Прагляд Поўнай Версіі : giulietta 1.6 mjet выдаленне egr і dpf
Прывітанне, хлопцы, я заяўляю, што аўтамабіль не мае ніякіх праблем, і толькі, што, не ведаючы, куды размясціць гэта зрабіць тут...
я растлумачу, p? рэчаў у гэтым аўто ? быў набыты маей сястрой,якая жыве ў горадзе Модена,у той час як f? і калядных святаў павінен выйсці тут, у Апуліі...
цяпер зрабіў ? што я хацеў бы выдаліць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, каб не стварыць больш праблем, рухавік з праблемамі, якія вы ўсе ведаеце... з маей просьбай ?:з таго, што я раблю, каб не мець праблем? у мяне есць mpps клон v12 я магу зрабіць у гэтым аўто без праблем? і, перш за ўсе, без адпаведнай sw defappaggio магу яе з нармальнай sw mod sw? для сістэмы рэцыркуляцыі ог у мяне няма праблем, але для dpf на гэты аўтамабіль, не калі-небудзь зрабіў, як вы будзеце дзейнічаць?
знешні выгляд вашых інфармацыя аб загадзя дзякуй усім...
magi1984
02-11-2012, 14:29
вы можаце выкарыстоўваць ecusafe, або разоў, каб выдаліць fap на гэты аўтамабіль.
у адваротным выпадку вы можаце купіць файл ад службы форума
і для інтэрфейсу? я іду ціха з mpps клон?або c'? рызыка таго, што блок ecu??
magi1984
02-11-2012, 15:30
па-мойму, калі вы выкарыстоўваеце зарадная прылада, не павінны мець непрыемнасцяў, для? не ведаю і не магу дапамагчы вам,прабачце.
вы mpps чытае і піша з усім спакоем...зарада батарэі ў пк і добрае alimentezione да машыне...я рэкамендую.
дзякуй, хлопцы, але я б іншае пытанне....і праўда, што ecusafe cre? р? праблем з edc16c39?
msport (exil77grande)
02-11-2012, 20:32
мы гаворым, што " + " або " - ecusafe на edc16c39 працуе недалека толькі, што часта робіць дзярмо на гэтых фактару 1000%, засмечаных і на vag элементамі кіравання для адключэння egr і няправільна oviamente.
msport..і як выпраўляе гэтую рэч засмечвання 1000%?для сістэмы egr, я думаю, у вас няма праблем, чаму? c'? есць выдатнае кіраўніцтва на форуме? для гэтай dpf калі вы зможаце? зрабіць тое ж самае?
msport (exil77grande)
02-11-2012, 21:08
msport..і як выпраўляе гэтую рэч засмечвання 1000%?для сістэмы egr, я думаю, у вас няма праблем, чаму? c'? есць выдатнае кіраўніцтва на форуме? для гэтай dpf калі вы зможаце? зрабіць тое ж самае?
ну, як я табе сказаў, як можна маяк", аднак для вашага джульета sfappala, а затым зрабіць дыягностыку і паглядзець % засмечвання, калі вы на 1000% пошты файл, калі няма то добра.
ок, хлопцы, але не ? мая джульета, але маей любай сястрычцы...мне падабаюцца іншыя машыны не ў тым, што альфа мне не падабаецца, але я аддаю перавагу іншае...асабліва рэчы, германскія....на дадзены момант я не магу не падзякаваць вас усіх за каштоўныя парады, якія вы мне далі, і, як ужо? сказана ў пачатковай артыкуле ? працу, што рабіць? калі сястрыца ісці? для калядных святаў....да гэтага пу? цалкам магчыма, што я ўсе яшчэ мае патрэбу ў вас....*****unque вялікі дзякуй за tuttiiiiiii
ecusafe і ўсе sw на бізнес, а не працуюць на edc16c39 ў giluietta.
Асабіста спрабаваў.
апублікавана раней наш сябар magi984
Прывітанне giarras, я ўжо? бачыў гэты экран, прама ў пратэктар, каб ecusafe казаў, што прывесці да менш 32000 крывой прысутнічае, у гэты адрас, але ен таксама казаў, што c'?rano іншы мод зрабіць, акрамя гэтага, каб пазбегнуць засмечвання 1000%
magi1984
04-11-2012, 18:06
адзіны mod зрабіць для instasamento ў 1000% ? тое, што вы паведамілі, giarras