Перегляд Повної Версії : режим boot і recovery
ecuboost
03-11-2012, 23:54
Як випливає з назви, цікаво, якщо хто-то не може? дати мені пояснення про те, як налаштувати режим? завантаження на ps, а потім ще питання, якщо я намагаюся писати один автомобіль ризикованим безпосередньо в recovery mode, збільшує можливість? успіху?або я можу використовувати режим? recovery, тільки якщо блок управління ? заблокований?
msport (exil77grande)
04-11-2012, 10:00
кожен програміст повинен мати документи всередині різні способи bootmode, що в mpps я знаю, що немає, але ви можете спробувати з документацією різного походження,режим recoveri багато пишуть тільки в recoveri я не бачу сенсу, але це можна зробити, але я думаю, що в залежності від якості mpps машина або перестає відповідати на запити і не отримує більше або не відповідати,все одно мій колега взяв в режим recoveri 320 e90.
ecuboost
04-11-2012, 10:17
у мене є деякі файли, скажімо, розташування, мені потрібно те, що 500 abarth, я вже знайшов? хто ? готовий розблокувати його з kess, але ви можете розблокувати безпечно?
msport (exil77grande)
04-11-2012, 12:27
по мені, якщо ви хочете сказати, що ви хотіли б читати і писати на 500 abarth з mpps враховуючи також boot mode і не вважаючи, що якщо заблокувати квашеної капусти, я знаю, що вам краще звернутися до кого-то, що, можливо, робить все від нього, через обладнання офіційний.
Збіг: я намагався правильно я теж тільки вчора у другій половині дня (з іншим інструментом) прочитати карту 500 Abarth, але також попросив мене режим? boot mode, але, не знаючи процедури, я вважав за краще відмовитися від...
Сумніваюся, що я ? appema виникло: тільки для читання, не загрожує (наприклад, блокування ебу або ще), навіть якщо в режимі? boot mode, вірно?
ecuboost
04-11-2012, 17:19
я не думаю, що ви corrano ризики тільки читання, за винятком того, що для пайки резисторів в boot mode зробити деякі пошкодження