КПК

Прагляд Поўнай Версіі : змяніць час пераключэння перадач smart

ecuboost
03-11-2012, 14:24
я адкрыў новую тэму на час пераключэння перадач smart, было б выдатна, што прыйсці да**** qst праблема.

ecuboost
03-11-2012, 14:49
qst электрарухавік ад каго ? загадаў? было б добра паскорыць qst электрарухавік, якія ў тэорыі павінны кіравацца ад эбу, што паведаміць, дзе перамяшчэння перамыкача

ecuboost
03-11-2012, 15:03
на самай справе, пачуцце ствараецца ўражанне, што счапленне павольна, то што? я не растлумачу ? што там будзе? прычына, чаму яны не зрабілі cos? павольна

ecuboost
03-11-2012, 15:07
але калі я не памыляюся? пры перакладзе перамыкача ў становішча "аўта", змянілася ? + хутка...ці я памыляюся?

ecuboost
03-11-2012, 15:16
але ніхто не паспрабаваў вырашыць qst праблема?а то кнопак на рулі, я лічу, што+, што байпас можна зрабіць "prolungo" я ніколі не зрабіў, але я думаю, што гэта легка, чаму? рычаг нічога не робіць, што збіраецца націснуць 2 клавішы, а, менавіта, як вы сказалі, не ? як матацыкл, што вы ідзяце фізічна перамясціць селектар

ecuboost
03-11-2012, 15:36
праўда, для? можа зрабіць так + - сырца з правадамі, дастаткова доўгія і схаваныя ад таго, каб павярнуць + разоў, столькі ўсяго з тонкіх нітак, такіх, як старыя аўтамабілі, так сказаць.

ecuboost
03-11-2012, 16:38
відавочна, гэта было яшчэ адно змяненне, аб якой гаварылася ў іншы пост, дзе вы пайшлі ot.

mecdoc
03-11-2012, 18:06
праўда, для? можа зрабіць так + - сырца з правадамі, дастаткова доўгія і схаваныя ад таго, каб павярнуць + разоў, столькі ўсяго з тонкіх нітак, такіх, як старыя аўтамабілі, так сказаць.
( для "разумных", якія збіраюць zee), калі вы бераце датчык кута павароту іншы смарт і браць стужку падушкі бяспекі ўнутры ен дадае да ўжо існуючай гульні ? факт, што тычыцца спасылкі, якія ідуць на рулявое кіраванне, але што датычыцца кантактаў на рычагу не з'яўляюцца трывіяльнымі swich, але c'? магніт, які перамяшчаецца уверх\ўніз у залежнасці ад запыту

скф
13-11-2012, 21:10
памятаеце, што час і доўга на смарт, каб не згарэць і перагрэцца муфта, хлопцы!

mecdoc
13-11-2012, 21:27
так, але што ? занадта доўга!!!!!!!

Robys
24-11-2012, 16:04
Дазволю сабе ўмяшацца на гэтую тэму, улічваючы, што ў мінулым я заняты сістэм "robotizzazione" скрынкі перадач механічныя, таму я і вывучаны некалькі (ўкараненне сістэмы: гідраўлічны, электрамеханічны, або змешаныя, як дадатак, на абмен).
Хто-то сказаў, што абмен Смарт з дапамогай сістэмы выбару desmodromico, як той, што выкарыстоўваецца ў матацыклах...правільна, але абмен матацыклаў мае прышчэпкі пярэднія шасцярэнькі, синхронизаторы, як выкарыстаныя ўсе аўтамабілі серыі па меркаваннях камфорту, silenziosit? у разетку і многае іншае.
Синхронизаторы патрабуюць часу бясконца-й? доўгіх перадач на прышчэпкі на пярэдняй панэлі для пераключэння, і гэтыя тэрміны залежаць таксама ад характарыстык, кошту і габарытаў синхронизатора жа. Ва ўсіх выпадках час змянілася з синхронизатора, ніколі не змогуць быць супастаўныя з тымі, у абмен на прышчэпкі пярэдніх...чаму на гоначных аўтамабілях каманды паслядоўна(з ручным кіраваннем або ажыццяўляецца) з desmodromico і ўкладышы пярэдніх і на аўтамабілях серыі, калі вы хочаце хуткасць? змяніліся парогі, хоць і з механічнай каробкай перадач і сінхранізатараў, усе ўжо сышлі ў сістэмах з падвойным счапленнем, якія папярэдне прышчапляюць адносіны ніжэй або вышэй (незаўважна для вадзіцеля). Сістэма Smart ? хітры акунь? з дапамогай desmodromico, вы ? выкарыстоўваецца толькі адзін прывад (электрычны, у дадзеным выпадку), а дзве для выбару і пераключэння, як гэта звычайна робіцца, а затым ? атрымалася скараціць выдаткі (desmo каштуе менш, чым электрарухавік), спрасціць HW і SW радкі (не c'? ад кіравання выбару і пераключэння асобна), і часткова паменшыць габарытныя памеры.
Але з пункту гледжання хуткасці?, захоўваючы ўнутраную структуру курс нязменным...пу? зрабіць-ледзь...калі не хочаце прымусіць сваю руку...і рэзка скараціць тэрмін службы. Таксама скарачае тэрміны рэалізацыі счаплення, гэта магчыма, змяняючы, напрыклад прывад, змянілася па-ранейшаму бачыць вялікі мяжа ўнутранай структуры ў абмен ж, чаму не варта, вельмі варта працаваць у ****llo прывада...
Для запісу, я ? давялося рэалізаваць некалькі праектаў, таксама "robotizzazione" механічных каробак перадач матацыкла,...іх, тыпу, абмен у разетку на пярэдняй панэлі, не ? цяжка, каб пераключэнне перадач каля 4-5 сотых секунды...
У поле аўтамабіль з акпп традыцыйнай дабрацца да часы змяніліся ў 10 разоў больш? доўгія, ? gi? добры вынік...
Час змянілася я маю на ўвазе ад велічыні перадаванага моманту выключэння момант трансляцыі онлайн.

Robys
24-11-2012, 22:32
Вы! Я згодны з вамі, што 0.4-0.5 секунд, час змянілася, калі Смарт будзе ўжо? выдатная рэч! У гэты момант у мяне пад рукой набыткаў, зробленых у свой час, але час у выпадку Smart былі вышэй, нават першыя з іх magneti marelli selespeed (gi? былі не вельмі цікавыя...). Я пацвярджаю, што адна з асноўных праблем у "падштурхнуць", каб паспрабаваць атрымаць менш часу змянілася ? свой сінхранізатараў..., што ў рэзюмэ трэба рассейваць энергіі з-за рознай хуткасці? кручэння паміж першаснай і другаснай перадач (і іх інэрцыі) пры пераходзе з аднаго дакладу ў іншы.
Тое, што я магу дадаць, што, магчыма, пу? разглядаць як савет, каб паспрабаваць скараціць час змянілася на Смарт...але ? што-то вельмі "пяшчотны"...? тое, што рабілася дзе-вытворцы, каб скараціць час змянілася на першыя сістэмы selespeed...на практыцы, з муфтай яшчэ перадача, і крутоўны момант перадаецца, вы пайшлі ў "падціснуць" прывад (? трохі, як калі на механічнай скрынцы перадач, механічная аўтамабілі пачалі цягнуць рычаг пераключэння перадач у трэцім, калі мы яшчэ не ўвесь крутоўны момант, і счапленне цалкам прышчэпленыя...) і толькі пасля гэтага ен здымаў пары і адкрывала счаплення, каб увесці адносіны ў далейшым (у прыкладзе, што я зрабіў, каб увесці чацверты)
Паўтараю, была выкарыстаная гэтая сістэма і дазваляе нешта зарабіць, часы змяніліся, але вы хутка нашкодзіць...
У выпадку Смарт-гэта было б так паспрабаваць летаць (ток памяншаецца!) электрычны рухавік, які кіруе desmo, перш чым зняць з пары і адкрыць счаплення, а затым устаўце наступны адносін.

Robys
25-11-2012, 18:22
Прывітанне, так, ты патлумачыў, выдатна;
што тычыцца кіравання, кіравання электрычны прывад, на самай справе, трэба было б (я думаю, хоць не ведаю ў дэталях, якія карты маюцца на гэты блок кіравання, прывада) пайсці на змяненне стратэгіі пілатаж-й? што карты, як...што ? вельмі проста, калі б вы зыходны код SW эбу...але калі не...вельмі складана...(вы павінны дараваць мяне, але для майго жыццевага вопыту, я, ў некаторым сэнсе, проста думаць аб зменах у ****llo стратэгіі, але ? відавочна, што, не ведаючы ўсе ****llo SW ECU, гэта ? вельмі складана) .
Што тычыцца гаворкі "механік", форма зубчыкі маланкі пераключэння сінхранізатараў ? як кажуць на жаргоне "ў корпус ад мертвага" (...нават калі не так прыгожа): пры руху ? дадаў затрымліваецца фінч? c'? перадача крутоўнага моманту-станоўчы або адмоўны (стральба або выпуску). І гэта прычына, чаму пры спробе выцягнуць рычаг пераключэння перадач паставіць у нейтральнае становішча без націску педалі счаплення і не прыбіраючы нагу з педалі газу, то, не ? просты, калі не ўжываць высокія нагрузкі, але ? лепш не рабіць гэтага...што нашмат больш? проста, калі вы рычаг у нагу з газу, і ен цягне рычаг, перш чым пара мяняе...cio? вы ідзеце падчас тармажэння рухавіком.
Для спрашчэння, гэты тып сістэмы кіравання, такіх як стратэгія (у замкненым контуры) працуе, cos?:
электрычны рухавік drived ад прывада і круціць барабан ў той стадыі, калі вы ? parzializzata пара (з дапамогай дросельнай засланкі матора) і, вядома ? адкрытае счапленне. Потенциометр, устаноўлены на барабан desmo, інфармуе сістэму кіравання прывада, калі барабан ? паварочваецца маляня градусаў, а затым, калі марш ? безумоўна, дадаў, у гэты момант ад скіду пара і закрыта муфта для завяршэння этапу змянілася.
Падчас кручэння барабана (або падчас прышчэпкі, калі барабан не c'?), прывад пу? прыйсці рольганг з токаў зменных ў функцыі кута (мне здаецца, у Smart было сов? але я не ўпэўнены...? прайшло некалькі гадоў... але ? дастаткова ўбачыць ШІМ пілатавання рухавіка падчас кручэння, калі змяняецца або няма, як duty cicle); гэта для таго, каб хутка, дзе пу? (як правіла, не ў час ўстаўкі синхро), а не спяшацца з сілы (або пары, калі вы кажаце які верціцца барабан) больш? памяншаецца падчас сінхранізацыі.
Калі есць карты "дабрацца", якія кантралююць пілота з duty cicle зменнай рухавіка, магчыма, які-небудзь эксперымент, вы маглі б зрабіць, але застанецца праблема "прадбачыць" па параўнанні са стандартнымі, этап пілатавання рухавіка для нацяжэння счаплення...гэта я не лічу, што кіраванне карту...
Я спадзяюся, што было ясна, я таксама...калі няма, пытай!