Прагляд Поўнай Версіі : saab 9.3 2.0 турбо бензін чытання, блок кіравання trionic t5
я разумею, гэта saab 2.0 turbo бензін, які я павінен прачытаць.
ці спрабаваў з galletto bdm, але я не закон, я па памылцы flasch не recognizet..
можа ў каго небудзь вопыт па гэтай нагоды??
Ніколі не рабіў.. але я бачыў у інтэрнэце, што ў bdm патрабуецца спецыяльны перахаднік, каб гэтыя + розныя распиновка
можа быць, ты спачатку отпаять флэш-памяці і чытаць з дапамогай праграміста?
дзякуй за адказ...спрабую трохі вакол, я прыйшоў да высновы, ўзяць спецыяльны інтэрфейс...
называецца combiadapter..павінен зрабіць, як паслядоўны, што ў bdm, спадзяюся, добра!
дзякуй за адказ...спрабую трохі вакол, я прыйшоў да высновы, ўзяць спецыяльны інтэрфейс...
называецца combiadapter..павінен зрабіць, як паслядоўны, што ў bdm, спадзяюся, добра!
baaa за тое, што ён робіць & цане, я б узяў адзін праграміст-іншаму, павінен быць і я б адзін інструмент з больш шырокім выкарыстаннем.. у любым выпадку добра
згодны..я выбраў гэты варыянт, таму што я ўпэўнены, што файл павінен быць зменены, больш, чым адзін раз, так як гэта рухавік, які быў перасадзілі на бездараж...я зрабіў усю электрычную частка.