Перегляд Повної Версії : Шукаю файл ori завантажити на Гольф 5 1.9 105 Л. с. HW.0281011900 SW.1037371094
Привіт всім, як назва шукаю файл ori для golf 5 1.9 105л. з, 6-ступінчаста двигун bkc з блоком управління HW.0281011900
SW. 1037371094
Upg. SW 03G906016CB 6176 після того, як зламався другий раз турбіну, так як я купив уже зіставлені, і те, що поставив турбіну, плюс, щоб залишатися в безпеці, я хотів би повернути її в початковий стан, тому що після цього встановити авто-це до початку роботи в парі, а потім деякий час курить
привіт. дивіться, якщо це добре.
Дякуємо за файл, але тепер спробувати завантажити, я зрозумів, що не можу цього зробити, тому що я не досяг 80 повідомлень, щоб отримати доступ до завантаження, я думаю
якщо це не проти правил, залиште контакт і я пришлю його до вас безпосередньо.
АДМІН, можна?
Мені було б приємно отримати, то, якщо я можу я можу розмістити файл в мій ебу, які вже узгоджені, якщо хтось може його контролювати, бачив, що протягом багатьох років і в результаті розриву турбіни 2-рази я помітив, кожен раз величезне падіння продуктивності, перший після того, як приніс форсунки від pompista для чищення з конвеєра нова оригінальна турбіна а другий раз з турбіна плюс зараз мова йде насамперед позбутися від третьої, а в другій піднімається до гикавки, коли я намагаюся витягнути
Доброго ранку от читання мого гольфу, якщо хтось може допомогти мені перевірити цю карту і дати поради бачив мій негативний досвід
Необхідно також докласти оригінальний файл, в іншому випадку, побачити, що змінилося-це майже неможливо.
Ця Проблема не у мене вихідний файл, і я думав, що легше послати, щоб ви могли порівняти це файл, завантажений з моєї машини, але була вже куплена так і не була надана сказав, що блок зроблений я помітив, направляти і порівнювати з іншими, що я трохи занадто, на мій смак
Інше питання, у вас є інший гольф-одно, якщо перевірити дані, апаратного та програмного забезпечення ебу, я можу використовувати те, як і вихідний файл?
Необхідно також докласти оригінальний файл, в іншому випадку, побачити, що змінилося-це майже неможливо.
Не завантажується ти в другому пості??
Інше питання, у вас є інший гольф-одно, якщо перевірити дані, апаратного та програмного забезпечення ебу, я можу використовувати те, як і вихідний файл?
Якщо HW & SW рівні використовуєш для того, щоб порівняти свій...
не використовувати його, щоб писати прямо...
можуть бути відмінності, і автомобіль не ви..
оригінал йде, то написав вище, не бачу змін, спрямованих на перерву турбіна, 150 точок турбо на ті тримають, я бачив також завантажити більше, то, природно, я дав швидкий погляд.
Не завантажується ти в другому пості??
Доброго дня, другий файл-це те, що скачав від моєї машини, але файл відображається це не було зроблено мною, але вже купити такий автомобіль, проте в той же час мені вдалося відновити оригінальний файл ж модель автомобіля; номер блоку управління і програмного забезпечення, а от якщо хтось може перевірити їх обидва, що б зрозуміти відмінності, якщо вони перебільшені, те, що я знаю, це те, що автомобіль вже з місця до розуму без прискорення свист турбіни занадто, на мій смак, і може бути викликано це порушення побачив, що повітроводи масла всі були вже перевірені
оригінал йде, то написав вище, не бачу змін, спрямованих на перерву турбіна, 150 точок турбо на ті тримають, я бачив також завантажити більше, то, природно, я дав швидкий погляд.
я намагався завантажити фото тіста, нова турбіна, встановлений куплений в лютому, і це плюс в будь-якому випадку я завантажив файл в інший гольф на ecm і на турбіну результати завантажені на відміну значення 150 пунктів, але це у відсотках? тобто 150%??? я все одно намагався завантажити файл у гольф, які я знайшов оригінальний, але не можу вставити, не можу знайти пункт "завантажити файл"; була видалена або не бачу?
вибачте, ось оригінальний файл без змін взяли від іншої гольф 5 з таким же кодом двигуна; код обладнання бо і того ж програмного коду, блок управління, таким чином, ви можете дивитися і дайте мені знати, що сталося
Якщо HW & SW рівні використовуєш для того, щоб порівняти свій...
не використовувати його, щоб писати прямо...
можуть бути відмінності, і автомобіль не ви..
ок, значить через контрольної суми, який відрізняється на два ебу? але ви не повинні робити це в автоматичному kess 2.47 коли я йду, щоб завантажити файл на ебу, принаймні, так мені здається, що ліжко навколо.
Однак я роблю по-іншому, щоб повернути автомобіль у вихідне значення: на практиці після завантаження даних ебу оригінал довіреності і тих, хто в моїй машині в розділі змінений файл я пішов, щоб відкрити карти, що виникають зміни і в розділі, виберіть, де, внесені зміни, вибравши пункт копіювати ОРІ мені повернути параметри у вихідне значення, щоб майже всі карти, за винятком таких:
ін'єкції parzializzato (Map1) (3)
ін'єкції parzializzato (Map1) (1) (Boost x RPM) (4)
arricch. прискорення (7)
прес-turbo f (temp.) (4)
обмежувач крутного моменту (3)
як я можу вирішити цю проблему?
якщо ви використовуєте ECM правою клавішею миші 2 виберіть у правому верхньому куті кнопку, щоб повернути