Перегляд Повної Версії : Помилка P1901 Opel meriva marelli MJD 602 hw 3422M166 /
Вони борються з проблемою на виході Meriva 1.3 MJ, який продовжує давати помилку P1901-Датчик тиску fap. Я думав, що впораюся з DEPAP і EGRoff радикальний, але НІ!, все гірше і гірше, і продовжує давати завжди ж помилку незгладимий та recovery. Можливо, піти електрично відключеним датчиком диференціального тиску? Або трубку?
Карта зроблена професіоналом, так що виключаю помилки в defap (принаймні, я сподіваюся).
Це сталося з вами?
спасибі і буна вечір
я думаю, що карта зроблена погано.
я скину параметри fap, перш ніж писати файл мод??
Ні, не я скину параметри, перш ніж писати. Що це?.
Мод був зроблений професіоналом в мережі, і я майже впевнений, що це зроблено добре, як я мав можливість переконатися не раз. Мої сумніви, що може бути винен датчик тиску або. Насправді давав помилку Датчика тиску фільтра частинок несправності.
Але ти говорила, що з професійної, що у тебе помилка P1901??
я вважаю, що якщо ти негайно замініть датчик був впевнений, щоб вирішити, і дуже ймовірно, витратити ще менше, в будь-якому випадку, як я вже сказав, перш ніж писати змінений файл, і хороша практика, щоб скинути всі параметри.
Вирішена. Був датчик, який я замінив і все ОК.
Потрібно, щоб вчитися.
Спасибі всім