Прагляд Поўнай Версіі : Падрабязнае тлумачэнне пункту, у прыватнасці, мама
Добрай раніцы ўсім, я страціўшы амаль надзею ... Я спытаў, практычна на ўвесь свет rimappature (будучы недасведчаныя ў гэтым пытанні), таму што я хацеў зразумець, што было зменена ў маей машыне, і як уплываюць гэтыя змены, але на кропку (з дам), што, як я зразумеў, карэкцыя turbo ў залежнасці ад пары, але ў рэшце рэшт, як гэта працуе? Павялічваючы фары параметры, што адбываецца ў машыне? Таму больш дыму? Менш паліць? Хочаш больш ці менш? Рызыка што-небудзь зламаць ?
Не ведаю, калі я не атрымаў канкрэтных адказаў, каб хацець з самых добрых (не ведаю, можа, гэта сакрэт) або быць што-то, што, як правіла, не дакранаўся, не вы хочаце, каб разбалансаваць ніхто.
Паўтараю, я асеў у гэтай галіне, але мне б вельмі хацелася зразумець рэальную працу
гэта крывая эфектыўнасці турба, не трэба змяніць, па-мойму
гэта крывая эфектыўнасці турба, не трэба змяніць, па-мойму
дзякуй за адказ, прэйскуранта, так як я не зарэгістраваны, але я быў зменены я хачу ведаць, (таму што, як вы мне пацвердзіце, цябе не павінна служыць змены), скажам, матывацыя і як яна ўплывае на карту ... я думаў, што лёгка павялічваецца менш дыму (але паўтаруся, гэта тэорыя, усё маё ) але заўсёды застаецца страх рызыка пашкоджанні той жа турбіны
Падняць я думаю, што азначае на блок кіравання прыбытковасцю вышэй турбіны і, такім чынам, больш нізкай тэмпературы. На самай справе, на гэтай карце вы можаце вылічыць тэмпературу выхаду паветра.
Не ведаю, для чаго ўбачыў, што аўтамабіль абсталяваны датчык выдатку паветра, і, такім чынам, ведае, колькі паветра усмоктвае рухавік. Акрамя таго, наяўнасць інтэркулер робіць бескарысным любой разлік.
На мой погляд, не павінна служыць нічому, але ўпэўненасці ў мяне не
гэтая карта патрэбна для ўнутраных разлікаў на блок кіравання, і для таго, каб зрабіць ацэнкі на хуткасці turbo. праверкі на бяспеку на кампаненты рухавіка, з мэтай прадухіліць праблемы механікі. лепш не чапаць. але калі крок ледзь не робіць ні дрэнна, ні добра. упэўнены, што не прыводзіць да адчувальнай розніцы ў кіраванні.