КПК

Перегляд Повної Версії : "Я" Rev limiter edc15c7

mrpaccio
Добрий вечір всім...блукаючи в інтернеті, я знайшов декілька відео-rev limiter, що "стріляють" по-справжньому сильний та інші, які роблять полум'я з вихлопної труби....Звичайно, дизеля...я як rev limiter, що launch control...що стосується launch, витала досить, і мене це влаштовує, але не влаштовує звук, який робить в обмежувач...не один "вибух" сухий...я навіть прямий розвантаження...
Питання: ви можете змусити тріщати більше в обмежувач? Якщо ви можете зробити це, є хтось, хто може дати мені деякі підказки? Дякую за відповіді

cinqueturbo
Не знаючи, що автомобіль, ви говорите (я припускаю, JTD 8v) і не бачачи ваш файл..
ти згадав скидання прямій не більше...
я кажу, просто щоб поговорити, що це не просто карта, щоб зробити різницю,
вже з оновленою turbo змінюється музика..
розкажіть трохи більше про цю машині, може бути, ви також будете мати більше думок..

mrpaccio
Не знаючи, що автомобіль, ви говорите (я припускаю, JTD 8v) і не бачачи ваш файл..
ти згадав скидання прямій не більше...
я кажу, просто щоб поговорити, що це не просто карта, щоб зробити різницю,
вже з оновленою turbo змінюється музика..
розкажіть трохи більше про цю машині, може бути, ви також будете мати більше думок..

Привіт...машина 147 jtd 8v 115cv 2003 року
В ****llo механічно egr закритий, спортивний фільтр на панелі, вихлоп прямій, і в 1852 авіоніки...
Я хотів би знати, якщо там було щось, щоб зробити їх зникнути більш сухий...

cinqueturbo
Плюс або тільки в наявності авіоніки? тиск насіння стандартний 150-200Mbar або насос сильний?
на карті може бути низький Rpm або великий, як різати..
важко пояснити, писати на клавіатурі..
якщо ви робите зріз у 5100, а потім введіть в 5000 і викрали.. навпаки 5500 скорочень і тиском в 5000 і повільно..
речі, які він робить свій шипіло і повільно або трохи голосно, як вибух?

mrpaccio
Плюс або тільки в наявності авіоніки? тиск насіння стандартний 150-200Mbar або насос сильний?
на карті може бути низький Rpm або великий, як різати..
важко пояснити, писати на клавіатурі..
якщо ви робите зріз у 5100, а потім введіть в 5000 і викрали.. навпаки 5500 скорочень і тиском в 5000 і повільно..
речі, які він робить свій шипіло і повільно або трохи голосно, як вибух?

Турбо плюс...Їздити на 1.8 бар константи і 2.0 бар пік...
Практично шипіло і трохи голосно, як вибух...це не удар сухий...

cinqueturbo
Давайте подивимося на карту, то??

mrpaccio
Давайте подивимося на карту, то??

Не хочете.....я знаю, що ти намагаєшся допомогти, і спасибі тобі за все, але я не хочу, щоб розмістити карту...
Я зробив багато випробувань, щоб дістатися, де вони зараз... я знаю, що без карти, щоб побачити, важко зрозуміти...
Різати на edc15 досить просто мати дизельного палива, до, наприклад, 5000 об / хв і в порти 5001 до 0...
Я поясню трохи, як я прийшов, щоб сказати, що не стріляє сильно...
На початку, коли я зробив одну з перших карт, я зробив це просто різати і стріляти, сильний і сухий...
З плином часу у мене ще багато випробувань до того, де я перебуваю зараз...
Так як у мене відео карта і навіть, ніж зараз, я помітив, що не відчуває більше, як раніше...
Тепер, ти скажеш, то спробуйте одну з цих карт, він сильний! Вже зробив...результат не змінюється...єдина відмінність, що існує між будь-якою з цих карт, і те, що у мене зараз турбо...поки я був у 1749 оригінальний, тепер у мене завжди 1749, однак форсованим до 1852...
Я хотів зрозуміти, якщо там було щось ще, крім простої нарізки, що ви робите на обмежувач крутного моменту!
На відео, які знаходжу в мережі, наприклад, є дизельний автомобіль, що дійсно іскри полум'я з вихлопної труби...проходять 1000-й він тільки в мережі і впевнений, що для того, щоб потрапити туди посилають дизельного палива в місці ін'єкції...я хотів спробувати дістатися, щоб просто зробити якийсь тріск сильний, без перебільшення,...правильно робити так щоразу...пробач якщо я занадто захопився, але я би не зміг пояснити по-іншому...

cinqueturbo
все правильно те що ви говорите..

у будь-якому випадку дивіться налаштування вдт в обмежувач може мати менший тиск, коли він входить в мережу?

mrpaccio
Регулювання vgt діагноз?
Тиск у мене теж обмежувач...звичайно, не на 1.8 бар...але хороший 1.5 є...
Ти думаєш, що це питання геометрії?

cinqueturbo
Хоча... для того, щоб змусити його стріляти рушницю вам потрібно, дизельного палива і підвищення...

mrpaccio
Хоча... для того, щоб змусити його стріляти рушницю вам потрібно, дизельного палива і підвищення...

тут те, що не переконує мене...я занадто багато дизельного палива і тиском, що це таке...перші картки були набагато "читати" і стріляли сильний...

cinqueturbo
тоді погляньте на фаза уприскування зі старими картами..

frenk85
спробуйте з обмежувачем оборотів,переміщує біт оборотів в хвилину, і спробуйте,буде набагато швидше, як постріл.

mrpaccio
тоді погляньте на фаза уприскування зі старими картами..

Пробач, що спізнилась...я перевірив ще раз кілька разів і нічого...я прийшов до висновку, що вина вихлопу...тому що у мене встановлений перепускний клапан...і враховуючи, що ви поставили перед гнучкою, по-моєму, для цього місця не може "загриміти" коли я помітила, що це у мене розвантаження тільки з каталізатором...тоді мені довелося зібрати глушник (зі зрозумілих причин) і так як не є здоровою для турбо мати його скачати, я встановив перепускний клапан...

mrpaccio
спробуйте з обмежувачем оборотів,переміщує біт оборотів в хвилину, і спробуйте,буде набагато швидше, як постріл.

Привіт frenk85...який обмежувач оборотів ти говориш?
&Quot;різати" я знаю, що ви робите на обмежувач крутного моменту...є щось, що вислизає від мене? я 332_536
Де знаходиться обмежувач оборотів?

frenk85
Ви також можете зробити на обмежувач оборотів. Один біт місце в 6000giri встановити, як краще, як ви хочете. Я не хочу ВИКЛАДАТИ,ти знаєш, я пітнів, щоб отримати ці РЕЗУЛЬТАТИ...............

cinqueturbo
Спробуйте ці..
798DA
Lower eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)

conversion engine speed/1/хв

-
0
- 0 6000.00
798DC
Upper eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)

-
0
- 0 6001.00

7BA40
Upper engine speed threshold for main injection correction (1x1)

-
0
- 0 6000.00

ти знати, що я продовжую шукати щось..

mrpaccio
Ви також можете зробити на обмежувач оборотів. Один біт місце в 6000giri встановити, як краще, як ви хочете. Я не хочу ВИКЛАДАТИ,ти знаєш, я пітнів, щоб отримати ці РЕЗУЛЬТАТИ...............

mrpaccio
Спробуйте ці..
798DA
Lower eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)

-
0
- 0 6000.00
798DC
Upper eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)

-
0
- 0 6001.00

7BA40
Upper engine speed threshold for main injection correction (1x1)

-
0
- 0 6000.00

ти знати, що я продовжую шукати щось..

cinqueturbo...тільки що я півгодини роблю необхідні докази...дякую

mrpaccio
Добрий вечір...робити нічого...Cinqueturbo, я спробував біт, що ти сказав, і нічого не змінюється...
Frenk85, цікавість... біт, що ви говорите, існує, на мій ебу? edc15c7? я пробував, навіть якийсь "можна" трохи, але без результату!