Прагляд Поўнай Версіі : Карэкцыя Кантрольнай сумы ADC15 Alfa 156
І гэта другі раз, калі мне здарыцца пісаць EDC15 C7 Альфа 156 і любое змяненне я, аўтамабіль пераходзіць у матацыкл, а затым выключаецца. Я мяркую, гэта праблема няправільнай кантрольнай сумай.
Вы можаце зірнуць на гэтыя файлы, якія я прыкладаю, каб убачыць, калі праблема карэкцыі і г. Д., або ў пісьмовай форме ў Ks. Я не пытаюся думкі на змены, так як доказы таго, каб праверыць якую-небудзь праблему. Дзякуй
рэгістрацыя і выдаліць іх. 100%...
Дзіўна, тады чаму машына выключаецца?. Цяпер спрабую перапісаць файл КРЫЧЫ, спампаваў з сеткі з такім жа HW і SW, якія я бачыў на і г. Д. я з ліку Cksum адрозніваецца, што то я не разумею, што гэта важна. І гэта другі раз, калі я, здараецца, і я б не хацеў гэта праблема спынення..., якія я выкарыстоўваю. Калі паспрабую, нават з курыцай.
Між тым, дзякуй cinqueturbo.
cks, як ужо сказаў, і добра , але я прашу цябе змены ад 078302 ў 078344 спатрэбілася? паспрабуйце вярнуць арыгінальны гэты кавалак карты і паўтарыце спробу запісаць файл, каб убачыць, калі пойдзе ў ход.
Вялікі БОС. Гэта быў проста мод, паказваюць, што дэйв праблем. Я не разумею, як гэта магло здарыцца. Практычна гэтыя крывыя змяняюцца ад ECM. На файл з тым жа SW і HW спампаваў з сеткі, змяненне адбываецца рэгулярна, з таго, што прачытаў ад ECU гэта перабор. Чаму?
Цяпер, калі яны ў танцы, прашу цябе зірнуць на гэты МОД, машына едзе крыху лепш, але не адказвае, як павінна. Магчыма, значэння мод прыблізныя, але пасля некалькіх тэстаў я не перакананы. Аўтамабіль мае моцны турбулизатор, магчыма, таксама з-за змены турбіны з трохі больш, але не магу аднавіць . Не я разумею, што есць абмежавальнік крутоўнага моманту, дадатковы. Ёсць якія-небудзь прапановы? Датчык расходу паветра , датчык ціску, паветраны фільтр і дызельнае паліва новыя. Дзякуй
Вы.... але калі вы не прыкладаю файлы , ГЛАДЖУ КОНЬ!!!
я не думаю, што ecm modififchi толькі тыя крывыя, вельмі верагодна, хуткі праход на mause, а ўжо зразумеў, у любым выпадку, калі вы ставіце турба больш потым не шкадуй, для турбулизатор, гэтыя рухавікі, калі пакінуць у змене добра і даюць выдатныя вынікі.