КПК

Перегляд Повної Версії : Відгук карта giulietta 1.6 105hp

Andreamap
Всім привіт,я зробив цю карту, де це було зроблено defap egr off і збільшення продуктивності

проблема саме в цьому останньому пункті,продуктивність збільшилася трохи-трохи,хотів би запитати, якщо хто-то міг би поглянути і сказати мені, (з winols, де я можу знайти криві, час вприскування, обмежувачі і тиску турбо)

Додаю файли:

gimarras
ECU повинен бути EDC16 c39, але файл КРИЧИ, не схоже на оригінал, тому не можу подивитися, як насправді мод відрізняються від оригіналу. Спробуйте поставити HW і SW ECU. Наскільки я бачив мод, не погано. Однак, повторюю, я не розумію, як це було збільшення. Обмежувач крутного моменту, rail та турбонаддув можуть йти добре. Час вприскування, якщо ви не знаєте, як рухатися, і, якщо карта не надто багато тяги не чіпав. АЛЕ.... чуємо, хтось більше, браво!!

Andreamap
Ecu-це edc17c49
Використовуйте winols, щоб побачити відмінності?

gimarras
Ви можете використовувати WinOls, більш професійний або ECM Titanium або будь-редактор. Навантаження до ГОДИНИ, потім мод, і один раз відкрити подивитися відмінності.

Andreamap
Для мене, що я новачок визнати криві, це не легко,це займає у мене багато часу без damos або драйвер для winols.
Але тепер я бачу, що-небудь знайти в мережі

ugoboss
ебу і edc17c49, і був видалений Torque Monitoring для максимального крутного моменту , і змінені педалі - турбо - наддуву - тиск масла - обмежувачі press. нафто - і обмежувачі крутного моменту - зняв egr fap, мені здається дивним, що зміни ви відчуваєте себе незатишно, в будь-якому випадку ви можете звернутися до тих, хто тебе зробив для роз'яснення.

Andreamap
ugoboss, але з якою програмою ви бачите ці зміни?
я використовую winols, але без damos звідки ти знаєш про карти?

ugoboss
дізнаєшся на око, після декількох років зміни, ми говоримо, що, принаймні, карти головним чином розташовані в порядку :-)

Andreamap
Для того, щоб розпізнати їх на око можна прийняти як сигнал це керівництво?
Для того, щоб послати більше дизельного палива, які карти я повинен підправити?

ugoboss
це керівництво і для ecu vag (насправді і audi) ти для рук ecu fiat group, навіть якщо всі і 2 edc17 дуже різні, а особливо різні на деякі логічні операції, сказав, що це я кажу тобі також, що для того, щоб послати більше дизельного палива, ppotresti втрутитися, на час упорскування або на тиск масла, але і неправильно вносити зміни в карти таку маячню, щоб зробити зміни, ви повинні почати з запиту, а саме від педалі, потім ви йдете вперед і модом все те, що потрібно, але завжди в відповідності з запитом педалі, так що якщо ви хочете зробити гарний зміна, покладені на фахівця, ви можете відчувати себе навіть на онлайн-сервіс даного веб-сайту, або кому-небудь іншому, і пам'ятай, що в збиток для того, щоб зробити тести-це мить.

Andreamap
Я хотів би дізнатися щось від мене(для хобі),машина їде добре, до 3000rpm, а там і на вистачає трохи потужності,що скажеш, якщо збільшити карту педаль, і що тоді?хочу слідувати?
Дякую������

ugoboss
якщо ви хочете розмістити якийсь карті я можу дати мою скромну думку, я-ніхто, отже, не приймати за чисту монету те, що я кажу, на жаль, у мене мало часу, як бачиш, я входжу один раз в день і не завжди, звичайно, без зобов'язань, і якщо потрібно, з допомогою інших користувачів.

Andreamap
Так подивимося, якщо знайду карту педаль і трохи зростає від 2500rpm вгору.
Просто у мене мало часу, я роблю зміни, і ми бачимо
Дякую, Іване;-)

franco75
На карті педалі, педалі, робиш мало, якщо я правильно пам'ятаю, тільки на високих оборотах, з обмежувачем крутного моменту

Andreamap
Таким чином, збільшення педаль і обмежувачі крутного моменту, тоді подивимося

Andreamap
Отже,перший крок, хто допомагає мені розпізнати карту педаль?
Якщо завантажені файли, які я розмістив на початку з winols знайдете адресу 2D3DC2 вісім карт, що, мені здається, карти педаль, але я не впевнений, тому що дістатися до 10000rpm,як ви думаєте, що я?

хто модифікованих збільшується тільки останні 4 чому?

ugoboss
ви ці карти педаль, тому що вони відредаговані тільки 4, треба запитати у тих, хто зробив карту, треба також сказати, що іноді не всі активні карти, де бачиш, що доходить до 10000 обертів за хвилину.

Andreamap
і якщо збільшення інші теж?
чому так багато?

ugoboss
я на зростання завжди більше, деякі можуть бути вимкнені або бути використані в різних функцій днк

Andreamap
Тоді я збільшив карти педаль, ніж 12% в доповнення до збільшення, що вже було надано, хто зробив першу зміну
якщо я зробив все добре, тепер на карти крок?
додаю файл

Andreamap
файл, який я завантажив не з зміни
у мене були деякі проблеми, щоб врятувати з winols

додаю те, де я збільшив карту педаль

franco75
з цим файлом 4 Мб не можу допомогти

Andreamap
Відкривається просто з winols, де, що не можеш?

ugoboss
із змінами, які вже є на педалі ви отримаєте на 30%, що не так і мало, у всякому разі зараз адаптація обмежувачі крутного моменту, і тоді кроки в ін'єкції, аванси, і т. д. і т. д. :-)

Andreamap
Ви,іване, я хочу зробити карту "агресивною" в даний час належним чином обмежувачі крутного моменту
Просто у мене мало часу(тому що тепер sn трохи зіпсував...) місце файлу
Як я можу підштовхнути на збільшення уприскування і досягнення?
Спасибі Ugoboss!

radd7
добрий вечір, хотів би запитати, якщо ви могли б направити з адреси електронної карті або з зображення та torque monitoring файл ori джульєтта

radd7
не могли б ви вказати, які з цих змін в файл mod, що впливають на крутний момент моніторингу? дякую

radd7
хтось може сказати torque monitoring пов'язані з edc17 c49 в 2d? спасибі.. чекаю

cinqueturbo
Карти в мінус
281A22
281DB2
і не тільки..., але основними є ті..

romano21
круто map miss some обмежувач