Прагляд Поўнай Версіі : падняць ціск ў рампы, edc15, c7 jtd 115cv
добрай раніцы, я шукаў месца, каб падняць рэйку alfa romeo 147 jtd 115 л. с. больш за 1400 бар...я павінен давесці да 1600 бар якія маюць памяняў помпа высокага ціску з 2.4. я бачыў, што ёсць і абмеркаванне пацеркамі, але калегі кажуць мне, што я не правы. хто-то можа дапамагчы?
Але ты ўпэўнены? Я бачыў у многіх зрабіць гэта змяненне менавіта для таго, каб здымаць на 1600 бар
Я ўпэўнены, датчык jtd закон да 1500bar, таму ты павінен змяніць.
Калі б я ведала, не рабіла ўсё гэта рух... Так што да 1500 бар ёсць прыбыцце праўда? ... Я б прыехаў нават з помпай я думаю...
Калі б я ведала, не рабіла ўсё гэта рух... Так што да 1500 бар ёсць прыбыцце праўда? ... Я б прыехаў нават з помпай я думаю...
так, ты мог бы атрымаць цікавыя вынікі, нават з помпай, але калі вы хочаце больш высокую прадукцыйнасць, не з'яўляецца неабходным, каб павялічыць ціск, трэба ўбачыць, калі вы можаце да павелічэння расходу дызельнага паліва, фарсунак, і, вядома, вы можаце зрабіць, па меншай меры, пакуль не дойдзеце да мяжы прапампоўкі помпы. і вы можаце зрабіць гэта без павышэння ціску.
павышэнне ціску толькі пры "з'еў " адразу ад эбу і не дае ўяўленне, калі не суправаджаецца адпаведнымі зменамі контуру.
Але калі змена датчыка ў рампы, калі месца карту вы можаце сказаць мне адрасы, чапаць, ёсць шмат біт я ведаю, і нават карту ад лінейнага
Упэўнены, што вы, купі датчык. У любым выпадку, як я ўжо растлумачыў, ад Sergiot не з'яўляецца абавязковай умовай.
Я ведаю, ён быў заўсёды мне біток мець 1600 бар ціск у рампы, вось файл
Так што мне ніхто не дапамагае?
Ці я ўсё флейты 1.9 jtd 120 з адпаведнага датчыка