Прагляд Поўнай Версіі : Temic Мэрсэдэс "амаль" заблакаваны 0004467840
Прывітанне,
я шукаю інфармацыю пра эбу TEMIC 0004467840. Пасля запісу дрэнна(я мяркую) з Kess, cl, сярэдні асвятляе рэгулярна, павярнуўшыся да мінімуму, але калі хуткасць солі некалькі абаротаў і тузае. У дыягностыку ўваходзіць, але не ёсць памылкі. Я не магу перапісаць праз OBD, riflesciata у школе нічога не мяняецца.
Мае 2 мікра-працэсараў, магчыма, што адзін кіравання запуск і кіраванне ціскам і, што адзін не прапусціў?
Рамантуе?
Вы можаце кланаваць?
калі спатрэбіцца, прыкладаю на ВРІ
напішыце што-небудзь яшчэ ў прапановамі і пытаннямі..што temic і?год з паловай..што флэш мантажуе,да правільна cks?да спрабавалі зашыфраваць, і плоскі?
Id ECU : HW VGJM0A86, Sw 53, запасныя 041 446 09 40 ZGS 004. Мантуецца на грузавік Mercedes Atego 2003 года. Я не ведаю, флэш-памяці, якая была перапісана з іншага супастаўленне з файлам КРЫЧЫ. І здарылася, што пасля запісу або перад скончыць вырубілася харчаванне ад kess (кароткае замыканне або і з тых часоў толькі ў дыягностыцы, але кесс не чытае, ні піша. Яна як быццам адарвалася lina K., Нарэшце, мае аранжавы індыкатар гарыць, з абручом , што гэта иммобилайзер або якой-recovery?
я не думаю, што індыкатар гарыць иммо, інакш не заводзіўся зусім...
але ты не прачытаў файл, перш чым пісаць?
kess, з гэтым ecu дае вам магчымасць прачытаць eeprom,bekap поўны,напісаць поўны файл або толькі карты як ты зрабіў?
ты, што файл быў напісаны?
вы павінны паспрабаваць перапісаць яго ў boot mode, у кіраўніцтвах kess ce усё..
заўсёды калі ваш kess не смажаны..
Для boot mode, я не кабель, і не лічу, pin-out. Я чытаў і пісаў некалькі разоў, аж да блакавання. Kess, гэта нармальна. На иммобилайзер, у мяне ёсць сумненні, паколькі транспартны сродак у прамысловай вы можаце, што recovery і иммобилайзер можна, напрыклад, закрыць кран і не даць цалкам адключаецца, як на легкавых. Цяпер усё роўна ў поўнай цемры. дзякуй у любым выпадку.
я не разумею, калі да bekap поўны,калі да дадзеных e2p і г. д..
у любым выпадку глядзіце, калі вам можа быць карысна гэта працэдуру, апісаную тут