Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне ўсім тым форума
NunzioAlfa
01-11-2012, 21:17
Прывітанне, нунцио сардэчна запрашаем..не кажаце трохі + вас?
NunzioAlfa
01-11-2012, 21:44
прывітанне giarris задавальненне...я малады чалавек, які працуе ў майстэрні механіка ад менш года і адначасова мне падабаецца, гэтак жа, у свеце электронікі ў аўтамабілі і не толькі, cos? пачынаючы гульню, з маей машыны, я пагружаная ў гэты свет, чаму? я думаў, што c'? за дросельнай засланкі або датчык выдатку паветра або што рэгулюе фарсунак...дзякуй за блог прамая аднаго тут на форуме, што ? вельмі карысныя б я яе называю, і даследаванні, якія, на жаль, x-цяпер я не магу зрабіць ўнікаў, але кожны раз, калі я саджуся за пк або паглядзець значэння ў дыягностыцы прымушае мяне адчуваць сябе гадзін, што-то ў + я ведаю, і ўсе ж, гэта ж механічная праца, ен мае перавагі ў двух словах маладога чалавека, які не хоча рабіць толькі механічную частка аўтамабіля, але хацеў бы, што на аўтамабіль мы ведалі, працаваць з усіх пунктаў гледжання
msport (exil77grande)
01-11-2012, 21:54
прывітанне, нунцио,і дабро запрашаем, вы можаце сказаць нам, колькі вам гадоў і дзе вы знаходзіцеся?
NunzioAlfa
01-11-2012, 22:01
24-гадовы Брантэ(CT)
antonioantonio
01-11-2012, 23:09
прывітанне, Нунцио, сардэчна запрашаем.
Сардэчна Запрашаем Nunzio
lumaracing
02-11-2012, 16:37
сардэчна запрашаем NunzioAlfa