Прагляд Поўнай Версіі : Kessv2 памылка змены хуткасці не ажыццяўляецца
Kessv2 памылка змены хуткасці не ажыццяўляецца , усім прывітанне і дзякуй загадзя, хто дапаможа мне, я пачатковец, і я спрабую зрабіць egr off на Panda 4x4 1.3 Mtj блок кіравання mjd6jf hw02 чытаць у бд без праблем з kessv2 файл, 448 kB затым я змяніў з ecmtitanium і я спрабую перапісаць ўставіць зменены файл затым kessv2 пытаецца ў мяне, нават арыгінал пачынае пісаць мне падае з гэтай памылкай Змена хуткасці не ўвайшлі не ведаю, што гэта такое, і ўсё роўна машыны-то не адразу даюць спакою , я праверыў у hex hw такарныя станкі з этыкеткай усё ў парадку, хто мяне ведае, як дапамагчы ?дзякуй
прывітанне...хутчэй за ўсё, павінны змяніць хуткасць сувязі kess
Дзякуй за адказ,але, будучы пачаткоўцам, не ведаю, як задаць хуткасць і потым, як я магу ведаць, калі я павінен ўсталяваць больш павольна або хутка, kess, не робіць гэта аўтаматычна
прывітанне..я паспрабаваў праверыць у kess..для гэтага ecu не ce l параметр хуткасці абмену..
да вырашаецца то?
На жаль, няма таксама і таму, што я не хацеў паўтарыць спробу з-за страху блакавання-гэта ўсё роўна адзін і той жа эбу ў bdm, мне ўдалося зрабіць, я хацеў Зразумець, у гэтым памылка, таму што, відавочна, лёгка праз OBD хутчэй і не трэба разбіраць блок кіравання