Прагляд Поўнай Версіі : водгук карта fiat idea 70cv
прывітанне, хлопцы, я прашу вас, экспертаў, меркаванне на гэтую карту...
не, гэта зроблена мной..чалавек паскардзіўся празмернага дыму выхлапных газаў, і я іх, або загрузіць арыгінальны файл!!
залежыць ад карты, зроблена дрэнна ці якія-то праблемы ўсе аўто?
Карта агульны выгляд на дзесяць аўтамабілях псеўда супастаўляюцца
вы таму ісці..
у вашым выпадку адсутнічае
002BAE Абмежавальнік крутоўнага моманту
002702 EGR
курэнне і недахоп паветра, такім чынам, меншае ціск турбо "рэгулюецца дрэнна або лабавога ўдару і турба стрэл",впускной калектар забіты і г. д., альбо занадта шмат дызельнага паліва на карце час ўпырску.. не ведаю, як сказаць, бачыў, што і было дадзена 10-12% з павелічэннем на палову карты і не ведаю, што твар..
трэба праверыць аўто, у першую чаргу, потым прыстасоўваешся, карта...
Ок...Дзякуй 5turbo...
Машына кантролю, але не было ніякіх праблем...на самай справе з файлам арыгінала, нават трохі дыму..вось чаму я думаю, што ёсць што-то, што не ідзе карта...
Зараз ідзе з файламі ў....
Маленькі ад і свой на 5?я таксама дзе-то год валодання гэтым сродкам..
затым іншай дробязі..
адрас адзін 008FEC ў 00942A змяняецца на адмоўную..
правільна, як змяніць?
Найлепшыя пажаданні і поспехі ў cinquino.. я прадаў у мінулым годзе..
008FEC ў 00942A карты лямбда я пазбягаю дотыку на аўто акцыі
Шкада, што да прадаў...вызначана былі свае прычыны...
Так што зніжэнне ёсць на гэтай карце?
Шкада, што да прадаў...вызначана былі свае прычыны...
Так што зніжэнне ёсць на гэтай карце?
зніжэнне будзе таксама.. але я выкарыстоўваю іншы метад..
ёсць карта АФРЫКІ, якая кіруе лямбда-карты, так што бескарысна зніжаць, але карта лямбда
Добра для гульні поўны прывад-гэта добрая нагода...асабліва, калі гэта каралевы😉
Добра для гульні поўны прывад-гэта добрая нагода...асабліва, калі гэта каралевы������
Bautte ў частку я гуляў з RS на 96
ахах мне гэта падабаецца...я не ведаю, калі мы можам працягнуць гэтую размову тут...але, па мне, каралева-гэта для аматараў...я не заўсёды меў задавальненне валодаць...але, мне здаецца, мой ужо зараз вы страцілі кантроль на каціроўкі...