Перегляд Повної Версії : привіт всім
привіт чет я пишу з Неаполя і мені 29 років, і яке-той час, що я люблю, чіп-тюнінг, сподіваюся, ви зможете поглибити свої знання. Найближчим часом
msport (exil77grande)
01-11-2012, 22:05
привіт і ласкаво просимо,ми можемо дізнатися ваше ім'я і що ви робите?
не працюю в світі чіп-тюнінг, у мене grande punto 1.3 mjet 90 к.с., і я хотів би appofondire мої мало інфо про цих загадкових mjet+
msport (exil77grande)
01-11-2012, 22:24
не працюю в світі чіп-тюнінг, у мене grande punto 1.3 mjet 90 к.с., і я хотів би appofondire мої мало інфо про цих загадкових mjet+
ок, зрозумів, але ви не відповіли на мої питання і те, що своє ім'я і свою професію.
трохи конфіденційності?:confused:
У всіх відносинах Себастьян, працівника державного органу.
msport (exil77grande)
01-11-2012, 22:57
трохи конфіденційності?:confused:
У всіх відносинах Себастьян, працівника державного органу.
вибачте, але себастьян неаполь, 29 років, державний службовець є це будуть сотні, отже, конфіденційність і " на його місці не вірите?
:) звичайно...
я читав деякий час тому правила, я не розумію, як отримати доступ до завантаження файлів.
Дякую
antonioantonio
01-11-2012, 23:14
Привіт, Себастьян, ласкаво просимо.
привіт і ласкаво між нами, x мати доступ і для того, щоб завантажити ви повинні мати принаймні 50 корисні повідомлення,пов'язані з повагою виключені.
Дякую за пораду:-) не знаю, якщо arriver? ніколи 50 повідомлень.
msport (exil77grande)
02-11-2012, 13:36
Дякую за пораду:-) не знаю, якщо arriver? ніколи 50 повідомлень.
ну всі говорять так, а потім приходять до нас протягом короткого часу,однак, якщо ви отримаєте там тобі тільки у виграші,якщо, звичайно, написати так, щоб збільшити лічильник повідомлень, ми бачимо його, і той лічильник на 50 повідомлень не прийдеш ніколи.
lumaracing
02-11-2012, 16:40
привіт sgufa83