КПК

Прагляд Поўнай Версіі : файлы ФЛЭШ і МІКРА на marelli MJD 602.м1

gimarras
прывітанне,
я напісаў Marelli далучэння ФЛЭШ-Файлаў зменены, далучыўшыся да файла МІКРА.у, які паступае ад блока кіравання, з тым жа SW і HW, але з нумарам "Запасная-іншаму". Аўтамабіль і, здаецца, добра. Цікава, што змяшчае файл МІКРА, што праграма просіць вас далучыцца да Флэш-адрэдагаваныя?, Могуць быць праблемы ў далейшым?
Дзякуй тым, хто можа адказаць.

ugoboss
у мікра ce sw для працы з flash, вельмі верагодна, маючы лічбы sw і hw, роўнай або добра, калі машына пойдзе ў ход і ідзе добра, вы не павінны мець ніякіх праблем у будучыні, але я прашу цябе, ты не мог яе чытаць, каб не ісці на непатрэбны рызыка заблакаваць і ўсё?

gimarras
Дзякуй, Бос. Пацвярджаю, як ты кажаш, аўтамабіль ідзе як з стары файл. Адзіная праблема-гэта памылка p1901 на датчык ціску FAP, што я думаў, што спраўлюся з DEFAP... а яшчэ прысутнічае. Таму я заплюшчваю абмеркаванне, заявіўшы, што нават у выпадку напісання як зрабіць што ад мяне аўтамабіль працуе. Для таго, каб адказаць на ваша пытанне, БОС : я паспрабаваў зрабіць тое сціпла паводзіць пазбягаючы 1 гадзіны чытання, неабходны ён перастае ECU. Цяпер адкрываю пост, каб памылка P1901.

ugoboss
для таго, каб пазбегнуць гадзіну-паўтара чытання, я адкрываю, і я ў BDM 10 хвілін і праблем 0