Прагляд Поўнай Версіі : Перапрызначыць не здымаючы fap
Прывітанне народ,бачыў, што ў мяне ёсць у наяўнасці блок кіравання пагрузчыка для 500 1.3 multijet мая жонка,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, з дапамогай карт трохі павялічыць прадукцыйнасць,для без зняць фап.
Вы думаеце, гэта магчыма?
Дзякуй за вашы каштоўныя парады.
вядома, можна. вынікі цікавыя.
Не я 1 выгляд, што не было праблем, ужо серыі з FAP і з 40-60 км..
павышэнне ****ll алей,бесперапыннай рэгенерацыі, і ніколі не прывядзе да канца,
ланцугу размеркавання шуму, каб алей забруджвання з паліва...
Вядома, вы можаце супаставіць 500 1.3 multijet але калі лье ўжо ў гэтыя стану, колькі доўжыцца?
ну памяняй ланцуг і праз 15-20 км. да кропкі да **** нават з запчастак fiat і алей selenia,
турба пачынае спяваць "авэ марыя" з дыму выхлапных газаў,
можа быць, тыя, што я атрымаў, якая паступае ў краіне ў 30-50 км / ч?
Калі 6F3 як нават 8..
прабачце за ўварванне..
усё правільна cinqueturbo. але вы таксама можаце зрабіць з супастаўлення ўмераных, якія ўлічваюць гэтыя эфекты і не узнімаючы іх занадта шмат. я зрабіў вопыт на джульета 1600 і на zafira, які з вынікамі, якія кліент цэніцца, і без пабочных эфектаў. зняць fap калкі зрабіць больш, як прадукцыйнасць. але хто вас рада....
А пакуль дзякуй усім за парады,мая мэта,"бачыў, вымушаную прыпынак у момант" была зрабіць некалькі тэстаў на cinquino маёй жонкі.
усё правільна cinqueturbo. але вы таксама можаце зрабіць з супастаўлення ўмераных, якія ўлічваюць гэтыя эфекты і не узнімаючы іх занадта шмат. я зрабіў вопыт на джульета 1600 і на zafira, які з вынікамі, якія кліент цэніцца, і без пабочных эфектаў. зняць fap калкі зрабіць больш, як прадукцыйнасць. але хто вас рада....
Аааааа, але чытаць добра, вось вы кажаце пра 1.3 multijet не 1,6-1,9-2,0-5,0 і г. д..
А пакуль дзякуй усім за парады,мая мэта,"бачыў, вымушаную прыпынак у момант" была зрабіць некалькі тэстаў на cinquino маёй жонкі.
Ёсць тысячы патокаў на свой ECU, калі я хачу вучыцца..
мы можам таксама дапамагчы вам..
затым, калі гэта не проста паста для вашых зубоў, ускладзеных на паслугі онлайн-файлы тут на форуме
вы таксама можаце пакінуць паведамленне ў ніжняй частцы справа ў чырвонай радкі
rimarmi здзіўлены і задаволены на 100%
Учора ўвечары я паспрабаваў зірнуць на карту, што я зрабіла гэта з прафесіяналам,каб мая старая G. КРОПКА 90CV, што ў мяне было.
Па параўнанні з файл-крычы,заўсёды ў маёй G. P
Але колькі часу патрабуецца для таго, каб падрыхтаваць карту, так?
Я з Ecm Titanium 1.61,як праграмнага забеспячэння, больш інтуітыўна зразумелы для пачаткоўца?
я думаю, што больш інтуітыўна, як менавіта і г. д.