Прагляд Поўнай Версіі : egr focus cmax
добры дзень, вы можаце даць мне некалькі саветаў для выдалення egr на ford focus-Cmax . 2000TDCI ....у 2004 годзе ў мяне mpps і BDM.....
з mpps я не магу вызначыць ......заўтра quardo дадзеныя на блок кіравання....
msport (exil77grande)
29-10-2012, 21:53
ford focus c-max 2.0 tdci калі і 115cv мантуе delphi і не будзе проста выдаліць egr калі і 136cv мантуе siemens sid 803 і sid 803a, у якім вы можаце выдаліць egr,але ва ўсіх трох выпадках вы не можаце прымусіць mpps але з bdm.
учора я чыста egr машына не так добра на самай справе клапан быў адкрыты ? цалкам бруднай, зрабіў гэта, я зноў загараецца кантрольная лямпа... дыягностыка значэнне ? 2% фіксаваны.....рухавік ? 200tdci 136 лс, то толькі ў bdm...***** і як я bachup.....c? што-то аб гэтым ведаць...? першае, што мне пашчасціла...
я карыстаюся ў паведамленне, каб сказаць вам, што я не магу выкарыстоўваць ecm просіць мяне прайсці
msport (exil77grande)
30-10-2012, 09:22
я карыстаюся ў паведамленне, каб сказаць вам, што я не магу выкарыстоўваць ecm просіць мяне прайсці
за тое, звяжыцеся са мной у лічку, і я растлумачу.
msport (exil77grande)
30-10-2012, 09:23
учора я чыста egr машына не так добра на самай справе клапан быў адкрыты ? цалкам бруднай, зрабіў гэта, я зноў загараецца кантрольная лямпа... дыягностыка значэнне ? 2% фіксаваны.....рухавік ? 200tdci 136 лс, то толькі ў bdm...***** і як я bachup.....c? што-то аб гэтым ведаць...? першае, што мне пашчасціла...
у вашым выпадку толькі bdm для астатніх у нас есць кіраўніцтва, каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў у спецыяльным раздзеле.
дзякуй, як мага хутчэй, я даю яму паглядзець.....
я вырашыў ...я бачыў, што ў мяне не было часу, каб яго выдаліць ....я купіў новы €90,00 сціплую цану...
ен шчыра кажучы, на гэтым аўто я яшчэ не зразумеў добра, што гэтую старонку.....
каб выключыць яе на 1600 год 2008 90cv я спрабаваў з Толькі 1.2, але не адбірае яго ў мяне,у той час як на bmw 120d там мне ўдалося..***** і мне рабіць?
каб выключыць яе на 1600 год 2008 90cv я спрабаваў з Толькі 1.2, але не адбірае яго ў мяне,у той час як на bmw 120d там мне ўдалося..***** і мне рабіць?
Трэба як менш размясціць файл врі і сказаць, што ecu гэта таму, што хто-то можа дапамагчы
я не ведаю, калі я магу размясціць..new entry
я не ведаю, калі я магу размясціць..new entry
Вы не можаце спампаваць, але вы можаце зрабіць гэта загрузіць ваш файл, ori, магчыма, увесці яго нават у базе дадзеных зыходных файлаў, калі ўжо не там
я паклаў файл .на врі і файл, зроблены з Толькі 1.2,блок гэта bosch edc16c34/2.20 SW 1037393199
Але я не разумею, чаму ен не працуе і ўключаецца кантрольная лямпа.Лічыцца, што блок кіравання быў ужо зменены 2 гады таму і я не магу атрымаць драйверы з ECM, каб зразумець што-то і адкрыць карты і паглядзець, што яны зрабілі па параўнанні з арыгіналам.На самай справе я хацеў бы запатрабаваць больш.
без cerina выйшлі пасля 2010 года, а затым не мае fap, але толькі каталізатар.Што тычыцца выдалення dtc павінен зразумець, якое праграмнае забеспячэнне мне трэба, я не думаю, я проста Ecm.
я выправіў файл .врі і адпавядае фокус!!! я мог бы працаваць і аўтамабіль ідзе нашмат лепш