КПК

Перегляд Повної Версії : видалення maf edc15-16 поговоримо..

манро
28-10-2012, 21:25
.............................

msport (exil77grande)
29-10-2012, 19:51
hhhmmm 27 відвідувань досі ? ніхто не говорить нічого??

я знаю, що не так просто, як ви думаєте.........

magi1984
29-10-2012, 20:03
gi?...і, перш за все, я не думаю що процедура однакова на всіх блоків управління

elettro72
31-10-2012, 01:01
якщо ви хочете робити експерименти, я можу дати вам файл поло 1900 sdi, а не c? цей датчик витрати повітря? на повітряний фільтр c? датчик температури всмоктуваного повітря.....? я не зрозумів, як зробити inseriro на форумі

rego88
31-10-2012, 02:23
хлопці.... саме в ці дні я думав про таку зміну на моїй alfa 147 edc16c39.... я не думав, мінімально відкрити пост.... але ми думали, що хтось інший зробити це замість мене.... а також я чув, що усуваючи маси повітря, ви switcha на map.... але навіть з damos, я не зміг знайти нічого корисного.... у випадку, коли мова йде про файл sdi, мені це було б дуже корисно для зміни, наприклад, гольф-3, турбіни плюс, і завжди ця проблема переповнення ;)

sa80libero
31-10-2012, 08:54
потрібно зробити багато випробувань, щоб зрозуміти, який контроль....

rego88
31-10-2012, 10:57
у сенсі, я думаю, що тут ми зможемо коли-небудь... я для edc15c7 спосіб трохи саморобна l' я знайшов... ви отримаєте багато потужності, але це буде не правильно... якщо я дозволила данило місце, тут рішення...

elettro72
31-10-2012, 16:59
ок, я повинен бути зумів його включити у файл ori vw

msport (exil77grande)
31-10-2012, 19:35
у сенсі, я думаю, що тут ми зможемо коли-небудь... я для edc15c7 спосіб трохи саморобна l' я знайшов... ви отримаєте багато потужності, але це буде не правильно... якщо я дозволила данило місце, тут рішення...

ну, може бути, відкрити конкретної посади так само meto бісером.

blackwolf76
31-10-2012, 22:10
Цієї системи ? був прийнятий спочатку на декількох коштів комерційних і було б цікаво зрозуміти, де втрутитися. Як згадувалося раніше, звільняються від maf і князівства, які щодня, для? ці кошти не мають порівняльні у сфері " автомобілі, а потім ? важко знайти блок порівняння. ? існує також mercedes sprinter, не пам'ятаю конкретну версію (413 може бути), що встановлюється такий же двигун, який ми знаходимо на mercedes cdi 220/270, з яким поділяє всі системи живлення, а потім форсунки, насос, рейку, датчики і все інше, за винятком maf точно, коли ван ? немає.

Можливо, було б цікаво відновити файли спринтера, і порівняти з автомобіля і, можливо, спробувати зрозуміти, де втрутитися. Безумовно, ecu буде вважати розгляд інші параметри управління двигуном і потік повітря, враховуючи, що фургон в об'єкт зйомки, не перевищує 3000 оборотів в хвилину, у той час як автомобіль зупиняється, до 5000, якщо датчик витрати повітря ? в хорошому стані, в іншому випадку він зупиняється перед... та це ? також хороша система, щоб зрозуміти, коли ж ? замінити.

rego88
31-10-2012, 22:51
немає немає.... ducato 2.8 jtd.... якщо ви говорите мені, що не має витратоміра повітря.... збираюся взяти ноутбук і postro файл.... монтує edc15c7

rego88
31-10-2012, 23:02
я прискорився занадто.... у розділі костюми c'? вже файлів князівства.... але я вважаю, що вони гарні, щоб взяти кий, щоб вилучити індикатор..... а де я відкриваю пост x файл, який я зробив??? гостинний offlimit???

rego88
31-10-2012, 23:21
так, але ducato має той же двигун, але з електронікою edc15c7..... повинен бути універсальний вимірник також те,..... я бачив, і я знайшов пару відмінностей..... так ми говоримо біт 0, а повинен бути зміщений 1.....

rego88
31-10-2012, 23:24
я можу розмістити тут файл орі і мод, який, я вважаю??? хто damos або a2l в edc15c7???

cicciogsr
01-11-2012, 11:10
я s? що на ecu з vag c'? сколково? зробити комутатор? не s? як ви f? і навіть в edc16 c'? також обмеження дизельного палива залежно від тиску, виміряного... може навіть бути так, щоб видалити деб...

rego знаєте, випадково, як видалити deb на 105jtd?..

msport (exil77grande)
01-11-2012, 15:21
манро пошти, а також екран

rego88 ви, якщо у вас є файл, наприклад, золота і мод протестований, які хочете опублікувати статтю читати в новій посаді в розділі ecu дизель, що я переходжу в off limits так що залишається насіння невидимим.

rego88
01-11-2012, 17:38
ок, данило.... я це роблю відразу.....

rego88
01-11-2012, 17:46
я s? що на ecu з vag c'? сколково? зробити комутатор? не s? як ви f? і навіть в edc16 c'? також обмеження дизельного палива залежно від тиску, виміряного... може навіть бути так, щоб видалити деб...

rego знаєте, випадково, як видалити deb на 105jtd?..

дивитися.... я зробив те ж випробувань, навіть на jtd105, але, на жаль, невдало..... не працює ж.... якщо ви потягніть прилад на jtd100 або 115, йде на фіксоване значення в 700mg... якщо ви вимкніть на edc16c39 або edc15c5 продовжують ходити.... але що-не розумію... на чому ґрунтується x обчислити l' всмоктуваного повітря????

rego88
01-11-2012, 18:10
але що я можу сказати ? це.... після відключення maf на edc15c7 ? дуже швидко зростати швидкість машини, але курить трохи... а інші 2 залишаються майже незмінними.... як залишаються незмінними значення.... на edc16, як я роблю, а потім збільшити значення індикатора????

msport (exil77grande)
01-11-2012, 19:37
ок, данило.... я це роблю відразу.....

rego, на форумі я msport (exil77grande) (admin)

rego88
02-11-2012, 12:18
rego, на форумі я msport (exil77grande) (admin)
вибачте... nn я думав, що ви arrabbiavi xk? ви називала своє ім'я....

isfedale82
03-11-2012, 23:48
googlando p? я читав, що цей мод заснований на видаленні maf, і базується на map-сенсор swichando в основному карту газів від maf a map увагу..
для edc15 наприклад, якщо не помиляюся, існує поло-гольф sdi всмоктується, що працює без витратомір повітря, можливо, було б корисно порівняти ці автомобілі, ніж ті ж групи, щоб побачити різницю...
що скажете?

здравствуйте, я мене є клас A 170 cdi, що не приносить датчик витрати повітря, на початку мені здавалося дивним, чому? в порівнянні з двома іншими, у них, я помітив, що не вистачає проводів від ебу повинен бути таким? з заводу

msport (exil77grande)
04-11-2012, 12:18
вибачте... nn я думав, що ви arrabbiavi xk? ви називала своє ім'я....

немає тихий міхи я arrabiato але для рутинних справах і правильно, що викликається, як нік.

isfedale82
04-11-2012, 21:43
Привіт isfedaele82....дивно це, що ви мені скажіть...у вас є спосіб читання файлу ecu і снд?? я був би дуже цікаво вивчити його р?.....

привіт ? у сільській місцевості, чому? ? аварій не було, як я можу той пост

cicciogsr
04-11-2012, 21:56
ще один екран для maf комутатор vag edc15
[
http://imageshack.us/a/img855/2676/edc15mafswitch.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/855/edc15mafswitch.jpg/)

привіт вибачте, але ці канали не їх, не могли б ви зробити архів, cos? і, можливо, ми вивчаємо тим краще, чому? вони бачать мало доброго...

rego88
05-11-2012, 03:00
c'? деякі espertoin winols, що може їх інтерпретувати???

isfedale82
18-11-2012, 22:30
Привіт isfedaele82....дивно це, що ви мені скажіть...у вас є спосіб читання файлу ecu і снд?? я був би дуже цікаво вивчити його р?.....

я прошу вибачення за очікування, я не забув обіцянку :)

isfedale82
19-11-2012, 08:59
ок, вибачився isfedaele...але чи є у вас можливості розміщувати файл?або, принаймні, опублікувати номер hw і sw, так що я можу дізнатися по-іншому?

вибачте, немає...але, звичайно, сьогодні я не можу йти в сільській місцевості, поставити акумулятор і прийняти ecu

isfedale82
19-11-2012, 09:00
але com'? можете мені 49 msg вчора, і тепер 30?

cos? nn добре

msport (exil77grande)
19-11-2012, 14:47
але com'? можете мені 49 msg вчора, і тепер 30?

cos? nn добре

перший ви не по темі, по-друге якщо у вас виникли проблеми, ви можете звернутися в лічку-третє, якщо читати правила, все вам буде більш ясно.

dott.chem
07-12-2012, 23:56
Говорячи про групи VAG, видалення MAF ? можна, і впевнений, що перевага. Робота в карту ? не банально, і у випадку, якщо тиск наддуву вище 2 бар ? згідно з установки датчика MAP 4 бар.
Фізичної ліквідації ? можна без резисторів, і немає сигнальної лампи несправності двигуна горить.

msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:11
Говорячи про групи VAG, видалення MAF ? можна, і впевнений, що перевага. Робота в карту ? не банально, і у випадку, якщо тиск наддуву вище 2 бар ? згідно з установки датчика MAP 4 бар.
Фізичної ліквідації ? можна без резисторів, і немає сигнальної лампи несправності двигуна горить.

не вистачає тільки приклад ori і mod:rolleyes:

rego88
08-12-2012, 18:04
у деяких форумах іноземних, ми багато говоримо про ліквідацію maf на tdi... але файлу бетон з орі і мод випробування, я ніколи не вид... але я бачив, що ви будетепридется переміщення 2 біта, відключити maf і активувати карти, потім c ? зробити тому мапу, притаманного обмежувач диму в функції map... якщо я наприклад добре можу організувати в снд?....

dott.chem
08-12-2012, 21:38
Зміна, про яку ви говорите, не дозволяє видалити MAF без проблем...

манро
09-12-2012, 01:23
dooc..f? браво...слухайте, наш адмін..пошту файл орі, і моделювання цього хотілося "maf off", якщо ви v?....очевидно,....

franco75
09-12-2012, 10:59
карту замінити датчик витрати повітря, що я знайдений на damos audi і bmw edc16 може навісити щось, або він використовується тільки при виявленні несправності на датчик витрати повітря?

rego88
09-12-2012, 13:38
Зміна, про яку ви говорите, не дозволяє видалити MAF без проблем...
я кажу... не я, ніколи не перевіряв і, тим більше, я не знайшов конкретний приклад... якщо у вас є файл, орі і mod?.... ви би вдячний, так як мені потрібно, навіть мені, що я повинен видалити на гольф-3, так як кожен раз вирізати і каже мені, перевищена максимальна маса повітря прийнята і машини не ходить!!

dott.chem
09-12-2012, 14:44
Ну, немає ? за зло, але ті зміни, трохи деталей

rego88
09-12-2012, 16:30
Ну, немає ? за зло, але ті зміни, трохи деталей
вибачте, але особисто я зрозумів, що ви маєте на увазі!!!

dott.chem
09-12-2012, 16:40
Інформації "чутливі" речі, які для знати, я плюнув кров'ю, і вони р? ревнувати. Роблять різниці між тими, хто зіставленні цих ECU стандартним способом, і тих, хто їх дуже добре знає і любить.
Вибачте мене, я сподіваюся, ви зрозумієте.

rego88
09-12-2012, 17:13
Інформації "чутливі" речі, які для знати, я плюнув кров'ю, і вони р? ревнувати. Роблять різниці між тими, хто зіставленні цих ECU стандартним способом, і тих, хто їх дуже добре знає і любить.
Вибачте мене, я сподіваюся, ви зрозумієте.

манро
09-12-2012, 17:35
rego не гнівайтесь ін. chem і хлопця в ногу, як і ти!....якщо він не відчуває, поділитися деякими речами, не ? критикувати або засуджувати....просто один ? ****** робити те, що вважає за потрібне....звичайно, якщо б хотів і вважав за потрібне зробити це, ви б не зробили проблем розмістити свою роботу.....
але, мабуть, не хоче "пожертвувати", що його на користь інших, які потім можуть "farsi великих" за свій рахунок....
я не бачу в цьому нічого поганого, якщо людина хоче або не хоче поділитися чимось.....е? частину своєї свободи думки або дії.....

rego88
09-12-2012, 18:08
rego не гнівайтесь ін. chem і хлопця в ногу, як і ти!....якщо він не відчуває, поділитися деякими речами, не ? критикувати або засуджувати....просто один ? ****** робити те, що вважає за потрібне....звичайно, якщо б хотів і вважав за потрібне зробити це, ви б не зробили проблем розмістити свою роботу.....
але, мабуть, не хоче "пожертвувати", що його на користь інших, які потім можуть "farsi великих" за свій рахунок....
я не бачу в цьому нічого поганого, якщо людина хоче або не хоче поділитися чимось.....е? частину своєї свободи думки або дії.....

ви праві, манро... але я знаю, вид, що не думаю так... якщо допомога людині 100/200/300 км від тебе.... ви не робите нічого поганого.... так ви не ruber? ніколи не робота.... крім цього, якщо я не поділитися, що.... я уникаю навіть кинути камінь і сховати руку.... має сенс сказати, не так щось я не місць, рішення.... мовчи... і зробити більш красивий малюнок.... я думаю, що це краще!!!

blackwolf76
09-12-2012, 18:10
Я не хочу робити вид на сан-томе? хвалитися, знаючи, як зробити, що тоді ви вважаєте, що не доведеться ділитися в більшості випадків це обман. І, можливо, ми встигли дуже добре і, безумовно blockquote? без проблем машини, але якщо ви були так ревнувати мод, не ходив, навіть не навколо, щоб сказати, що вони були здатні.

манро
09-12-2012, 18:15
якщо я не помиляюся? ін & nbsp; не сказав нічого, як ви f? чи не ті?....тільки сказав, що його досвід, його привезли в сказати, і, що вважає за доцільне знаю...не бачу в цьому нічого поганого....

dott.chem
09-12-2012, 18:20

Вибачте, що візьми cos?.
Не ? мова, відчувати себе вище, я вважаю любитель, n? pi? п? немає.

І твоєї ? запит особистого (те, що я не повинен писати) або назва форуму? Чому? подивіться, у мене немає проблем, щоб не писати в цьому форумі. Якщо інші теж вважають, що не напишіть, ну я limiter? читання, часто змушує мене сміятися. Мені не виходить n? йде нічого не писати, я не знаю, якщо ви ? це ясно.

Я дав пораду не робити зміни, яких ти, чому? якщо прибрати maf з цією зміною, ви будете мати проблеми... мені здається, у всякому разі, рада.

Що я пишу, дуже часто даючи корисні відомості для того, щоб вкрасти щось (або навіть більше? що-то) отвори заповнені...крім Того, мені здається, не написано ніде (див. правила), що якщо я тобі скажу, після зобов'язаний публікувати файли .орі і .мод на здоров'я для всіх.

Я заздалегідь перепрошую, з отвором весь і все добре, але, з моєї точки зору, дивитися було неминучим.

манро
09-12-2012, 18:26
doc за все, що ви могли б особисто не перестати писати в цьому форумі.....та це не я кажу це, щоб відвести ще, тому що, здається, очевидно, що знаєте, добре з вами, але пишу це тому, що я зрозумів з ким я маю справу....якщо хтось не л? він ще не зрозумів, хто ? ін & nbsp; просто andarsia прочитати обговорення на аванси і розуміє, після двох рядків, з ким має честь розмовляти...

dott.chem
09-12-2012, 18:29
Я не хочу робити вид на сан-томе? хвалитися, знаючи, як зробити, що тоді ви вважаєте, що не доведеться ділитися в більшості випадків це обман. І, можливо, ми встигли дуже добре і, безумовно blockquote? без проблем машини, але якщо ви були так ревнувати мод, не ходив, навіть не навколо, щоб сказати, що вони були здатні.

Що я можу зробити зміни, якщо ви хочете його тобі покажу через гарне відео, з машини, яка йде спокійно, без maf..., якщо захочете.
Якщо я кажу, що ви можете? зробити ? чому? на знаю, що робити.

Панове мої, поставте себе на голові, що форуми-це місця, де люди, у повній відповідності з іншими людьми, поділитися досвідом та інформацією. Тип інформації, яку ви вирішили надати на розсуд користувачів. Я сподіваюся, що ви пошкодуєте фасадів причини, для мене ? cos? прозорий, що Проти. провокації були абсолютно марні.

msport (exil77grande)
09-12-2012, 19:09
ін & nbsp; я думаю, що ви мене пам'ятаєте, бачили, що ми знаємо один одного в обличчя або, може бути, поняття не маєте, хто я, і я, як людина, не інший,я хочу, щоб ви помітили, як ви і ви будете читати на цьому форумі, що тут ми не в звичайний кіоск, де ви створювали ви і я, що ще багато часу тому, але в справжній форум, де навіть якщо зараз ви бачили, що у вас privileggi ви не можете бачити і" винахідливий вірні, і всі безкоштовно, де люди, як ви, і багато інших, навіть якщо технічно підготовлений не прийде коли-небудь дізнатися, тому що у них немає належного досвіду на полі, тому що писати красиві слова, знати формули, etc це не означає, що більш добре для тих, хто хоче нам факти, а не красиві слова,сказав, у цьому я повністю згоден з rego88, що тут ніхто не зобов'язаний ділитися тим, що не хоче, але наш девіз' тут і чи написати і місць, фактів і законів і заткнутися так що для мене ти хотів сказати, я знаю, що робити, але не скажу вам, як так що з цієї причини я змушений забанити вас на 3 дні як попередження, на наші звичаї, і я сподіваюся, що це ви, так і викладання на добрі наміри, які ми маємо тут,тут не базар-вниз і не є вечора рушник, я, малюк і ін або якщо є в нашій insaputo і виводяться приймаємо відразу заходи,для інших я залишаюся у вашому розпорядженні кабельне ***** в цих 3-х днів, то ви будете продовжувати писати спокійно,гарне неділю.

rego88
09-12-2012, 21:14
трохи шкода, заходи прийняті.... але я радий, що l' admin ви, як і я, чому? якщо я в першу чергу мені вдалося трохи зросте на цьому furum трохи інші ? завдяки вченням мені БЕЗКОШТОВНО від інших користувачів, самі приготовані мною... ні ? народився, вчився, і ніхто його nascer? ніколи, хто з зусиллями, хто з допомогу, все пройшло на моїй же човні.... і для цього я думаю, що в наступному потребує нашої допомоги, щоб рости.... у цій галузі людей, загадкові люди, які вірять, що краще інших, є infinit? але не creder? ніколи не, що всі вони не отримали інформацію від інших людей.... хто за курси, хто з-за форуму.... хто безкоштовно, хто платно, все у нас є, і ми будемо продовжувати мати прямі... так що я думаю, що допомогти хто ? ще і назад нас наш обов'язок....

dott.chem
12-12-2012, 19:26
Я міг би посперечатися, але я не... я не люблю суперечки.
Мені шкода тільки бути забанені без порушили правила ні в одній з його частин, але тільки проти так зробити.
Відключені, так же, мій аккаунт.
З повагою

msport (exil77grande)
12-12-2012, 19:39
Я міг би посперечатися, але я не... я не люблю суперечки.
Мені шкода тільки бути забанені без порушили правила ні в одній з його частин, але тільки проти так зробити.
Відключені, так же, мій аккаунт.
З повагою

я написав чітко, то, з нашої точки зору,я також написав, що якщо ти щось сказати, я був готовий слухати вас без проблем, як я зробив і з іншими, давши зрозуміти, те, що сталося, але ти не тільки не існує, ви хотіли обчислити, але ти волів написати тут, в аудиторії,у будь-якому випадку ви впевнені, що хочете бути забанений назавжди?

dott.chem
12-12-2012, 21:20
Мій не ? можете snobbare, просто я не хочу, щоб суперечки.
З мого боку c'? мало прояснити, чому? я ясно ваша позиція, як я думаю ? світла моя. Всі цюй?.
Підтверджую, як вище написано, дякую.
З повагою

admin
13-12-2012, 00:06
Не та, щоб зробити аргумент, що вам відповідаю, але і щоб зрозуміти, що якщо ви говорите, що знаєте, як зробити одне, а потім не викласти це не йде з тим, що це дух форуму
що це протилежно ваша поведінка, що сенс сказати, я знаю, що робити, але не рушник, кажу,

spiki_x
20-07-2013, 14:21
Привіт.

На EDC15 dell групи WV ви можете вибрати, якщо ебу вимірює потік повітря з MAF, а то він обчислює за допомогою MAP (тиску турбіни).

У файлі прикладу, ви робите зміни значення switch 71C30 (і 51C30) від 0 до 101 hex (257 dec).

Але потім, якщо ви хочете надати більш-ду-60 мг дизельного палива за цикл, ви повинні підняти обмежувач дизель MAP адреси 4E32C 6E32C . Це можна зробити безпосередньо в 2D, тому що і в таблиці одне значення.

Сподіваюся, що комусь допоміг.

Cristiano75
22-07-2013, 21:48
4760

Привіт.

На EDC15 dell групи WV ви можете вибрати, якщо ебу вимірює потік повітря з MAF, а то він обчислює за допомогою MAP (тиску турбіни).

У файлі прикладу, ви робите зміни значення switch 71C30 (і 51C30) від 0 до 101 hex (257 dec).

Але потім, якщо ви хочете надати більш-ду-60 мг дизельного палива за цикл, ви повинні підняти обмежувач дизель MAP адреси 4E32C 6E32C . Це можна зробити безпосередньо в 2D, тому що і в таблиці одне значення.

Сподіваюся, що комусь допоміг.

Привіт..
Карту, яку ви вказали, не ? карта скидання, але карта, яка стає активною з моменту застосовується зміна біта, що у вас вище.
Якщо встаєш тільки значення, не потрібно нічого.. машина fumer? під accelerezione, як паровоз вугілля, ви повинні переробити карту з 16x10 = 16x13 cos? мати повну карту, як maf, і перерахувати в залежності від prex turbo, скільки повітря виходить і з співвідношенням стехиометрической такий в коридорі, але її курити, дати потрібну кількість? дизель...
Ці mod робляться, як правило, після зміни глибока двигуна, де це призведе maf на переповнення.. сенна? на мій погляд ? мод, який, якщо не має прибутку..
Єдине, що можна сказати, що cos? це дозволяє уникнути заміни maf, якщо ви deteriorasse.... але, враховуючи низькі ціни, які ви знайдете в інтернеті, я х мод, класична давайте всі com'?....

spiki_x
23-07-2013, 00:05
Глянувши на карти, які або згадано:

Карту суміші (innezione parcializzato в ECM), тобто для обох режимів роботи. Дві карти на питання, що складаються виключно з одного значення, а саме : 60mg. Дивитися в 2d, плоска лінія.

Я намагався кататися на passat протягом одного місяця в режимі MAP, і згоден, що немає ніякої чудовою "реванш", за винятком економії новий MAF....
В теорії повинен краще реагувати, тому що maf знаходиться на початку труби повітря і є деяка затримка реакції в процесі регулювання..... і MAP знаходиться недалеко від розподільника повітря і подають дані ще в temp справжнім. Але на практиці regiscie гірше, тому що всі таблиці в програмі ебу і параметри регуляторів PID розраховані, щоб компенсувати затримки MAF. Результат і в тому, що автомобіль в режимі MAP sfumazza трохи в розгоні.

Тільки сьогодні я врятував MAF. :) Рідко, і необхідно купити новий.
Проблема була в повітряний фільтр бруду.... Але мені здається, що було брудно, якийсь металевий порошок - водія. Що чіпляючись до поверхні датчика попередження його в разі короткого замикання. MAF не що інше, дроту, тому немає причин поломки. Навіть те небагато, електроніки над датчиком, не має підстав тріски, за винятком, якщо і шкіри, або від основи один від одного aqua, що виходить, коли ви миєте двигун.

Щоб зробити висновок. Я поміняв повітряний фільтр, промивають MAF у ультразвуковий очищувач з розчином aqua кран і знежирювач для кухні.... після risaquato і віджату , поставити в духовку на 70 градусів протягом півгодини і валу. (я прибрав кришку, де віск, ланцюги і сушать і riacollato). Машина йде як нова. А господар думав, що це його вина, FAP.... Я пощадив розрив zminuzzarlo і очищення вихлопних труб.

:)

Для подальшого уточнення:

Кількість повітря вимірюється з MAF або розраховується з допомогою MAP (тиск) х щільність повітря (Ftemp) x об'єм двигуна .

Два різні шляхи, щоб прибути у той же результат - точки робочого в такій суміші.

манро
29-09-2013, 15:54
і так, хлопці..що ви е???? ви moddano дві карти, названі, як каже християнин чи що??
там я зрозумів, дуже...

Cristiano75
30-09-2013, 17:04
і так, хлопці..що ви е???? ви moddano дві карти, названі, як каже християнин чи що??
там я зрозумів, дуже...

коли за комутатор ви, що заблокувати карту MAF і включений в карту МАП. І видалення DTC можна видалити і фізично датчик витрати повітря і очистити його у pd 130/150/163, що в той момент ти будеш служити? тільки для з'єднання алюмінієвої труби до коробки фільтра.
Карта MAP в 130/150/163 вам потрібно відновити її з 16x12 двовимірний 16x13, як основа х початку можна скопіювати на карту 130cv ibiza FR, включаючи точки зупину, то з drive 823-966 (або навпаки йду в пам'яті), в основному, від початку і до кінця, а потім робіть moddarla, як ви хочете..... Вісь Y=об / хв Вісь X=prex turbo Z=mg дизель..

манро
30-09-2013, 18:39

kingsnake
04-01-2014, 21:46
Які адреси для видалення dtc і де знаходиться карта map на цей файл?

lupeen90
15-01-2015, 11:42
але не додаток нічого?

tranky
Красива обговорення, шкода, що ви пішли OT, щоб більшу частину часу..
Годин, давайте продовжимо і, може бути, мати правильний інформація щодо теми.
Я edc15p групи vag, за якою був знятий фізично датчик витрати повітря, і, очевидно, тепер автомобіль має помилки в ecu.
Місце, файл орі і помилки:
17552 - Mass Air Flow Sensor (G70): Open or Short to Ground
P1144 - 35-00 - -
19561 - Shareware Version. To Decode all DTCs
P3105 - 35-10 - Please Register/Activate - Intermittent

Одна з помилок, повинні бути притаманні деякі помилки зроблено від власника в перемонтувати трубопроводи..
Ви знаєте, мені дати вказівки ?