Прагляд Поўнай Версіі : Turbo Alfa 159 150CV супраць 210CV
jared_poe
03-11-2012, 12:51
Прывітанне вы ведаеце, калі два аўто збіраюць турбіны розныя?
я параўнаў два адлюстраванняў і 150cv мае абмежавальнік у 2500mBar у той час як ад 210cv мае абмежавальнік у 2800mBar
msport (exil77grande)
03-11-2012, 12:53
вядома, вы турбін, зусім розныя,было б добра абнаўлення перайдзіце ў той турба.
jared_poe
03-11-2012, 13:24
што рабіць ох...:D
замест таго, што тычыцца 120cv у параўнанні з 150cv?
турбіна і счапленне, так?
dvdtuning
03-11-2012, 13:25
На мансардных gt1749v, пакуль ціск могуць звярнуцца?
у турбін розныя, тое, што ен кажа манро ? правільна.
jared_poe
03-11-2012, 13:29
добры пытанне dvdtuning, хачу яшчэ дадаць што? мяжа Нм, што пу? вытрымаць счаплення/махавік арыгінал?
jared_poe
03-11-2012, 13:35
але compressor map б гэта?
jared_poe
03-11-2012, 13:38
такім чынам, пры змене абмежавальнік крутоўнага моманту не павінен даць, як f? хто-то на 20/25% на ўсю карту, але варта пачаць з 5% збіраюцца падняцца дакладна?
jared_poe
03-11-2012, 13:42
Гэта ? графік GT17, што я знайшоў у сеціве
jared_poe
03-11-2012, 13:51
ок, лім крутоўнага моманту цяпер я зразумеў ;), але тыя, што я напісаў вышэй, з'яўляюцца графікі турбін якім мы казалі раней?
jared_poe
03-11-2012, 14:54
ок, я, здаецца, зразумеў, што цяпер мне не патрэбныя... у любым выпадку, калі вы трымаеце карту на значэнні 2600/2700 мбар не рызыкуем нанесці шкоду (st? гаворачы аб Alfa 159 150CV)
jared_poe
03-11-2012, 15:11
ды я кажу турбіны арыгінал
jared_poe
03-11-2012, 15:38
такім чынам, на ваш погляд ? лепш пакінуць абмежавальнікі не больш 2600mBar, каб не прывесці да пашкоджання турбіны
jared_poe
03-11-2012, 16:14
jared_poe
04-11-2012, 00:25
я хацеў бы толькі паказаць, звярніце ўвагу, што Турба з змянянай геаметрыяй мае свой "ахілесава пята" у палітры мэблі гэтага апошняе, што не вытрымліваюць вельмі высокіх тэмпературах ў працягу працяглых перыядаў...
гіпатэтычна есць vgt ен можа разарваць нават без павелічэння press працу, але па іроніі менавіта для павелічэння тэмпературы egt вытворныя для каталізатара з паловай забітыя або доўгія тырады, не пакідаючы raffredare турба ж...
jared_poe
04-11-2012, 01:04
я жартую :D сапраўды, вам я хацеў бы падзякаваць за ўсе гэтыя info, што есць вы даяце... гэтыя рэчы вы ведаеце, для працы або проста запал?
ну... брава rego cos? вы f?.....я хацеў папярэдзіць? што, верагодна, зроблена пасля рэдагавання вы будзеце мець некаторыя праблемы з кіраваннем геаметрыі, нічога сур'езнага, толькі, што не будзе? veeery стабільнай, як на врі cio? dara вялікі пік, затым caler? вельмі на пэўную колькасць абаротаў, а затым аднавіць зноў piccare і nuvamente да канца абаротаў вярнуцца зніжаецца ціск...у агульным, у адрозненне ад золата, мае ціск p? ваганні...нічога, што не можа вырашыць з добрую карту...асабліва, карэктуючы карты overboost.....
я чуў, што ен не проста кіраваць геаметрыя на гэтай турбіны...калі вы кажаце так:' я лічу, што гэтых мод у вас ужо зроблены..... у egffetti я ведаў таго, каб гуляць з картамі геаметрыі.... што да гэтага часу я ніколі не рабіў.... я не разумею што-то.... x, чаму ен паводзіць сябе так, як вы сказалі?? xk? солі, затым riscende караскаецца, а затым riscende??? я мог бы ўзяць такіх картах геаметрыі на brera 210cv??
msport (exil77grande)
04-11-2012, 12:23
я чуў, што ен не проста кіраваць геаметрыя на гэтай турбіны...калі вы кажаце так:' я лічу, што гэтых мод у вас ужо зроблены..... у egffetti я ведаў таго, каб гуляць з картамі геаметрыі.... што да гэтага часу я ніколі не рабіў.... я не разумею што-то.... x, чаму ен паводзіць сябе так, як вы сказалі?? xk? солі, затым riscende караскаецца, а затым riscende??? я мог бы ўзяць такіх картах геаметрыі на brera 210cv??
безумоўна, вучыцца добра, карты turbo 210cv што-то выходзіць.
я таксама думаў, што я тое, што вы сказалі.... мая ідэя на самай справе заключалася ў тым, каб скапіяваць карты кіравання рухавіком ад 210cv... то, вядома, улічваючы, што мне не хапае цыліндру... ціск тэарэтычна ? самы нізкі.... у гэты момант... пачала падымаць паступова, ад 5% на ўсе карты кіравання турба... і тады я aiutero' з часопісаў на аснове абаротаў, педаль, prex turbo і працэнт клапан напрыклад... .... калі я бачу, што для абсурдна... 2800 аб / мін з нагрузкай 80%, працэнт клапан 70% ціск піка ў overboost да 2 бар, напрыклад, прынясу адкрыцце клапана ў 60%, каб паменшыць гэта з'ява, у той лік абаротаў....
тэарэтычна, калі ўсе правільна памятаю... яшчэ працэнт ? высокае і самыя лапаткі зачыненыя... г. зн. падчас зарадкі, яшчэ і лапаткі адкрыты (стаўкі ў бок крыльчаткі), то працэнт тыпу 30% і больш ідзе ў становішча ціск стабільны, ці не так??
не ? cos? проста rego, чаму? збіраецеся змяніць працоўны цыкл клапан n75 гэта v? каб сысці з розуму ПІД-што ? менавіта сістэма кантролю ціску turbo.....
спачатку вы павінны змяніць гэта, пид-рэгуляванне, то перайдзіце на мод на n75....
толькі, што многія падрыхтоўчыя таксама прэстыжныя аддаюць перавагу не чапаць карту pid, каб не incasinarsi жыцця, чаму? і сапраўды хутка выправіць...гэты элемент кіравання выкарыстоўвае логіку ўсей ўласнай, цалкам адрознае ад таго, што пу? быць кіраванне "спрошчаны", як у вас апісана, і ты.....
я, калі замена турбін з іншымі самыя вялікія аддаю перавагу не чапаць карты ў ecu, і ўздзейнічаць на рэгулявальны шруба прывада, тыя ж....я да cos? што праз карту, нават калі потым загаварыў у карту часам я павінен даць...
каб дапамагчы вам лепш зразумець під я хацеў бы размясціць спасылку, што тлумачыць дастаткова добра, аб чым кажу, але не s? калі я магу....
тое, што вы кажаце, вы маеце рацыю.... але што б вы зрабілі, вы ****llo механічны??? калі ў мяне праблема, як вы апісалі.... арыгінальны, піка ўверх, ліквідуе і зніжае, то распачаць, а затым карэктуе і затым зніжае..... калі ж гэта было.... і я магу выправіць толькі механічна.... я б адставанне на нізкіх абарачэннях, затым пачынае падымацца... і цягне ўверх.... калі я іду на навобмацак карты turbo.... не ведаю, калі вы заўважылі.... на сярэдніх абарачэннях на кіраванне 2400 riabbassa працэнт клапан тыпу 60%, а 70/75% для таго, каб знізіць ціск на тыя ****lli.... вы кажаце, што як логікі, так і няправільна??? гэтыя элементы кіравання, што вы кажаце.... як разумець іх і дзе яны знаходзяцца??
механічна я збіраюся rwgistrarmi паказана прывад,практычна не буду дакранацца часопіса перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй turbo ? я пакідаю амаль усе без змяненняў у карту толькі нейкі невялікі aggiustatina на карту ціску турба і ў залежнасці ад абставін svito або avvito ад 2 да 4 абаротаў рэестр перепускной....адставанне ў вас нічога ў гэтай сістэме p? грубы, я павінен сказаць, але даволі эфектыўна, таму што прывад зрабіць? тую ж працу ў duty cycle як ад золата на прыняцце sar? "бег геаметрыі" і мінімум, пакуль зноў з'явіцца геаметрыі ціск ? амаль ідэнтычныя тэндэнцыі ў карту толькі тое, што ў пару пайсці і адкрыць для abbasare прэс ? linearizarla f? менш кіраванні vgt....вось і ўсе нічога чисс? што....
потым я не кажу, што логіка 2.4 гэта няправільна, але калі дзеці так як без адаптацыі элементаў кіравання pid не атрымаеце выніку нават горшыя рэчы, я думаю? хацелася б паспрабаваць паўтарыць.....
для кіравання pid нас хочуць damos, характэрныя для язды на пытанне, і асабліва адзін, які мае атрыбуты квадраты, каб змяніць іх, чаму? не ? проста....
калі б, як вы кажаце.... ціск піка больш высокай xk? l' цаўе застаецца занадта цяга.... таму, калі я не памыляюся, то вывинтите l' цаўя x яе застацца яшчэ доўга.... правільна???
залежыць... я яшчэ толькі адкруціць яго я спрабую зарэгістраваць спачатку даю тур адкруціць, напрыклад, то я яго аўтамабіля, калі не задавальняе мяне, я вяртаюся да запісу avvitanto або отвинчивания пакуль не ўдаецца линеаризовать boost...практычна impazzisco я замест таго, што эбу........... калі знайшлі кампраміс дотыку злегку карту, дзе пры рэгістрацыі не магу прымусіць яе легчы, як я кажу....але мінімальным умяшаннем не лічу, што я пачынаю перагляд ўсей карце....
больш нічога прыдатнага карту на ціск, а не наадварот, як гэта павінна быць, як правіла,...
залежыць... я яшчэ толькі адкруціць яго я спрабую зарэгістраваць спачатку даю тур адкруціць, напрыклад, то я яго аўтамабіля, калі не задавальняе мяне, я вяртаюся да запісу avvitanto або отвинчивания пакуль не ўдаецца линеаризовать boost...практычна impazzisco я замест таго, што эбу........... калі знайшлі кампраміс дотыку злегку карту, дзе пры рэгістрацыі не магу прымусіць яе легчы, як я кажу....але мінімальным умяшаннем не лічу, што я пачынаю перагляд ўсей карце....
больш нічога прыдатнага карту на ціск, а не наадварот, як гэта павінна быць, як правіла,...
вы, як мне заўседы есць трохі плецены з змянянай геаметрыяй.... мой пытанне быў... калі я на карту x абсурдна, уведзеных 1,6 бар... і я бачу, што ціск піка-2.... потым падае да 1,7 потым riscende.... я, па логіцы, я павінен панізіць ціск фізічна.... для зніжэння ціску.... мне вывярнуць l' цаўя, каб расцягнуць яго ў тэарэтычнай вуліцы.... правільна???
! калі я не памыляюся.... пры ўключэнні машыны, што вы цягнеце l' цаўя... ціск зарадкі.... у той час, што падаўжае.... ціск стабілізуецца.... правільна???
так, мы можам сказаць, што, калі цаўе ? цяга c'? калі ціск павялічваецца,як вы кажаце,ціск падае.....
факт ? што цаўе геаметрыі не дзейнічае менавіта ў якасці перепускного клапана турбіны нармальны, дзе вы ведаеце, што вы павінны "расцягнуць" ў 1 бар, і вы іх трымае добры стабільны...vgt ? у пастаянным руху, каб паспрабаваць стабілізаваць press...
таму што ў той час як у турбіне мацуецца ? вельмі легка зрабіць,так як пасля адкрыцця WG выхлапныя газы не робяць больш павярнуць турбіна "aggirandola" цалкам у vgt гэта "by-pass", не адбываецца, і таму ўсе газы працягваюць праходзіць турбіны, у выніку чаго задача vgt вельмі цяжка падтрымліваць press стабільнай...
таксама, чаму? turbo будучы машыне гідрадынамічнага вельмі пакутуе з умоў яго вадкасці, якая дзейнічае cio? выхлапныя газы, якія, як добра вы ведаеце значна больш "гарачых і энергіі" у гару, можа быць, або пры поўнай загрузцы аўтамабіля....
не кажучы ўжо пра пасля перапрызначэння....
sportknight
17-12-2012, 01:06
на мой погляд, не трэба капіяваць карты, чаму? я ўжо 2 розных рухавікоў, акрамя залівання, сліва і ўсмоктвання,ты павінен працаваць на арыгінальных картах
на мой погляд, не трэба капіяваць карты, чаму? я ўжо 2 розных рухавікоў, акрамя залівання, сліва і ўсмоктвання,ты павінен працаваць на арыгінальных картах
вы заўседы павінны працаваць на арыгінальных картах....
pdtechnology
18-12-2012, 14:50
я згодны працаваць на арыгінальных картах,і ў выпадку, калі ў адпаведнасці з майго пункту гледжання, не працуе інтэрнэт, паказана абмежавальнік крутоўнага моманту,працуюць з ціску ў рампы з арыгіналам, а не ісці змяняць, нават той, рэгенерацыі(1e6624) абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху іх не працуе інтэрнэт, усе, акрамя таго, на задняй панэлі, але не з крокам, які я бачыў,усе карты, якія вар'іруюцца ад 1 да 5 riporterei крычы,усе роўна прыкладаю таксама дакумент, чаму? магчыма, каму-то можа спатрэбіцца,і адна добрая рэч ? хай шмат выпрабаванняў з дыягназам на рукі і паглядзець, што адбываецца......вы выявіце вельмі шмат прыгожых рэчаў.........добрая праца для ўсіх
sportknight
18-12-2012, 15:27
абмежавальнік ўключэння перадачы задняга ходу абмяжоўвае хуткасць? фінал таму было б добра ўзяць яго ў значэнне ад іншых,па меншай меры на 1.9 ? cos?
emilground
26-12-2012, 23:43
.. і калі вы montasse прыгожы турбакампрэсара на падшыпніках ? ен палічыў за лепшае б, вядома, для надзейнасці? што для часткі turbolag, на самай справе, я павінен паведаміць вам, менавіта на кошт 159
хлопцы, я выконваў гэта абнаўленне на маей 147 1.9 150cv.... дакладней я сабраў:
турбіна 2.4 jtdm 210cv gtb2056
калектары з нержавеючай сталі ад мяне пабудаваныя
фарсункі, плюс (я змяніў мае, плюс 2cc)
лінія сліва ад 60 трубе :D
пярэдні интеркулер ад 6.5 літраў
трубы для l' ic алюміній дыяметр 60мм
і лагічна ўзмоцненага счаплення з махавіка monomassa
ціск працы каля 2 бара.... я павінен сказаць, праўда?.... не ? наогул, як я казаў манро..., які паднімаецца, апускаецца і інш.... калі стральба.... вы пасадзіце іх і проста.... я, відаць, з манометрам у руцэ, што ў стральбе, другі я раблю 1.8 бар, на трэцяй 2 бар і чацвертага 2.1 бар.....
я злегку дакрануўся да (5%) геаметрыя-за нізкай нагрузкі, падняцца да 1% да 3500 абаротаў, а затым даюць яму ori 3500 абаротаў....
як ужо было сказана.... ціск застаецца стабільным.... але мне яшчэ трэба скончыць карту.... на ўчастку (лагічна ланцуга) я ўзяў з спасылкі ад золата, толькі з картай.... я другога на 50 км/ч на іншым участку, каля 400/500 метраў больш, цяпер не ведаю дакладна адлегласць, я 158km/ч, іншы вечар, я перайшоў на той жа момант у 168км ад гатэля/span.... 10км/ч на ўчастку так кароткі, не ? затым гэтак жа мала..... я зрабіў іншыя тэсты на тэсты, але я не магу пераадолець той парог, наадварот, калі адкорму, што я бачу, трохі дыму ззаду, я адчуваю сябе makkina больш тармажэння, і выходжу, нават з 5км/ч менш....
адна рэч, якую я заўважыў.... ціску ў магістралі высокага ціску, калі нават do' 10 бар ціск больш.... аўто не цягнецца.... і я страчу гэтыя 4-5 км/ч
справа ў тым', што больш я пакідаю худы аўтамабіль і больш адчуваю, што мяне ўцякае з-пад попку.... але ў любым выпадку.... так, я ўзяла гэтыя 10км/ч.... на гэтым участку.... але з 2.1 бар.... я не павінен быць, па меншай меры, у 220cv??? мне здаецца, што розніца паміж мной і іншымі, якія маюць mini cooper s jcw 210cv, clio rs 203cv, іх наогул мала.... чаму? мы ўсе іх', як хуткасць?!! тых, хто 165, хто 168, але розніца мне здаецца мала.... што скажаце???
msport (exil77grande)
27-12-2012, 09:00
ад або да 1000 як зрабіць хуткасць?
ціск працы каля 2 бара.... я павінен сказаць, праўда?.... не ? наогул, як я казаў манро..., які паднімаецца, апускаецца і інш.... калі стральба.... вы пасадзіце іх і проста.... я, відаць, з манометрам у руцэ, што ў стральбе, другі я раблю 1.8 бар, на трэцяй 2 бар і чацвертага 2.1 бар.....
я злегку дакрануўся да (5%) геаметрыя-за нізкай нагрузкі, падняцца да 1% да 3500 абаротаў, а затым даюць яму ori 3500 абаротаў....
як ужо сказаў.... ціск застаецца стабільным.... але мне яшчэ трэба скончыць карту....
як вы ўсталявалі на карту turbo press rego88???у мяне няма магчымасці праглядаць карты, каб даць вам гэта цікава....
затым, аднак, сказаць, што прэс-turbo piant? іх і проста....
калі з 3 перадачы, у вас есць тры розных цісках....bh? не, мне здаецца, вельмі "стабільны і пасадзілі" прэс-turbo....
каля 2 бар, не ? 2 бар дакладных на ўсіх перадачах....
я strasicuro, што калі цягнуць аўтамабіль 6а паглядзець, што ціск падымаецца...падымаецца....а потым на апошніх колах кала дрэннае....
rego88 ці магу я спытаць, як дызель впрысните??я кажу, што максімальнае максімальнае впрысните вакол 75mm3.....
паспрабуйце павялічыць iq вакол 90mm3....
тады скажыце мне, калі прэс-turbo, ці не ? наогул, як я кажу вам я...
што, аднак, gi? яго f? як я кажу....
калі б я мог убачыць геаметрыі turbo, у той час як вы, ціснуць газ..
вы ўбачыце, перепускной зрабіць уверх і ўніз, каб паспрабаваць стабілізаваць прэс-turbo горш, чым порна-зоркі ў цяпло....