КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Водгук карта giulietta 1.6 105hp

Andreamap
Усім прывітанне,я зрабіў гэтую карту, дзе гэта было зроблена defap egr off і павелічэнне прадукцыйнасці

праблема менавіта ў гэтым апошнім пункце,прадукцыйнасць павялічылася ледзь-ледзь,хацеў бы спытаць, калі хто-то мог бы зірнуць і сказаць мне, (з winols, дзе я магу знайсці крывыя, час ўпырску, абмежавальнік і ціску турба)

Прыкладаю файлы:

gimarras
ECU павінен быць EDC16 c39, але файл КРЫЧЫ, не падобна на арыгінал, таму не магу паглядзець, як на самой справе мод адрозніваюцца ад арыгінала. Паспрабуйце паставіць HW і SW ECU. Наколькі я бачыў мод, не дрэнна. Аднак, паўтараю, я не разумею, як гэта было павелічэнне. Абмежавальнік крутоўнага моманту, rail і турбонаддувом могуць ісці добра. Час ўпырску, калі вы не ведаеце, як рухацца, і, калі карта не занадта шмат цягі не чапаў. АЛЕ.... чуем, хто-то больш, брава!!

Andreamap
Ecu-гэта edc17c49
Выкарыстоўвайце winols, каб убачыць адрозненні?

gimarras
Вы можаце выкарыстоўваць WinOls, больш прафесійны або ECM Titanium або любы рэдактар. Нагрузку да ГАДЗІНЫ, затым мод, і адзін раз адкрыць паглядзець адрозненні.

Andreamap
Для мяне, што я пачатковец прызнаць крывыя, гэта не лёгка,гэта займае ў мяне шмат часу без damos або драйвер для winols.
Але цяпер я бачу, што-небудзь знайсці ў сеткі

ugoboss
эбу і edc17c49, і быў выдалены Torque Monitoring для максімальнага крутоўнага моманту , і зменены педалі - турба - наддува - ціск алею - абмежавальнікі press. нафта - і абмежавальнікі крутоўнага моманту - зняў egr і fap, мне здаецца дзіўным, што змены вы адчуваеце сябе няўтульна, у любым выпадку вы можаце звярнуцца ў тых, хто цябе зрабіў для тлумачэнні.

Andreamap
ugoboss, але з якой праграмай вы бачыце гэтыя змены?
я выкарыстоўваю winols, але без damos адкуль ты ведаеш пра карты?

ugoboss
пазнаеш на вока, пасля некалькіх гадоў змены, мы кажам, што, па меншай меры, карты, галоўным чынам, размешчаны ў парадку :-)

Andreamap
Для таго, каб распазнаць іх на вока можна прыняць як сігнал гэта кіраўніцтва?
Для таго, каб паслаць больш дызельнага паліва, якія карты я павінен падправіць?

ugoboss
гэта кіраўніцтва і для ecu vag (на самай справе і audi) ты для рук ecu fiat group, нават калі ўсе і 2 edc17 вельмі розныя, а асабліва розныя на некаторыя лагічныя аперацыі, сказаў, што гэта я кажу табе таксама, што для таго, каб паслаць больш дызельнага паліва, ppotresti ўмяшацца, на час ўпырску або на ціск алею, але і няправільна ўносіць змены ў карты такой трызненне, каб зрабіць змены, вы павінны пачаць з запыту, а менавіта ад педалі, затым вы ідзяце наперад і модом усё тое, што трэба, але заўсёды ў адпаведнасці з запытам педалі, так што калі вы хочаце зрабіць добрае змяненне, ускладзеныя на спецыяліста, вы можаце адчуваць сябе нават на онлайн-сэрвіс дадзенага вэб-сайта, або каму-небудзь іншаму, і памятай, што ў шкоду для таго, каб зрабіць тэсты-гэта імгненне.

Andreamap
Я хацеў бы даведацца што-то ад мяне(для хобі),машына коціць добра, да 3000rpm, а там і ў на хапае трохі магутнасці,што скажаш, калі павялічыць карту педаль, і што тады?хачу прытрымлівацца?
Дзякуй������

ugoboss
калі вы хочаце размясціць які-то карце я магу даць маім сціплым меркаванні, я-ніхто, такім чынам, не прымаць за чыстую манету тое, што я кажу, на жаль, у мяне мала часу, як бачыш, я ўваходжу адзін раз у дзень і не заўсёды, вядома, без абавязацельстваў, і калі трэба, з дапамогай іншых карыстальнікаў.

Andreamap
Так паглядзім, калі знайду карту педаль і трохі расце ад 2500rpm ўверх.
Проста ў мяне мала часу, я раблю змены, і мы бачым
Дзякуй, Іван;-)

franco75
На карце педалі, педалі, робіш мала, калі я правільна памятаю, толькі на высокіх абарачэннях, з абмежавальнікам крутоўнага моманту

Andreamap
Такім чынам, павелічэнне педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту, тады паглядзім

Andreamap
Такім чынам,першы крок, хто дапамагае мне распазнаць карту педаль?
Калі загружаныя файлы, якія я размясціў у пачатку з winols знойдзеце адрас 2D3DC2 восем карт, што, мне здаецца, карты педаль, але я не ўпэўнены, таму што дабрацца да 10000rpm,як вы думаеце, што я?

хто мадыфікаваных павялічваецца толькі апошнія 4 чаму?

ugoboss
вы гэтыя карты педаль, таму што яны адрэдагаваныя толькі 4, трэба спытаць у тых, хто зрабіў карту, трэба таксама сказаць, што часам не ўсе актыўныя карты, дзе бачыш, што даходзіць да 10000 абаротаў у хвіліну.

Andreamap
і калі павелічэнне іншыя таксама?
чаму так шмат?

ugoboss
я на рост заўсёды больш, некаторыя могуць быць адключаныя або быць выкарыстаны ў розных функцый днк

Andreamap
Тады я павялічыў карты педаль, чым 12% у дадатак да павелічэння, што ўжо было дадзена, хто зрабіў першае змяненне
калі я зрабіў усё добра, цяпер на карты крок?
прыкладаю файл

Andreamap
файл, які я загрузіў не з змены
у мяне былі некаторыя праблемы, каб выратаваць з winols

прыкладаю тое, дзе я павялічыў карту педаль

franco75
з гэтым файлам 4 Мб не магу дапамагчы

Andreamap
Адкрываецца проста з winols, дзе, што не можаш?

ugoboss
з зменамі, якія ўжо ёсць на педалі вы атрымаеце на 30%, што не так і мала, ва ўсякім разе цяпер адаптацыя абмежавальнікі крутоўнага моманту, і тады кроках у ін'екцыі, авансы, і г. д. і г. д.: -)

Andreamap
Вы,іван, я хачу зрабіць карту "агрэсіўнай" у цяперашні час належным чынам абмежавальнікі крутоўнага моманту
Проста ў мяне мала часу(таму што цяпер sn трохі пераблыталіся...) месца файла
Як я магу падштурхнуць на павелічэнне ўпырску і дасягненні?
Дзякуй Ugoboss!

radd7
добры вечар, хацеў бы спытаць, калі вы маглі б накіраваць з адрасы электроннай карце або з малюнка і крутоўны момант monitoring файл ori джульета

radd7
не маглі б вы паказаць, якія з гэтых змяненняў у файл mod, якія ўплываюць на крутоўны момант маніторынгу? дзякуй

radd7
хто-то можа сказаць torque monitoring звязаныя з edc17 c49 ў 2d? дзякуй чакаю..

cinqueturbo
Карты ў мінус
281A22
281DB2
і не толькі..., але асноўнымі з'яўляюцца тыя..

romano21
крута map miss some абмежавальнік