КПК

Перегляд Повної Версії : Перепризначити не знімаючи fap

pippo65
Привіт народ,бачив, що в мене є в наявності блок керування навантажувача для 500 1.3 multijet моя дружина,я хотів би знати, якщо це можливо, за допомогою карт трохи збільшити продуктивність,без зняти фап.
Ви думаєте, це можливо?
Спасибі за ваші цінні поради.

sergiot
звичайно, можна. результати цікаві.

Alfiuccio
погоджуюся, з серзі...

cinqueturbo
Не я вид 1, що не було проблем, вже серії FAP і з 40-60 км..
підвищення ****ll масло,безперервної регенерації, і ніколи не приведе до кінця,
ланцюга розподілу шуму, щоб масло забруднення палива...
Звичайно, ви можете зіставити 500 1.3 multijet але якщо ллє вже в ці стану, скільки триває?
ну поміняй ланцюг і через 15-20 км. до точки к **** навіть з запчастин fiat і масло selenia,
турбо починає співати "аве марія" з диму, вихлопних газів,
може бути, ті, що я отримав, що надходить в країні в 30-50 км / год?
Якщо 6F3 як навіть 8..
вибачте за вторгнення..

sergiot
все правильно cinqueturbo. але ви також можете зробити з зіставлення помірних, які враховують ці ефекти і не звеличуючи їх занадто багато. я зробив досвід на джульєтта 1600 і на zafira з результатами, які клієнт цінується, і без побічних ефектів. зняти fap кілочки зробити більше, як продуктивність. але хто вас рада....

pippo65
А поки що дякую всім за поради,моя мета,"бачив, вимушену зупинку в момент" була зробити кілька тестів на cinquino моєї дружини.

cinqueturbo
все правильно cinqueturbo. але ви також можете зробити з зіставлення помірних, які враховують ці ефекти і не звеличуючи їх занадто багато. я зробив досвід на джульєтта 1600 і на zafira з результатами, які клієнт цінується, і без побічних ефектів. зняти fap кілочки зробити більше, як продуктивність. але хто вас рада....

Аааааа, але читати добре, от ви говорите про 1.3 multijet не 1,6-1,9-2,0-5,0 і т. д..

cinqueturbo
А поки що дякую всім за поради,моя мета,"бачив, вимушену зупинку в момент" була зробити кілька тестів на cinquino моєї дружини.

Є тисячі потоків на свій ECU, якщо я хочу вчитися..
ми можемо допомогти вам..
потім, якщо це не просто паста для ваших зубів, покладених на послуги онлайн-файли тут на форумі
ви також можете залишити повідомлення в нижній частині праворуч у червоній рядка
rimarmi здивований і задоволений на 100%

pippo65
Вчора ввечері я спробував глянути на карту, що я зробила це з професіоналом,щоб моя стара ТОЧКА G. 90CV, що у мене було.
Порівняно з файл-орі,завжди в моїй G. P

Але скільки часу потрібно для того, щоб підготувати карту, так?
Я з Ecm Titanium 1.61,як програмного забезпечення, більш інтуїтивно зрозумілий для новачка?

micheleyr6
я думаю, що більше інтуїтивно, як саме і т. д.