КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праграмнае забеспячэнне для аналізу і рэдагавання адлюстраванняў

іскра
29-10-2012, 22:08
Я хацеў бы ведаць ад спецыялістаў, якія ўжо працуюць? у прамысловасці, калі ў sw, якія звычайна выкарыстоўваюць для аналізу і змены адлюстраванняў ? як правіла, заўседы той жа (абраў, напрыклад, чаму? зручная, функцыянальная, з высокай ступенню decodificante, etc), або больш? аднаго, чаму? магчыма, некаторыя sw працуюць лепш на ecu ўпэўненыя, транспартных сродкаў, іншых sw лепш на ecu іншых.

У гэты момант таксама цікава, калі вы нават пратэктар на fcp84 яго 500 abarth, якія sw consigliereste для пачатку - такім чынам, што навічкі могуць пачаць іх "даследаванні", пачынаючы адразу з каштоўным інструментам, хоць, можа быць комплекс.

tnx

msport (exil77grande)
30-10-2012, 08:25
ну, я думаю, што sw выкарыстоўваецца " + " або " - з усімі патэнцыяльнымі самае, тыя ж трохі для ўсіх, і яны:

winols (безумоўна, адным з самых складаных і' толькі на англійскай ці нямецкай мове, але, здаецца, самы прафесійны)
ecm 2001 (будзе стары sw, alientech гэты дзень выкарыстоўваецца для тых, хто не забяспечаны тытан, адзіны недахоп драйвераў, які больш не абнаўляецца для новых аўтамабіляў)
titanium (будзе новы sw, alientech, безумоўна, добры і вельмі функцыянальны таксама для аўтаматычнага пошуку драйвераў што такое адбываецца не са старым, ecm, акрамя гэтага, і нашмат больш да гэтага часу.)
map 3d (выдатны sw стварае файл налады аўтаматычна, у залежнасці ад тыпу ecu і не цяжка выкарыстоўваць)
усе гэтыя sw, вы павінны ведаць, як іх выкарыстоўваць, у адваротным выпадку вы губляеце дзен і дзен, але гэта тое, што большасць спецыялістаў выкарыстоўваюць для рэдагавання карт.

fcp84
03-11-2012, 15:19
выдатнае кіраўніцтва msport.....я ўсе больш і больш пераконваюся porovare тытан......

mavaila1972
11-11-2012, 23:35
Я хацеў бы ведаць ад спецыялістаў, якія ўжо працуюць? у прамысловасці, калі ў sw, якія звычайна выкарыстоўваюць для аналізу і змены адлюстраванняў ? як правіла, заўседы той жа (абраў, напрыклад, чаму? зручная, функцыянальная, з высокай ступенню decodificante, etc), або больш? аднаго, чаму? магчыма, некаторыя sw працуюць лепш на ecu ўпэўненыя, транспартных сродкаў, іншых sw лепш на ecu іншых.

У гэты момант таксама цікава, калі вы нават пратэктар на fcp84 яго 500 abarth, якія sw consigliereste для пачатку - такім чынам, што навічкі могуць пачаць іх "даследаванні", пачынаючы адразу з каштоўным інструментам, хоць, можа быць комплекс.

tnx

я рэкамендую winols хоць у пачатку і трохі складаны для разумення, але " навучыцца супастаўляць без выкарыстання драйвераў і адзіны спосаб, каб вырабіць працы, годныя ў больш избегите выкарыстоўваць драйвер з"унутранай памылкі

explode82
13-11-2012, 15:55
я згодны, у файлаў, праца без драйвераў,і, на мой погляд, змены ў 2D, а менавіта тыя, якія ручныя, гледзячы на карты, і, выбраўшы асобныя крокам можаце даць ? ecm, незалежна ад версіі, сказаў гэта? c'? паказвае, што, як вам паказвае на тое, якія карты мяняць і што з дакладнасцю ? толькі winols, але калі ў вас есць damos

franco75
13-11-2012, 18:56
Нават я, пачатковец я аддаю перавагу Winols толькі, што часта даводзіцца перакладаць з нямецкай

cinqueturbo
13-11-2012, 21:46
Ці я вывучаў нямецкую мову ў якасці першага мовы,
і ў любым выпадку Winols не разумею на дно!!:confused:

franco75
13-11-2012, 22:24
Не ? неадкладнага выкарыстання, але, улічваючы паўнату Damos, якія знаходзяцца вакол, па-мойму ? лепш. Для змены карты, выкарыстанне ECM, але драйверы усе набожныя.
Апошняя машына, што я зрабіў ? была 530d, абнаўляючы драйвер, зыходзячы з звестак, запазычаных з winols.

giulianoA3
13-11-2012, 22:40
прабачце, усе damos, што гэта такое??

explode82
14-11-2012, 00:13
файл у winols, у якім яны паказаны розныя пункты карты што азначаюць,спецыфічныя для кожнай мадэлі аўтамабіля і рухавіка

giulianoA3
14-11-2012, 09:33
ен ок, і на ecm titanium гэтыя не есць?дзякуй..

giulianoA3
14-11-2012, 09:37
але winols ? праграма mappattura, immaggino вышэй, чым titanium!!!

explode82
14-11-2012, 10:43
нашмат вышэй, чым у titanim,але толькі калі ў вас есць damos,у адваротным выпадку ? бескарысна, як праграма, тым больш, што для разліку cecksum

abberello
19-11-2012, 14:39
Але damos, я магу папрасіць іх або анлайн ? казіно, каб мець іх?

giulianoA3
19-11-2012, 18:36
i damos-гэта файл decriptaggio і індыкацыі карты на sw адлюстравання winols, як "компас", якія дазваляюць зарыентавацца ў тым "джунглі карт" у ecu практычна то вам кажуць, што ўсе таемнае ecu, на якім ствараюцца....
выбачайце, супаставіўшы з ecm, дзе вы служыце, каб знайсці damos?

explode82
19-11-2012, 21:26
i damos-й? распаўсюджаныя, легка знайсці,у тых, вельмі рэдкіх, вы наўрад ці знойдзеце, і іх кошту пу? перавышаць 500€

sportknight
18-12-2012, 22:48
я damos я знайсці вакол,але, шчыра кажучы, winols ? занадта грувасткі,ecm ва ўсіх версіях ? інтуітыўна і хутка...

манро
19-12-2012, 00:20
так, але часцей за ўсе не дазваляе зразумець тое, што вы робіце,калі вы шукаеце вакол у розных абмеркаваннях, і вы зразумееце, чаму гэта мае сцвярджэнне,што,на маю думку,? вельмі сур'езным для рэдактара змяніць файл....
усе ..напрыклад, шмат разоў у карты, ні ў 2d, ні нашы табліцы паказвае рэальныя значэння, карты жа...***** вы f? у moddare карту cos???хутка і інтуіцыі???
мама мая, не хачу нават думаць пра гэта v?....