Перегляд Повної Версії : 9.t7 Fiat 500 1.2 euro6
Привіт всім , я новачок, і я намагаюся з'ясувати, як ви зможете scodifica частково це екю, 9.t7 Fiat 500 1.2 euro6 HW MM9GFHWN01 SW 2L12FAAM, щоб можна було встановити на інший автомобіль , я прочитав ecu з kessv2, і я отримав файл з 2.00 mb, спасибі тим, хто може мені допомогти/навчити
Завжди на цій ecu додати питання, відкривши наявність пам'яті 95640, що відомий виробник емулятори зміна в дві адреси, моє питання 1 читання з kessv2 файл отримав, compression цієї пам'яті? 2 якщо в зазначених вище адрес порту все на ff буде правильний порядок для rinverginare ecu спасибі тим, хто мені може допомогти
Завжди на цій ecu додати питання, відкривши наявність пам'яті 95640, що відомий виробник емулятори зміна в дві адреси, моє питання 1 читання з kessv2 файл отримав, compression цієї пам'яті? 2 якщо в зазначених вище адрес порту все на ff буде правильний порядок для rinverginare ecu спасибі тим, хто мені може допомогти
якщо ви можете прочитати e2p 95640 повинен бути переданий файл я незаймана
Дякую, спочатку в своїй доступності, файл, який я отримав від 2 мб / с читання бд містить також e2p? Або я повинен відкрити ecu і читати тільки e2p, саме на цій пам'яті я бачив, що деякі виробники емуляторів змінити Деякі рядки мені цікаво, якщо я просто покласти FF саме в тих точках, для дівочої вище ecu, я тебе питаю це, щоб зрозуміти, і відкриває вечір краще
На жаль, не можу( не знаю)розмістити фотографію, що зміни в e2p, що я говорив
з kess файл 2 мега, що закони не включає в себе e2prom, тобі це не потрібно desolder і читати в школі.
Дякую за роз'яснення, цікаво, якщо я можу читати з допомогою пінцета чи є різниця?
Знайти різні дискусії на цей факт отпаять або читати їх з допомогою пінцета, якщо хтось із більш досвідчених може мені пояснити, в усякому разі поки ми будемо відкривати і читати цей e2p
отпаять завжди, читаючи з супортом, на друкованій платі потрібно розуміти, що і посилання на інші речі, на платі, так що читання може прийти пошкодженої.
Дякую за відповідь, буду читати як з допомогою пінцета і зварювання пам'ять, а для того, щоб побачити, що різниця є, я хотів зробити, крім того, ще одне питання, я помітив, що з ktag ви можете прочитати деякі eeprom може бути доцільно, якщо це пристрій дозволяє, або в будь-якому випадку, незалежно і все краще і краще зварювання і прочитати типу з Car PROG
коли інструмент дає можливість читати, а спокійно e2prom, і робите резервну копію ecu.
Спасибі відповідь ugoboss, я намагався читати ці пам'яті з k-tag , зробивши резервну копію, щоб потім читати їх окремо eeprom 95320 змінено з immo універсальний, а потім переписати, але, на жаль, від діагностики код помилки, про це повідомляється на зміну ecu edc16u34 Ви, щоб це було цікаво, як він обчислює контрольну суму цих eeprom, перш ніж переписувати з ktag я помітив, що immo universal не про контрольну суму після зміни файлу, але каже, що перевіряє, але як? я помітив, що програмне забезпечення, як Meucci роблять контрольну суму в автомат, і в будь-якому випадку я підтверджую, що читання з допомогою пінцета не на всіх ecu ви можете зробити зіткнення з цієї edc16u34 я помітив, що на цьому ви не можете читати з допомогою пінцета або за допомогою інструмента або отпаять eeprom дякую тим, хто мене може навчити, як розрахувати контрольну суму на ці eeprom або в цілому
чекає, що я пропускаю, тут я кажу про ecu marelli 9fgf, зараз ти говориш про edc16u34 vag, не змінити тему на ту ж тему, якщо ви хочете, щоб відкрити інший і експорту, і нова проблема, у всякому разі, як правило, коли ви робите нерухомості на eeprom я не виправляю, але є те, що тобі роблять. на багатьох ебу, коли ви робите нерухомості в діагнозі у вас помилка на immobilazer але і нормально.
Для того, щоб зробити часткове потрібно читати e2p з програмістом, як і я-терміналів, наприклад... і тоді ви riverginare код і переписує всередині і як мона забрати новий код.
Я прошу вибачення, з Ugoboss для легкий поворот теми, що я зробив, на мій останній пост і я дякую йому ,і я питаю dj piex якщо riverginatura, що я хочу зробити, як це можна зробити без програм, якщо вони знають, шістнадцяткові значення змінити на eeprom цієї 9fgf
Я прошу вибачення, з Ugoboss для легкий поворот теми, що я зробив, на мій останній пост і я дякую йому ,і я питаю dj piex якщо riverginatura, що я хочу зробити, як це можна зробити без програм, якщо вони знають, шістнадцяткові значення змінити на eeprom цієї 9fgf
значення змінюються від sw sw, на я-терміналів, наприклад, це специфічна функція, щоб зробити це, або я ручний, я роблю спроби скинути зон мало, щоб раз і тести, де правильний тест за тестом... скидання зони в e2p і пишу, і намагаюся, поки не знайду правильний області..
я сподіваюся, що було ясно...
Спасибі Dj piex для ясності , і відповідаю , я зрозумів систему, і я думаю, що це важко для мене, тому що я повинен отпаять і припаяти, кілька разів eeprom або зварити попередньо в двері, eeprom, sop пружини для того, щоб робити тести , все одно намагаюся прочитати отпаять eeprom, а між тим на цих ecu зрозуміти, що різниця є, читаючи з супорта і отпаять вже, якби не було різниці, з плоскогубцями, зробити набагато раніше,у всякому разі, коли мова йде про обнулення він має намір поставити FF в шістнадцятковій? Ще раз спасибі
Хотіла відправити показання eeprom, хто мені може допомогти я не розумію як це зробити