КПК

Перегляд Повної Версії : Scodifica всього marelli FIAT Punto 5

gimarras
Я scodifica всього Marelli 5 в пункті 1.2 бензин, але автомобіль не заводиться, чому я повинен обійти лінії can, і не можу знайти інструкції про те, як продовжити. Я просто піду в мотоцикл, а потім будь-які проблеми мене не цікавлять.

Я повинен спочатку визначити свої дроти, і що тоді? Мені просто потрібно зупинити? Тільки одна або обидві лінії (Hi і Low)?
Спасибі тим, хто може допомогти, борються з scodifiche після пожежі в майстерні, що він знищив ключі від автомобілів для продажу або ремонту.
спасибі всім, хто захоче мені допомогти.

p.s. у мене ще питання відкрите з приводу scodifica.

cinqueturbo
мої програми нічого не говорять про припинити проводів..
каже, лише Запрограмувати ST10F168/ST10F269
ти говориш про невеликий ecu hibrida??

gimarras
Так, це те, що. Зроблено з Marelli Тюнінг, але не частину.
В мережі я читав на C, оскільки при включенні спілкується з Боді і бере код. Електрики повідомили, що вставляється реле, що протягом перших секунд, вимкніть тіла, щоб включити запалювання, потім скидає лінію так, що все працює.

cinqueturbo
може бути, інше програмне забезпечення не потрібне? завантажити файл...

gimarras
Я не читання. Я підключив ебу на інструмент, який робить scodifica в автономії. В кінці ідентифікує його як scodifica всього (інший варіант був небайдужий діви). Так що я вважаю, що це scodificata але читала, що при включенні відновлює код від ТІЛА, що не дозволяє стартера, і для цього потрібна зупинка лінії can, але не знаходжу точних інструкцій.

cinqueturbo

gimarras
Нічого. Я розімкнув провід ПІН 29, але не частину. Мені соромно: я не міг поставити на мотоцикл кавомолка ніяково, але має ж бути спосіб. Я впевнений, що ECU як scodificata, інструмент завжди працював так, я повинен знайти спосіб, щоб отримати його початку, а також контрольні лампи горять з половиною пульт не працює.

Спасибі cinqueturbo для відповідей.