КПК

Перегляд Повної Версії : підняти тиск в рампі, edc15, c7 jtd 115cv

mjet10
доброго ранку, я шукав місце, щоб підняти рейку alfa romeo 147 jtd 115 л. с. більше 1400 бар...я повинен довести до 1600 бар мають поміняв насос високого тиску з 2.4. я бачив, що є і обговорення бісером, але колеги кажуть мені, що я не права. хтось може допомогти?

frenk85

mjet10
Але ти впевнений? Я бачив у багатьох зробити це зміна саме для того, щоб знімати на 1600 бар

frenk85
Я впевнений, датчик jtd закон до 1500bar, тому ти повинен змінити.

mjet10
Якщо б я знала, не робила усе це рух... Так що до 1500 бар є прибуття вірно? ... Я б приїхав навіть з насосом я думаю...

mjet10
Якщо б я знала, не робила усе це рух... Так що до 1500 бар є прибуття вірно? ... Я б приїхав навіть з насосом я думаю...

sergiot
так, ти міг би отримати цікаві результати, навіть з насосом, але якщо ви хочете більш високу продуктивність, не є необхідним, щоб збільшити тиск, потрібно побачити, якщо ви можете до збільшення витрат дизельного палива, форсунок, і, звичайно, ви можете зробити, принаймні, поки не дійдете до межі прокачування насоса. і ви можете зробити це без підвищення тиску.
підвищення тиску тільки при "з'їв " відразу від ебу і не дає уявлення, якщо не супроводжується відповідними змінами контуру.

mjet10
Але якщо зміна датчика в рампі, якщо місце карту ви можете сказати мені адреси, чіпати, є багато біт я знаю, і навіть карту від лінійного

frenk85
Впевнений, що ви, купи датчик. У будь-якому випадку, як я вже пояснив, від Sergiot не є обов'язковою умовою.

mjet10
Я знаю, він був завжди мені биток мати 1600 бар тиск в рампі, ось файл

mjet10
Так що мені ніхто не допомагає?

mjet10
Або я все флейти 1.9 jtd 120 з відповідного датчика

mjet10
Я у вас залишив?