPPS V5.0.1.10 Патч
3. Put in the usb (from interface)and run FirmwareUpdate.Exe then MppsUpdate.exe
4. Finaly my works interface

msport (exil77grande)
07-11-2012, 10:07
дзякуй за адказы, хлопцы.. але я атрымліваю тую ж памылку, я выдаліў, выдаліў усе.. басейн dvd і ўсталяваны перад mpps і затым капіюецца ў тэчку pach..
пасля прымянення pach я спрабаваў зрабіць абнаўленне прашыўкі з кабель падлучаны.. ( кабель вызначаны калі кампутар чытае як "amt flash"), але не ідзі ў добры канец
што я магу зрабіць? прыкладаю дадатковы экран праблемы... яшчэ раз дзякуй.
Marco.
1659

я забыўся, у файле даведкі.... c'? наступнае апісанне:

Працэдуры:
1. Install MPPS V5.0.1.10
2. Run Патч MPPS V5.0.1.10 Патч
3. Put in the usb (from interface)and run FirmwareUpdate.Exe then MppsUpdate.exe
4. Finaly my works interface

дадаць мяне на skype, як incuboct, што не толькі мы-й зарплаты, і я 5 хвілін ручнік ўсталеўваю я,тым часам, перайсці на ****** і загрузіце і ўсталюйце team viewer.

succdfrutt
07-11-2012, 12:05
ок ... зрабіў...

giarras
09-11-2012, 19:06
black.. калі я спрабую запусціць прогу. v 12 не ідзе' пытаецца мяне, n. серыі тб.. і інш... але ў ****llo абсталявання як сказаў giarras..., змяніўшы тое, што вы можаце зрабіць?

варта disaldare mcu і пакласці, што x v12 x колькі каштуе паслядоўны поўны я думаю, што тут варта..наведайце краму, форум, дзе вам могуць прапанаваць неабходную дапамогу.

succdfrutt
09-11-2012, 19:18
я не магу отпаять чып і прылітаваць іншы да гэтага часу? марнаваць менш?

giarras
09-11-2012, 20:19
я не магу отпаять чып і прылітаваць іншы да гэтага часу? марнаваць менш?

вядома можна, у гэты момант усе, што там будзе + праблемы.

гоку
09-11-2012, 23:32
Ці магу я скарыстацца гэтай дыскусіі ўжо? на карце mpps, каб спытаць якую-небудзь інфармацыю, ці мне адкрыць новую??

succdfrutt
11-11-2012, 00:39
вядома.....

succdfrutt
11-11-2012, 00:40
вядома можна, у гэты момант усе, што там будзе + праблемы.

дзе я магу знайсці чып?

giarras
11-11-2012, 01:00
дзе я магу знайсці чып?

зрабіце пошук па ****** і паглядзець, што знаходзіцеся...

giulianoA3
11-11-2012, 11:05
добры дзень, дзе можна знайсці гэты чып?я спрабаваў на ******,але нічога не знайшоў...дзякуй

succdfrutt
11-11-2012, 12:35
угу... я не ведаю

giulianoA3
11-11-2012, 12:48
можа быць, гэта?

giulianoA3
11-11-2012, 12:57
калі хто-то можа пацвердзіць, прыступаю да куплі, у адваротным выпадку, на мой mpps магу кінуць..дзякуй..

адказ, giarras
калі ласка, не пакідайце спасылкі, як звычайна.

гоку
12-11-2012, 22:31
хто-небудзь ведае, як запусціць праграму mpps без кабеля..?я недзе чытаў, што існуе файл ўставіць ..але я не лічу, больш крыніца..

giarras
12-11-2012, 22:37
ен існуе, але што толку? калі вы хочаце ведаць, car, які можа зрабіць пасьля таго, як месца і ўсе..я памятаю, што x скачаць вы павінны мець знакамітыя 50 mess.карысныя працягвае актыўна ўдзельнічаць.

гоку
12-11-2012, 22:46
на самай справе я хацеў адкрыць карты, захаваныя з mpps для recoperare колькасць абсталявання і праграмнага забеспячэння..не ведаю, ці можа ен гэта зрабіць на самай справе..

giarras
12-11-2012, 22:50
не хацеў бы я памыляцца, але mpps не захоўвае файлы, загружаныя, але, магчыма, x адкрыць sofw. проста пакладзеце яго ў usb

гоку
12-11-2012, 22:57
..файл, захаваная на кампутары..riaprirei, як калі б я хацеў перанесці яго ў эбу..гэта было проста дастаткова таго, што не іншы кабель на нагах(у мяне дзіця маленькі і я знаходжу час, каб кампутар, калі ен спіць і на ложку з ноўтбукам, менш тб я лепш..:rolleyes:

succdfrutt
13-11-2012, 00:48
я х тое, што я зразумеў, патрэбен кабель і праграмнае забеспячэнне служыць для загрузкі і захавання дадзеных ад эбу.

гоку
13-11-2012, 10:21
Хто-небудзь спрабаваў абнавіць праграмнае забеспячэнне версіі v15?

blackwolf76
13-11-2012, 21:51
У маім mpps5 не патрэбен кабель, каб загрузіць файлы ў soft для чытання дадзеных.

гоку
13-11-2012, 23:52
V12, калі не падлучаны(калі ўставіць вядомы убудова) не адчыняецца без тб..

blackwolf76
14-11-2012, 01:08
V12, калі не падлучаны(калі ўставіць вядомы убудова) не адчыняецца без тб..

у гэтым выпадку, то ен можа выкарыстоўваць V5, каб зрабіць тое, што яму трэба:rolleyes: