Прагляд Поўнай Версіі : Кабель пашкоджаны
Добрай раніцы ўсім, я зразумеў, што провад ружовы певень v54 ў маім распараджэнні не напалі , я не спрабаваў, каб убачыць, калі ён працуе з-за страху зрабіць дом у адпаведнасці з вас могуць кінуць або ружовы провад-гэта мала важна? 🤔
вы павінны ўбачыць, дзе v на баку obd2, а затым я магу сказаць вам, што рабіць..
з метра глядзець, калі, і правадной, і мне лік 16-кантактны..
у любым выпадку вы павінны выправіць гэтую пастку ў адваротным выпадку вы stacceranno усё паступова
вы павінны ўбачыць, дзе v на баку obd2, а затым я магу сказаць вам, што рабіць..
з метра глядзець, калі, і правадной, і мне лік 16-кантактны..
у любым выпадку вы павінны выправіць гэтую пастку ў адваротным выпадку вы stacceranno усё паступова
1. у чым сэнс, куды ідуць на баку obd2? я ведаю, што ідзе разам з усімі правадамі ўнутры, але не ведаю дзе ён падлучаны .
2 на жаль, я не тэстар і не ведаю нават убачыць, калі ён правадной, і на якія лічбы вы маеце на ўвазе
3, калі я змагу разумець першыя 2 пункты, магчыма, я змагу адрамантаваць разетку :-)
1. у чым сэнс, куды ідуць на баку obd2? я ведаю, што ідзе разам з усімі правадамі ўнутры, але не ведаю дзе ён падлучаны .
2 на жаль, я не тэстар і не ведаю нават убачыць, калі ён правадной, і на якія лічбы вы маеце на ўвазе
3, калі я змагу разумець першыя 2 пункты, магчыма, я змагу адрамантаваць разетку :-)
гэта і obd2
гэта і распиновка obd2
гэта і раз'ем rs232, што трэба адкрыць і зафіксаваць провад з дапамогай заціску зацягваючы прысутнічае ў інтэр'еры
гэта і obd2
гэта і распиновка obd2
гэта і раз'ем rs232, што трэба адкрыць і зафіксаваць провад з дапамогай заціску зацягваючы прысутнічае ў інтэр'еры
Паколькі яшчэ арабскі не разумею (хоць я прыкладаю схемы ������ ) мы робім, што я прынясу ������������������
глядзіце, калі колер кабеля адпавядаюць гэтыя фатаграфіі, якія я пасылаю
глядзіце, калі колер кабеля адпавядаюць гэтыя фатаграфіі, якія я пасылаю
ок, як толькі прыеду дадому, адразу праверу дзякуй
сёння раніцай я прачнуўся, і я думаў, гаворка 5turbo і, магчыма, я прыехаў у сэнс фразы "з метра глядзець, калі, і правадной, і мне лік 16-кантактны." правадной quot сказаць, што я павінен ўставіць у кампутар і паглядзець, што гэта пін-код, што не мае ў цяперашні час (ці памыляюся?)
няма, правадная значыць, калі ён падлучаны, зрабі так, купі сабе мультиметр spela кавалачак (у пік) провад у гэта, падключыце адзін мац мультиметра на кавалак аголены і з другога, краніце наском аднаго, каб калі-pin раз'ем obd, які знаходзіцца на іншым канцы провада, калі мультиметр гучыць, гэта значыць, што гэта жорстка, калі не гучыць, не правадной, (вядома, вы павінны ўсталяваць мультиметр на шкале з hom, дзе ёсць функцыя гуку, калі калегі разам 2 мацы паміж сабой).
даруй, што я ўвайшоў так шмат у дэталях, але, паколькі ты сказаў, што не мець тэстар (мультиметр) не ведаю, як ты ведаеш, як выкарыстоўваць
няма, правадная значыць, калі ён падлучаны, зрабі так, купі сабе мультиметр spela кавалачак (у пік) провад у гэта, падключыце адзін мац мультиметра на кавалак аголены і з другога, краніце наском аднаго, каб калі-pin раз'ем obd, які знаходзіцца на іншым канцы провада, калі мультиметр гучыць, гэта значыць, што гэта жорстка, калі не гучыць, не правадной, (вядома, вы павінны ўсталяваць мультиметр на шкале з hom, дзе ёсць функцыя гуку, калі калегі разам 2 мацы паміж сабой).
даруй, што я ўвайшоў так шмат у дэталях, але, паколькі ты сказаў, што не мець тэстар (мультиметр) не ведаю, як ты ведаеш, як выкарыстоўваць
ты зрабіў выдатна бачыў, што ты прыняў у поўным аб'ёме (не ведаю, што выкарыстоўваць ) так што дзякуй табе за тлумачэнне, я бяру мультиметр і раблю тэст, дзякуй яшчэ раз
і здрасце, і што сантэхнік не разумее, трубы??
калі не памыляюся, то "драты" ружа не з'яўляецца рэальным нітка, нават на маім ёсць