КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Пачаць!!

gigi250
Прывітанне ўсім, я хацеў бы пачаць сур'ёзна гэтай дзейнасці, на дадзены момант у адукацыйных мэтах, або ў якасці хобі, то вы ўбачыце!
Я запампаваў нейкі pdf знайшоў у сеткі для таго, каб пачаць вывучаць што-то, то я хацеў бы пачаць рабіць практыкі, нават проста з якой-небудзь праграмы на кампутары. Я мяркую, есць які-то эмуляцыі няма? Я растлумачу: ад праграмнага забеспячэння, я хацеў бы загрузіць стандартныя карты (у выпадку, калі ў сеткі або ў самой праграме), а затым змяніць яго і, нарэшце, праверце працу без загрузіць што-то на машыну, а затым з дапамогай эмулятара, які ўзнікае, калі параметры ўведзеныя правільна працуюць.
Існуе што-то ў гэтым родзе?

Як інструмент, замест таго, што вы мне параіце? Відавочна, каб выдаткаваць мала.. нейкі клон?

micheleyr6
эмулятар....ніколі не чуў..
для таго, каб пачаць першае, што вам трэба, паяльной станцыя таксама паветра.*****і tool калі ты пеўнік, вы можаце зрабіць гэта ў bdm, што ў паслядоўны...або kess, ты проста ў паслядоўны, але значна больш простая ў выкарыстанні..
для рэдагавання файлаў і г. д....шмат, а з ecu, якія існуюць сумаваць, заўсёды што-то

dariscad

cinqueturbo

ігнат

ugoboss

ігнат

ugoboss