Прагляд Поўнай Версіі : запраграмаваць eeprom 5P08C3
Хоць, калі гэта стары eeprom я хацеў бы вярнуць, як я вырашыў кланавання, каб выкарыстоўваць блок EDC15C7 выкарыстана.
Чып зняты з вытворчасці, і я змагаўся трохі, каб кланаваць як жа лёгка завесці машыну загараецца чырвоная лямпачка рухавіка.
- отпаять eeprom;
- прачытайце, як 95P08, выкарыстоўваючы CH351 і праграмнае забеспячэнне калібры
- графік з TL866, як st 95080.
Можа быць хто-то іншы сіле рашэнне ...вось мой, магчыма, можа быць карысным каму-то.
які вопыт, ведае, таму што часта бывае, што чытанне eeprom адрозніваюцца адзін ад аднаго, але некалькі біт?...два тры біта
калі ты перечитаешь той жа eprom 2 ці 3 разы запар, павінна быць усё роўна, у адваротным выпадку ў цябе праблемы, калі чытаць eprom некалькі адрозніваюцца па трываласці.
Калі свет інфарматыкі 95P08 і 95080, па меншай меры, я заўсёды бачыў яе такой і ў кіраўніцтвах, якія я знаходжу вакол..
які вопыт, ведае, таму што часта бывае, што чытанне eeprom адрозніваюцца адзін ад аднаго, але некалькі біт?...два тры біта
калі чытаць без разлітоўка, можа здарыцца...ты як у ложку?
Тады здаецца, што розніца ў адзін / два біта, калі вы павінны на хуткасць programamtore і чып. Я не ў стане сказаць яшчэ, але так мне было паведамлена. Са МНОЙ здарылася таксама з SPI BIOS ПК, а затым я знайшоў правільную камбінацыю, і я вырашыў.
калі чытаць без разлітоўка, можа здарыцца...ты як у ложку?
Гэты eeprom не чытае, зварная. Гэта неабходна выдаліць, і гэта даволі проста. Я чытаў з CH341 і калібры
Калі свет інфарматыкі 95P08 і 95080, па меншай меры, я заўсёды бачыў яе такой і ў кіраўніцтвах, якія я знаходжу вакол..
У мяне няма ніякіх падстаў сумнявацца ў тым, што вы кажаце, але павінна быць што-то ў ****llo HW або SW, што, нягледзячы на чып, калі дадзеныя як эквівалентныя, стварае некаторыя праблемы. Звярніце ўвагу, аднак, што праблема заключаецца не ў эквівалентнасці 95P08 -->95080, АЛЕ - скажу, АЛЕ - паміж 5P08C3 і 95P08. Я павінен быў прайсці праз два эквівалентнасці. JHo спрабаваў сабраць 95080, але яна заўсёды чырвоная лямпачка рухавіка гарыць. Я вырашыў толькі так, як паказана перапраграмаваць стары 5P08C3
калі ты перечитаешь той жа eprom 2 ці 3 разы запар, павінна быць усё роўна, у адваротным выпадку ў цябе праблемы, калі чытаць eprom некалькі адрозніваюцца па трываласці.
Згодны. Тым не менш, здарылася так, што якой-то біт, будзе па-іншаму. Ад pubnto гледжання інфармацыі, я не ведаю, калі біт могуць выклікаць праблемы. У маё дрэннае веданне я мог бы падумаць, што гэта адзін біт НЕ значна - калі можна так сказаць, - і, можа быць, нічога не адбываецца