Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Выправіць тэрміновы Audi A4 EDC16

gimarras
Я чытаў карту' A4 2.0 16v 140 Л. с. EDC16 ECU hw 113 sf 740. Машына супастаўляецца і ідзе занадта добра, і кліент просіць паніжэння. Я чытаў з БД файл, які я змяніў, але ў запісу памылка RSA. Я пабег чытання ў BDM, але захаваць файл з CK няправільна і г. Д. я не магу выправіць. Не разумею, што за аперацыя была зроблена, але калі вы выправіць ck і перапісаць файл, павінна працаваць. Магчыма, файл з ВРІ я магу вырашыць, нават калі ты і знойдзеш без upgrade soft (03g906016GN 7004) ?
Між тым, цікава, калі хто-то можа выправіць, праверыць на файл "ёсць bekup карта" - ложак у BDM або лепш зрабіць dowgrade ( на арыгінал) і выправіць і Рэгістрацыі.
Я думаю, што гэта было зроблена свайго роду абарона карты, калі хто-то кажа мне, што можа быць зроблена, проста з цікаўнасці , я быў бы ўдзячны за інфа.
Дзякуй

і найлепшыя ПАЖАДАННІ ўсім.

cinqueturbo
Бачу, што цяжка, калі не знойдзены зыходны файл.
у любым выпадку інструменты павінны выправіць кантрольную суму запісу.

ugoboss
я зрабіў некаторыя працы на файл, ложак у паслядоўны,
файл "AUDI A4 МОД чытаць З БД.У", як кажа пашырэнне і арыгінальны
файл "WinOLS (Audi A4 (down_boss_cks_ok) - 374970) і напісаць з паніжэння, з cks правільна.
файл"Audi a4 мод чытаў, OBD_boss" і тое, што ты чытаў у паслядоўны адрэдагаваныя і выпраўленыя для запісу,

яны не зрабілі ніякай збан на файл , і толькі пытанне cks, паспрабуйце напісаць і скажы мне, як заканчваецца запіс, (у сувязі з тым, што ты пішаш у файл?)
калі ў вас іншая праблема, паспрабуйце спытаць і мы бачым яе вырашыць, калі дазваляе надвор'е.

gimarras
Дзякуй, Бос. У панядзелак паспрабую напісаць. Выкарыстоўваю Kess клон , што на чытанне ОК, але ў запісу мне памылку RSA . Так што з Ск правільна, не павінна быць праблем?